Ρεπορτάζ Υγείας

Οργανισμός Εκστρατεία: Καταπολέμηση του καρκίνου μέσω της κολύμβησης και του εθελοντισμού

Οργανισμός Εκστρατεία: Καταπολέμηση του καρκίνου μέσω της κολύμβησης και του εθελοντισμού

Επιπλέον, οι δραστηριότητες βοήθησαν στη χρηματοδότηση τεσσάρων εγκεκριμένων θεραπειών για τον καρκίνο. Αυτές είναι: Opdivo, Yervoy, Keytruda και Tecentriq. Επιπλέον, έχουν επίσης χρηματοδοτηθεί μελέτες για τον καρκίνο και περίπου 60 υποτροφίες για τον καρκίνο διανέμονται ετησίως.

Οργανισμός Εκστρατεία: Ο καρκίνος είναι μια κύρια αιτία θανάτου και αυτή που αυξάνεται καθώς ο πληθυσμός γερνάει. Ο αριθμός των νέων περιπτώσεων καρκίνου και των θανάτων το 2021 ήταν 1,9 εκατομμύρια για νέες περιπτώσεις καρκίνου που διαγνώστηκαν και 608.570 θάνατοι από καρκίνο, για δεδομένα που σχετίζονται με τις Η.Π.Α. Με βάση αυτά τα στατιστικά στοιχεία, η αντιμετώπιση του καρκίνου παραμένει προτεραιότητα για την υγεία και την ιατρική για όλες τις χώρες.

Στις ΗΠΑ, ένας κορυφαίος φιλανθρωπικός οργανισμός συγκεντρώνει κεφάλαια για την αντιμετώπιση του καρκίνου για πάνω από τρεις δεκαετίες – βασιζόμενος σε ένα ενδιαφέρον μέσο εκστρατείας ενώ διατηρεί τους ανθρώπους σε φόρμα.

Ο οργανισμός εκστρατείας Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Swim Across America γιορτάζει τα 35 χρόνια «κάνοντας κύματα» για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Αυτή η επέτειος σηματοδοτείται από διαφημιστικές πινακίδες στην Times Square που γιορτάζουν μερικά από τα ορόσημα.

Η οργάνωση ξεκίνησε το 1987 με ένα βυθισμένο σκάφος στο Long Island Sound και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό κίνημα για την καταπολέμηση του καρκίνου μέσω της κολύμβησης και του εθελοντισμού. Μέχρι σήμερα, περίπου 100.000 κολυμβητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο και κονδύλια για την καταπολέμηση των ασθενειών.

Ενώ πολλοί ερασιτέχνες κολυμβητές έχουν λάβει μέρος σε εκδηλώσεις, οι εκστρατείες έχουν επίσης υποστηριχθεί από περισσότερους από 150 Ολυμπιονίκες.

Οι διάφορες εκδηλώσεις έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για τον καρκίνο και η χρηματοδότηση έχει χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη δέκα ειδικών εργαστηρίων Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Swim Across America με μεγάλα ιατρικά ιδρύματα.

Επιπλέον, οι δραστηριότητες βοήθησαν στη χρηματοδότηση τεσσάρων εγκεκριμένων θεραπειών για τον καρκίνο. Αυτές είναι: Opdivo, Yervoy, Keytruda και Tecentriq.

Επιπλέον, έχουν επίσης χρηματοδοτηθεί μελέτες για τον καρκίνο και περίπου 60 υποτροφίες για τον καρκίνο διανέμονται ετησίως.

Ως παράδειγμα της χρηματοδότησης, τον Ιούνιο του 2022 δημοσιεύθηκαν ενθαρρυντικά νέα σχετικά με μια κλινική δοκιμή στο Memorial Sloan Kettering στο The New England Journal of Medicine.

Αυτό έδειξε ποσοστό επιτυχίας 100% στη θεραπεία ασθενών σε μια κλινική δοκιμή φάσης 2 για προχωρημένο καρκίνο του ορθού με dotarlimab, μια θεραπεία ανοσοθεραπείας που παράγεται από την GlaxoSmithKline. Για να σηματοδοτήσει περαιτέρω την 35η επέτειο του Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Swim Across America, δύο μεγάλες κολυμβήσεις ανοιχτής θάλασσας στην περιοχή της Νέας Υόρκης πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο. Αυτά σηματοδοτούν το μισό της διαδρομής στο καλοκαίρι για κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας στο Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Swim Across America.

