Πολιτική Υγείας

Υπουργείο Υγείας: Με εντολή Πλεύρη ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις 

Υπουργείο Υγείας: Με εντολή Πλεύρη ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις 

Υπουργείο Υγείας: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού  χαρακτήρα για το υπουργείο υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς.

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα για το Υπουργείο Υγείας και τους εποπτευόμενους φορείς. Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή προς όλους του εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας να ακυρωθούν σήμερα και αύριο όλες οι εκδηλώσεις εορταστικού χαρακτήρα όπως πρωτοχρονιάτικες πίτες λόγω του τριήμερου πένθους για την απώλεια του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας. Μάλιστα εστάλη ήδη σχετικό έγγραφο προς όλους τους οργανισμούς και φορείς του Υπουργείου Υγείας.
Δυστυχώς εχθές 30 Ιανουαρίου 2023 συνεντρίβει πολεμικό αεροσκάφος Phantom F-4 της 338 Μοίρας, στην περιοχή της Ανδραβίδας. ο ένας εκ των δύο πιλότων ο Μάριος -Μιχαήλ Τουρούτσικας βρέθηκε νεκρός. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 31χρονου Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη στην περιοχή.  Το σημείο της συντριβής έχει βάθος 1.000 μέτρα ενώ η μορφολογία του βυθού παρουσιάζει μία χαράδρα, μήκους άνω των 100 μέτρων κάτι που κάνει τις έρευνες ακόμη πιο δύσκολες. Αυτός είναι και ο λόγος που επιστρατεύτηκε επιστρατεύεται “ΝΑΥΤΙΛΟΣ” του Πολεμικού Ναυτικού για να βοηθήσει εκτενέστερα στις έρευνες.
Ταυτόχρονα, όμως, με την ανεύρεση του αγνοούμενου πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, γίνεται αγώνας για την εύρεση και των «μαύρων κουτιών» του αεροσκάφους, που θα φωτίσουν τις έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στην συντριβή.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Συγκλονισμένη η Ελλάδα από την τραγωδία με το F-4 Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα

Μετά τις κάλπες ο προσωπικός γιατρός – Στον «πάγο» πρόστιμα και κίνητρα

Κατάθεση τροπολογίας με "δώρα" για την κάλυψη κενών στο σύστημα υγείας από τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

Μηνιαίες αποζημιώσεις σε γιατρούς και προσωπικό ΕΣΥ που μετακινούνται

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τιμολόγια του Ρεύματος - Αλλαγές σε όσα γνωρίζουμε από 1ης Ιανουαρίου - Αναποφάσιστοι οι καταναλωτές

«Και το νέο πράσινο ενιαίο τιμολόγιο έχει σοβαρά ζητήματα νομιμότητας και διαφάνειας, καθώς αφήνει παντελώς αόριστο το τίμημα και για τον λόγο αυτόν οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, πριν επιλέξουν να μεταβούν σε αυτό ή να επιλέξουν κάποιο από τα άλλα προγράμματα των προμηθευτών» υπογραμμίζει ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Καταναλωτών – Ποιότητας Ζωής (ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ) Παναγιώτης Σγούρας.

Υπουργείο Πολιτισμού - Διευκόλυνση της συμμετοχής των ΑμεΑ σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής

Είμαστε αντιμέτωποι με το στοίχημα να αποκαταστήσουμε την προσβασιμότητα σε μνημεία παγκόσμιας ακτινοβολίας, χωρίς να αλλοιωθεί, στο ελάχιστο, ο χαρακτήρας τους. Να μην είναι, δηλαδή, μόνο εύχρηστες οι νέες υποδομές που εγκαταστάθηκαν, αλλά και να συνδέονται αρμονικά με το μνημείο, σεβόμενοι απολύτως τις επιταγές του Αρχαιολογικού Νόμου.

«Ψηφιακός βοηθός» του gov.gr - Νέο ψηφιακό εργαλείο για τη δημόσια διοίκηση

«Οι εκπαιδευτικοί είναι αυτοί που θα βοηθήσουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα νέα εργαλεία» είπε, υπογραμμίζοντας ότι εάν δεν επιτευχθεί αυτή η σύνδεση ψηφιακών δεξιοτήτων με τις ανθρωπιστικές σπουδές «η γενιά αυτή θα έχει μειωμένη ικανότητα να ανιχνεύσει» τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης.

Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας σε Νοσοκομεία της Ηπείρου

Ήπειρος ΥΠΕ: Η Λίλιαν Βιλδιρίδη επισκέφθηκε νοσοκομεία της Ηπείρου και ενημερώθηκε για την πορεία του εκσυγχρονισμού τους, ενώ παράλληλα πληροφορήθηκε για τυχόν ελλείψεις και προβλήματα.