Πολιτική Υγείας

Tammy Bruce: Επικρίνει τον Dr Fauci ως “μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε”

Tammy Bruce: Επικρίνει τον Dr Fauci ως “μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε”

Και αυτό είναι συναρπαστικό γιατί συνειδητοποιούν ότι το έχουν στριμώξει όπως όλα τα άλλα, και οι Αμερικανοί το έχουν αναγνωρίσει. Και αυτό που θέλουμε είναι αυτό που πάντα θέλαμε, που είναι η ικανότητα να έχουμε ιδιωτική σχέση με τους γιατρούς μας, να λαμβάνουμε αποφάσεις για την υγειονομική μας περίθαλψη με πληροφορίες που παρέχονται από το CDC, κάτι που είναι εντάξει.

Tammy Bruce: Η Tammy Bruce σε πορείες ενάντια στις εντολές εμβολίων: Γραφειοκράτες όπως ο Δρ. Fauci συνειδητοποιούν ότι «το έχουν στριμώξει» Χιλιάδες διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον, DC για να αντιταχθούν στις εντολές εμβολίων Η Tammy Bruce επικρίνει τον Dr Fauci ως “μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε”. Η συνεργάτης του Fox News, Tammy Bruce, αντιδρά στην άρνηση του Dr. Anthony Fauci να αναγνωρίσει την ανοσία της αγέλης. Η παρουσιάστρια του Fox Nation, Tammy Bruce, δήλωσε τη Δευτέρα στο “The Faulkner Focus” ότι αξιωματούχοι, όπως ο Δρ. Anthony Fauci, αρχίζουν να λαμβάνουν υπόψη τη “διάθεση της χώρας” όταν καθορίζουν νέους περιορισμούς και εντολές για την COVID.

Την Κυριακή, η πορεία «Νίκησε τις Εντολές» βγήκε στους δρόμους και τα μνημεία της Ουάσιγκτον, DC, ζητώντας να τερματιστούν οι εντολές εμβολίων για την COVID-19 σε εθνικό επίπεδο.

TAMMY BRUCE: Ήταν το πρόσωπο αυτής της πανδημίας και αυτή η πανδημία ήταν μια καταστροφή. Κι όμως είναι εκεί, τον παίρνουν στα σοβαρά. … Αυτές οι συγκεντρώσεις ενάντια στις εντολές και τον έλεγχο γίνονται σε όλον τον κόσμο, και αυτό είναι σε ένα σημείο που συνειδητοποιούν ότι ο Fauci κάποια στιγμή είπε πριν από αρκετές εβδομάδες ότι ορισμένα πράγματα δεν επρόκειτο να προγραμματιστούν λόγω της διάθεσης της χώρας.

Και αυτό είναι συναρπαστικό γιατί συνειδητοποιούν ότι το έχουν στριμώξει όπως όλα τα άλλα, και οι Αμερικανοί το έχουν αναγνωρίσει. Και αυτό που θέλουμε είναι αυτό που πάντα θέλαμε, που είναι η ικανότητα να έχουμε ιδιωτική σχέση με τους γιατρούς μας, να λαμβάνουμε αποφάσεις για την υγειονομική μας περίθαλψη με πληροφορίες που παρέχονται από το CDC, κάτι που είναι εντάξει.

Αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι βρισκόμαστε ακόμα εκεί, προσπαθώντας ακόμα να είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ότι ακόμα υποτίθεται ότι παίρνουμε εντολές από έναν μη εκλεγμένο γραφειοκράτη που απέτυχε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης δίνει προτεραιότητα στους μη Λευκούς στη διανομή από του στόματος αντιιικής θεραπείας για την COVID

Ο Fauci ανέφερε τα εμβόλια, τις θεραπείες και τις μάσκες ως κύρια εργαλεία για τον έλεγχο της πανδημίας 

Αινιγματικός ο Φαούτσι για το πότε θα τερματιστεί η πανδημία

Πρώην σύμβουλοι του Μπάιντεν, γιατροί, τον καλούν τώρα να υιοθετήσει διαφορετική προσέγγιση στην πανδημία COVID-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για ενισχυτικά εμβόλια COVID για παιδιά, λέει ο Δρ. Makary

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

Η Κινεζική επαρχία Χενάν διέταξε τα σχεδόν 100 εκατομμύρια κατοίκους της να κάνουν τεστ Covid κάθε δύο ημέρες

Οι λιανικές πωλήσεις και η εργοστασιακή παραγωγή υποχώρησαν στα χαμηλότερα επίπεδά τους εδώ και περίπου δύο χρόνια τον περασμένο μήνα, αντανακλώντας τις επιπτώσεις από την πολιτική μηδενικής Covid της Κίνας.

Η Κίνα με πρόφαση την COVID-19 προσπαθεί να κάνει αναποτελεσματικό το ταξίδι του ΟΗΕ στη Σιντζιάνγκ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το Κογκρέσο ψήφισε τον Νόμο για την Πρόληψη της Καταναγκαστικής Εργασίας των Ουιγούρων τον Δεκέμβριο, μια δικομματική νομοθεσία που εμποδίζει την εισαγωγή αγαθών που γίνονται μέσω καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή Xinjiang. Η Bachelet θα παραδώσει δημόσια ενημέρωση τύπου σχετικά με τα ευρήματά της στις 28 Μαΐου.

Ευλογιά των πιθήκων: Απόφαση ΕΕΕ-Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται το εμβόλιο

Ευλογιά των πιθήκων: Ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την προστασία από την ευλογιά των πιθήκων δεν υπάρχει, λόγω των επιδημιολογικών και κλινικών χαρακτηριστικών της νόσου, σημειώνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και συνιστά επιλεκτικά τον εμβολιασμό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι Ρεπουμπλικάνοι καλούν τον Μπάιντεν να προωθήσει επιθετικές μεταρρυθμίσεις για τη «διαφθορά» του ΠΟΥ

Οι νομοθέτες έχουν αποκαλέσει την οργάνωση «μαριονέτα» για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και κατηγόρησαν τον ΠΟΥ ότι εργάζεται για την απόκρυψη της προέλευσης της COVID-19.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Κυριακή εν μέσω πανεθνικής έλλειψης γάλακτος για βρέφη

Οι άνθρωποι στη Νέα Υόρκη που χρεώνονται υπερβολικά για τη φόρμουλα για μωρά μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στη διεύθυνση nyc.gov/dcwp, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό υποστηρίζει τη συνέχιση της χρήσης μασκών σε εσωτερικούς χώρους

«Χωρίς αυτήν την επόμενη γενιά εμβολίων, χωρίς θεραπείες και διαγνωστικά, αυτό θα καταστήσει πολύ, πολύ πιο δύσκολο για εμάς να φροντίσουμε και να προστατέψουμε τους Αμερικανούς».

Τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων σε μη ενδημικές χώρες μπορούν να περιοριστούν, δήλωσε τη Δευτέρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

H Van Kerkhove είπε ότι η μετάδοση γινόταν μέσω «στενής σωματικής επαφής: επαφή δέρματος με δέρμα» και ότι τα περισσότερα από τα άτομα που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής δεν είχαν σοβαρό κρούσμα της νόσου.