Ρεπορτάζ Υγείας

Εθελόντριες Εντατικολόγοι: Υποδοχή με τριαντάφυλλα στις νοσηλεύτριες από την Κρήτη

Εθελόντριες Εντατικολόγοι: Υποδοχή με τριαντάφυλλα στις νοσηλεύτριες από την Κρήτη

Τις νοσηλεύτριες υποδέχθηκαν οι επικεφαλής της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ ένας δημοσιογράφος τους προσέφερε δέκα κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για την καθεμία!

Εθελόντριες Εντατικολόγοι: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες ειδικευμένες στις ΜΕΘ από την Κρήτη. Προσφέρθηκαν εθελοντικά  να ενισχύσουν τις προσπάθειες συναδέλφων τους στη δοκιμαζόμενη σκληρά από τον κορωνοϊό, συμπρωτεύουσα.

Οι 10 νοσηλεύτριες ΜΕΘ ξεκίνησαν από το Ηράκλειο Κρήτης, προκειμένου να συνδράμουν γιατρούς και νοσηλευτές στη Θεσσαλονίκη στη μάχη που δίνουν για να σώσουν εκατοντάδες ασθενείς, που είναι θετικοί στη νόσο Covid – 19.

Εθελόντριες Εντατικολόγοι:

Οι νοσηλεύτριες από την Κρήτη ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για βοήθεια για τους υγειονομικούς της συμπρωτεύουσας και από σήμερα, Πέμπτη (19.11.2020), πιάνουν δουλειά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Τις νοσηλεύτριες υποδέχθηκαν οι επικεφαλής της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ ένας δημοσιογράφος τους προσέφερε δέκα κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για την καθεμία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Ερυθρός Σταυρός και οι Νοσηλεύτριες του 1940

Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Επικουρική κάλυψη και στήριξη των εφημεριών του ΕΣΥ

Β. Κικίλιας: 50 νέες ΜΕΘ - COVID στην Θεσσαλονίκη και την Β. Ελλάδα

Εντοπίστηκαν δύο "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα

Μετάλλαξη κορωνοϊού: Δύο νέα "ορφανά" μεταλλαγμένα κρούσματα στην Ελλάδα.  Νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, σε δύο διαφορετικές περιοχές, στην Αττική και την Κρήτη. Η μετάλλαξη κορωνοϊού εντοπίστηκε σε δύο κρούσματα, ένα στην Αττική και ένα στην Κρήτη. Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κοινότητα, γεγονός που προβληματίζει τους ειδικούς και τον ΕΟΔΥ. 

Τι είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και ποιο είναι το σχέδιο της Κομισιόν

Ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού: Σχέδιο της λειτουργίας του σύμφωνα με Κομισιόν. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δεσμευθεί επίσης σε μία συμφωνία με τα κράτη - μέλη μέχρι το τέλος Ιανουαρίου επάνω σε ένα ενιαίο πρωτόκολλο σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Το πρωτόκολλο θα εξασφαλίζει ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι αναγνωρίσιμο από τα συστήματα υγείας σε όλες τις χώρες - μέλη, καθώς και σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω συντονισμού με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τι λέει για άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και για εστίαση η κ. Παγώνη

Παγώνη γυμνάσιο- λύκειο: Την επόμενη βδομάδα πρέπει να ανοίξουν - Τι λέει για εστίαση. Γυμνάσια και Λύκεια πρέπει να ανοίξουν την επόμενη βδομάδα ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στον Σκαϊ. 'Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα με προσοχή με τεστ σε καθηγητές και τα παιδιά" υπογράμμισε χαρακτηριστικά.