Πολιτική Υγείας

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ διορίστηκε και Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ;

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ διορίστηκε και Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ;

Της Νικολέτας Ντάμπου

Ο κ. Μάριος Θεμιστοκλέους  εκτός από πρόεδρος της Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.) , διορίστηκε και στην θέση  του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας . 

Ο  διορισμός πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου 2020, του κ. Μάριου Θεμιστοκλέους του Σωτηρίου, ιατρού στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με βαθμό πρώτο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

Αναρωτιόμαστε αφού προς το παρόν δεν υπάρχει παραίτηση του κ. Θεμιστοκλέους από πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ που είναι θέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης  πως διορίστηκε και Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ ; 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Εκδήλωση του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ασφάλεια των Ασθενών

Συστάσεις Αγαπηδάκη για τον κίνδυνο λεπτοσπείρωσης και εν όψει της επέλευσης της νέας κακοκαιρίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Διυπουργική σύσκεψη εν όψει της νέας κακοκαιρίας

Πολιτική Προστασία: Με φόντο λοιπόν τη νέα κακοκαιρία, σε λίγη ώρα (στις 13.00) αναμένεται να πραγματοποιηθεί ευρεία διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. 

Λίμνη Κάρλα (ΟΦΥΠΕΚΑ) - Δεν προκύπτει σημαντικό πρόβλημα ρύπανσης, δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις του Οργανισμού

Αναφορικά με τα βαρέα μέταλλα, παρατηρείται μικτή εικόνα (ανάλογα με το μεταλλικό στοιχείο και το σημείο δειγματοληψίας), η οποία χρήζει περαιτέρω παρακολούθησης. Συνολικά εκτιμάται ότι η ποιότητα του νερού της λίμνης Κάρλας στα όρια που ήταν πριν από την πλημμύρα δεν έχει ουσιωδώς επιβαρυνθεί, ενώ τα συσσωρευμένα ύδατα γύρω από τη λίμνη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα ύδατα εντός αυτής.

Προτάσεις Κώστα Μπακογιάννη για την περαιτέρω "εξυγίανση" της Αθήνας

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε, επίσης, γνωστό ότι άνοιξε το Δημοτικό Ιατρείο στο 7ο διαμέρισμα. “Πετύχαμε τον στόχο του 7 στα 7. Όταν ξεκίνησαν τα δημοτικά ιατρεία τη δεκαετία του 80, ο Μιλτιάδης Έβερτ είχε πει ότι θα πρέπει να έχουμε ένα δημοτικό ιατρείο σε κάθε δημοτική κοινότητα. Επιτέλους τα καταφέραμε” τόνισε.

Παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον αγώνα δρόμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο

3rd Olympic Health Run: Φέτος ο αγώνας είχε ως σύνθημα: "Τρέχουμε ενάντια στον παιδικό καρκίνο- Δώστε πίστη στον αγώνα των παιδιών για ζωή" και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον παιδικό καρκίνο.