Πολιτική Υγείας

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Τα ντουλάπια τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία ανεβαίνει

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Τα ντουλάπια τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία ανεβαίνει

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης»

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης, Jean Shafiroff, συμμετέχει στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί τον κόσμο για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που έχουν ανασφάλεια τροφίμων. Η ανεργία που ανεβαίνει στα ύψη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασε έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών να στραφεί σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες για βοήθεια καθώς αυξάνεται η επισιτιστική ανασφάλεια μεταξύ οικογενειών με παιδιά.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης Jean Shafiroff, προσχώρησε στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που δεν είναι ασφαλείς για τρόφιμα. Η Κοινωνική Αποστολή της Νέας Υόρκης  εξυπηρετεί τα πιο αδικημένα παιδιά της πόλης από το 1812. Πρόσφατα, φτιάχνει καλάθια φαγητού και χρησιμότητας για τα παιδιά που εξυπηρετεί και τα παραδίδει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο χρειάζονται αυτά τα καλάθια τροφίμων… Στην τρικρατική περιοχή της Νέας Υόρκης έχουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, επειδή τόσοι πολλοί κάτοικοι ζουν στο ή κάτω από το επίπεδο φτώχειας», δήλωσε η Shafiroff στο Fox News.

«Τα κελάρια φαγητού σε όλη την περιοχή είναι πολύ χρήσιμα … αλλά η προσφορά και η ζήτηση δεν λειτουργούν όπως πρέπει τώρα. Υπάρχει τεράστια ζήτηση σε όλη τη χώρα – 39 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργασίας, και αυτό μεταφράζεται σε καθόλου φαγητό στο τραπέζι”. Η Shafiroff σημείωσε ότι ένα σημαντικό ζήτημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η τροφοδοσία των πραγματικών ντουλαπιών, ειδικά εν μέσω του κλεισίματος πολλών μονάδων επεξεργασίας κρέατος σε ολόκληρη τη χώρα. Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει ακόμη χαλαρώσει προσωρινά τις πολιτικές επισήμανσης των τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού κορωνοϊού για να περιορίσει τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού και να δώσει στους παραγωγούς περισσότερη ευελιξία εν μέσω έλλειψης τροφίμων. Σύμφωνα με μια ανάλυση των Brookings, σχεδόν το 35% των νοικοκυριών με παιδιά δήλωσαν ότι δεν είχαν επαρκή τροφή, δηλαδή 14% υψηλότερα από ό, τι κατά τη διάρκεια της ύφεσης.

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης», δήλωσε η Shafiroff, η οποία είναι επίσης η συγγραφέας της “Επιτυχημένης φιλανθρωπίας: Πώς να κάνετε μια ζωή με αυτό που δίνετε”, το οποίο διερευνά το νόημα της επιστροφής στη σημερινή εποχή. “Και φυσικά, 10.000 γεύματα δεν σημαίνουν πολύ όταν κοιτάς μια χώρα με 39 εκατομμύρια άτομα που δεν εργάζονται, αλλά αν όλοι δουλεύουμε μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Βατικανό εμβολιάζει τους αστέγους της Ρώμης

Φιλανθρωπική οργάνωση συγκεντρώνει χρήματα για έρευνες για τον αυτισμό

Δωρεάν καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά

Δωρεάν εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μαστογραφία στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Προσφορά αγάπης από την Janssen Ελλάδος

Μπακογιάννης: Μέτρα και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας

Ο Δήμαρχος της Αθήνας “αγκαλιάζει” τις ευπαθείς ομάδες πολιτών

Οι εθελοντές της ΑΧΑ στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες κι άστεγους

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης από τους εργαζόμενους της Johnson & Johnson

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σε εγρήγορση οι αρχές για την ευλογιά των πιθήκων - Σήμερα τα επίσημα αποτελέσματα για το πρώτο ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Τα συμπτώματα εμφανίζονται μεταξύ της 5ης και της 21ης ημέρας της μόλυνσης και είναι πυρετός, πονοκέφαλος, πόνοι στους μύες, πρησμένοι λεμφαδένες, ρίγη και κόπωση.

Βρετανική έκθεση υγείας προτείνει την αύξηση της ηλικίας καπνίσματος στα 21

Ο Javid Khan, ο συγγραφέας της μελέτης, θα συστήσει στην κυβέρνηση να αυξήσει την ηλικία καπνίσματος, με δύο πηγές να λένε στην Telegraph ότι είχε εξετάσει τη σύσταση να ορίσει την ηλικία στα 25.

Ο ΠΟΥ συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση για την παγκόσμια επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων

Το CDC, μαζί με το Υπουργείο Γεωργίας και τον FDA κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού με την ανάπτυξη εμβολίου κατά της ευλογιάς και θεραπειών για ασθενείς, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, κτηνιάτρους και άλλους χειριστές ζώων.

Περισσότερα τμήματα του Πεκίνου σε lockdown από σήμερα

Κίνα κορωνοϊός: Οι αρχές επέβαλαν lockdown στην περιοχή Haidian μαζί με τις περιοχές Chaoyang, Fengtai, Shunyi και Fangshan, ενώ όλοι οι εσωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας, τα γυμναστήρια, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα εμπορικά κέντρα έχουν κλείσει από σήμερα.

Μπάιντεν ευλογιά των πιθήκων: Πηγή ανησυχίας για όλους, οι ΗΠΑ εξετάζουν θεραπείες και εμβόλια

Μπάιντεν ευλογιά των πιθήκων: "Εργαζόμαστε σκληρά για να καταλάβουμε τι να κάνουμε και ποιο εμβόλιο, αν υπάρχει, μπορεί να είναι διαθέσιμο για αυτό. Είναι μια ανησυχία υπό μια έννοια ότι αν επρόκειτο να εξαπλωθεί, είναι επακόλουθο ότι όλοι πρέπει να ανησυχούμε".

220.000 νέα κρούσματα "πυρετού" στη Βόρεια Κορέα καθώς συνεχίζει να μάχεται την Covid

Βόρεια Κορέα: Εν μέσω έλλειψης εργαλείων δημόσιας υγείας, ο Βορράς έχει κινητοποιήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο εργαζόμενους στον τομέα της υγείας για να βρουν άτομα με πυρετό και να τους απομονώσουν σε εγκαταστάσεις καραντίνας.