Οι εκδηλώσεις είναι: Σάββατο, 30 Ιουλίου: Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Long Island Sound – στο Larchmont, Νέας Υόρκης, Κυριακή, 31 Ιουλίου: Κολυμπήστε σε όλη την Αμερική Sound to Cove – στο Prybil Beach (Long Island), Νέα Υόρκη

Τα έσοδα από φιλανθρωπικές κολυμβήσεις χορηγούνται για τη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο σε παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία όπως το Memorial Sloan-Kettering Cancer Center και το Johns Hopkins.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Υπολογιστής εντοπίζει μεταλλάξεις που προκαλούν καρκίνο

Nέα μελέτη για την ενδομητρίωση

Καρκίνος & απώλεια ακοής: Νέα μελέτη

Καρκίνος: Γενετικές μεταλλάξεις & ανθεκτικότητα στη θεραπεία

Πώς ο καρκίνος του μαστού προκαλεί διαβήτη;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο βράδυ

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο το βράδυ σύμφωνα με σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού.

Στο μέλλον ίσως να μπορείτε να επιλέξετε την ανάπλαση ιστών αντί της απονεύρωσης

Ο Dr. Van Dyke εξήγησε: "επειδή η εφαρμογή του RvE1 στον οδοντικό πολφό προάγει τον σχηματισμό του τύπου των βλαστικών κυττάρων που μπορούν να διαφοροποιηθούν σε οδοντίνη (δόντι), οστό, χόνδρο ή λίπος, η τεχνολογία αυτή έχει τεράστιες δυνατότητες για τον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής πέρα από τους ιστούς στα δόντια. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη οστών σε άλλα μέρη του σώματος".

Γρίπη χοίρων: Τι ακολουθεί μετά το 1ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Βρετανία;

Γρίπη χοίρων: Οι χοίροι είναι μια κοινή πηγή νέων στελεχών γρίπης, επειδή μπορούν να κολλήσουν ιούς γρίπης από ανθρώπους και πτηνά που στη συνέχεια αναμειγνύονται και δημιουργούν νέες εκδοχές.

Η γρίπη βρίσκεται σε άνοδο, ενώ οι λοιμώξεις από RSV μπορεί να κορυφώνονται, λένε οι αξιωματούχοι υγείας των ΗΠΑ

Οι αξιωματούχοι υγείας της Μασαχουσέτης δήλωσαν ότι υπήρξε μια μέτρια αύξηση της πνευμονίας στα παιδιά, αλλά ότι είναι κατάλληλη για την εποχή. Στην Κίνα σημειώθηκε πρόσφατα αύξηση των αναπνευστικών ασθενειών, την οποία οι εκεί υγειονομικοί αξιωματούχοι απέδωσαν στη γρίπη και σε άλλες συνήθεις αιτίες.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού από αύριο το απόγευμα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Τριπλάσια τα κρούσματα πνευμονίας στη Δανία σε σχέση με τον Οκτώβριο - Παρόμοιες αναφορές και στη Σουηδία

Αν και προκαλεί ήπιες λοιμώξεις, μπορεί να έχει σοβαρές επιπλοκές που απαιτούν νοσηλεία στο νοσοκομείο. Σε μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες, οι λοιμώξεις από μυκόπλασμα μοιάζουν συνήθως με κρυολόγημα και μπορεί να περιλαμβάνουν πονόλαιμο, πυρετό, πονοκέφαλο ή βήχα που διαρκεί για εβδομάδες έως μήνες, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για την αντιμετώπιση της ιογενούς γαστρεντερίτιδας στο σπίτι

Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, ειδικά μετά τη χρήση του μπάνιου, πριν από την προετοιμασία του φαγητού και το φαγητό. Τα στομαχικά σφάλματα εμφανίζονται συνήθως τον χειμώνα και την άνοιξη, επομένως είναι σημαντικό να είστε επιμελείς, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου.