Πολιτική Υγείας

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Τα ντουλάπια τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία ανεβαίνει

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Τα ντουλάπια τροφίμων στεγνώνουν καθώς η ανεργία ανεβαίνει

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης»

Νέα Υόρκη Επισιτισμός: Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης, Jean Shafiroff, συμμετέχει στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί τον κόσμο για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που έχουν ανασφάλεια τροφίμων. Η ανεργία που ανεβαίνει στα ύψη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ανάγκασε έναν αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών να στραφεί σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες για βοήθεια καθώς αυξάνεται η επισιτιστική ανασφάλεια μεταξύ οικογενειών με παιδιά.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φιλάνθρωπης Κοινωνικής Αποστολής της Νέας Υόρκης Jean Shafiroff, προσχώρησε στο Fox News για να συζητήσει πώς βοηθά την κοινότητά της και ευαισθητοποιεί για να περιορίσει τον αυξανόμενο αριθμό Αμερικανών που δεν είναι ασφαλείς για τρόφιμα. Η Κοινωνική Αποστολή της Νέας Υόρκης  εξυπηρετεί τα πιο αδικημένα παιδιά της πόλης από το 1812. Πρόσφατα, φτιάχνει καλάθια φαγητού και χρησιμότητας για τα παιδιά που εξυπηρετεί και τα παραδίδει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο χρειάζονται αυτά τα καλάθια τροφίμων… Στην τρικρατική περιοχή της Νέας Υόρκης έχουμε μια πολύ σοβαρή κατάσταση, επειδή τόσοι πολλοί κάτοικοι ζουν στο ή κάτω από το επίπεδο φτώχειας», δήλωσε η Shafiroff στο Fox News.

«Τα κελάρια φαγητού σε όλη την περιοχή είναι πολύ χρήσιμα … αλλά η προσφορά και η ζήτηση δεν λειτουργούν όπως πρέπει τώρα. Υπάρχει τεράστια ζήτηση σε όλη τη χώρα – 39 εκατομμύρια Αμερικανοί εκτός εργασίας, και αυτό μεταφράζεται σε καθόλου φαγητό στο τραπέζι”. Η Shafiroff σημείωσε ότι ένα σημαντικό ζήτημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η τροφοδοσία των πραγματικών ντουλαπιών, ειδικά εν μέσω του κλεισίματος πολλών μονάδων επεξεργασίας κρέατος σε ολόκληρη τη χώρα. Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει ακόμη χαλαρώσει προσωρινά τις πολιτικές επισήμανσης των τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού κορωνοϊού για να περιορίσει τις διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού και να δώσει στους παραγωγούς περισσότερη ευελιξία εν μέσω έλλειψης τροφίμων. Σύμφωνα με μια ανάλυση των Brookings, σχεδόν το 35% των νοικοκυριών με παιδιά δήλωσαν ότι δεν είχαν επαρκή τροφή, δηλαδή 14% υψηλότερα από ό, τι κατά τη διάρκεια της ύφεσης.

Μέσα στην πανδημία COVID-19, η κα Shafiroff ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν δωρεές στο τοπικό τους ντουλάπι τροφίμων. «Γνωρίζω ότι ο σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα δωρίσαμε 10.000 γεύματα στην Καρδιά του Hamptons, το οποίο είναι ένα ντουλάπι τροφίμων στο Hamptons, επειδή αισθανόμαστε τόσο έντονα για την παροχή τροφής και για να είμαστε μέρος της λύσης», δήλωσε η Shafiroff, η οποία είναι επίσης η συγγραφέας της “Επιτυχημένης φιλανθρωπίας: Πώς να κάνετε μια ζωή με αυτό που δίνετε”, το οποίο διερευνά το νόημα της επιστροφής στη σημερινή εποχή. “Και φυσικά, 10.000 γεύματα δεν σημαίνουν πολύ όταν κοιτάς μια χώρα με 39 εκατομμύρια άτομα που δεν εργάζονται, αλλά αν όλοι δουλεύουμε μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Βατικανό εμβολιάζει τους αστέγους της Ρώμης

Φιλανθρωπική οργάνωση συγκεντρώνει χρήματα για έρευνες για τον αυτισμό

Δωρεάν καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά

Δωρεάν εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη

Δωρεάν μαστογραφία στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Προσφορά αγάπης από την Janssen Ελλάδος

Μπακογιάννης: Μέτρα και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας

Ο Δήμαρχος της Αθήνας “αγκαλιάζει” τις ευπαθείς ομάδες πολιτών

Οι εθελοντές της ΑΧΑ στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες κι άστεγους

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης από τους εργαζόμενους της Johnson & Johnson

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους άνω των 60, διαφορετικά πρόστιμο 100 ευρώ/μήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των συμπολιτών μας άνω των 60. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Μέχρι τις 16/01 θα πρέπει να εμβολιαστούν. Θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στο σύστημα για να εμβολιαστούν πρώτοι, διευρκίνισε ο Πρωθυπουργός και ανακοίνωσε πως διαφορετικά θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα ο οποίο θα βεβαιώνεται άμεσα από την ΑΑΔΕ. Όπως είπε, δια νόμου, τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό ταμείο το οποίο θα χρηματοδοτεί τα νοσοκομεία της επικράτειας.

Μάριος Θεμιστοκλέους: Από τις 20/12 και μετά το εμβόλιο της Pfizer για τα παιδιά 5 έως 11 ετών

Μάριος Θεμιστοκλέους: Για το εμβόλιο 10 milligram της Pfizer για τα παιδιά 5 έως 11 ετών, ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι δεν μπορεί να είναι νωρίτερα από τις 20 Δεκεμβρίου στη χώρα μας.

Μαρία Θεοδωρίδου: Αναμενόμενη η κατάσταση που βιώνουμε - Μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός

Μαρία Θεοδωρίδου: Για την προστασία των εμβολίων έναντι της νέας παραλλαγής Όμικρον, η κα Θεοδωρίδου είπε, ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ αναμένονται λοιμώξεις και επαναλοιμώξεις εμβολιασμένων, καθώς ο ιός μπορεί να ξεφεύγει από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που παράγει ο εμβολιασμός. Ωστόσο, προσέθεσε ότι σύμφωνα με μελέτη, φαίνεται ότι η κυτταρική ανοσία έχει καθοριστικό ρόλο στην προστασία από τον ιό. Συνεπώς, ο εμβολιασμός παρά την ενδεχόμενη μείωση της αποτελεσματικότητας του λόγω των παραλλαγών, είναι η ασπίδα προστασίας έναντι του.

Γιάννης Οικονόμου: Δεν υπάρχει περίπτωση για νέο lockdown, παρακολουθούμε τις εξελίξεις για την μετάλλαξη Όμικρον

Γιάννης Οικονόμου Όμικρον: Γίνονται συνεχείς κυβερνητικές συσκέψεις για τη μετάλλαξη Όμικρον. Αποκλείεται νέο lockdown. Ωστόσο ήδη έχουν τεθεί σε ισχύ οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και παρακολουθούνται στενά οι διεθνείς εξελίξεις.

Συνεδριάζει η G7 εκτάκτως για τη νέα μετάλλαξη Όμικρον

G7 Όμικρον: Οι υπουργοί Υγείας της G7 θα πραγματοποιήσουν έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Δευτέρα σχετικά με τη νέα μετάλλαξη Όμικρον, καθώς οι ειδικοί αγωνίζονται να καθορίσουν το επίπεδο απειλής που δημιουργεί το νέο στέλεχος.

Το Ηνωμένο Βασίλειο σκληραίνει τους κανόνες Covid καθώς έρχεται το νέο στέλεχος "όμικρον"

Έξι χώρες προστέθηκαν στην «Κόκκινη Λίστα» της Βρετανίας. Η Νότια Αφρική, η Ναμίμπια, η Ζιμπάμπουε, η Μποτσουάνα, το Λεσότο και η Εσουατίνι προστέθηκαν στην κόκκινη λίστα ταξιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου την Παρασκευή και από τις 04:00 GMT της Κυριακής, η λίστα θα περιλαμβάνει επίσης την Αγκόλα, τη Μοζαμβίκη, το Μαλάουι και τη Ζάμπια.

Οι Ελβετοί καταψήφισαν την κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Ελβετία δημοψήφισμα κορωνοϊός: Το 62% των ψηφοφόρων είπε "Ναι" στη διατήρηση του πιστοποιητικού υγείας, το οποίο εισήχθη τον Σεπτέμβριο, χωρίς να επιδιώκουν σημαντικές τροποποιήσεις στη νομοθεσία της Ελβετίας για την COVID.