Πολιτική Υγείας

Κυβερνήτης Φλόριντα: Ενάντιος στις εντολές μάσκας προσώπου

Κυβερνήτης Φλόριντα: Ενάντιος στις εντολές μάσκας προσώπου

Οι θάνατοι από την COVID-19 αυξάνονται επίσης, με μέσον όρο 454 καθημερινά θανατηφόρα κρούσματα, με σχεδόν το ένα πέμπτο αυτών των θανατηφόρων κρουσμάτων από τη Φλόριντα.

Κυβερνήτης Φλόριντα: Μια αντιπαράθεση έχει αναπτυχθεί μεταξύ του κυβερνήτη της Φλόριντα και των σχολικών περιοχών για τις μάσκες. Ο κυβερνήτης Ron DeSantis δεν υποχωρεί στη στάση του ενάντια στις εντολές μάσκας προσώπου. Το Γραφείο του Κυβερνήτη Ron DeSantis ανακοίνωσε ότι το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της Φλόριντα θα μπορούσε να παρακρατήσει τους μισθούς των επιθεωρητών και των μελών του σχολικού συμβουλίου που αψηφούν το εκτελεστικό του διάταγμα που απαγορεύει τις εντολές μάσκας

Ακολουθεί η δήλωση που εξέδωσε το γραφείο του Κυβερνήτη στο CBS4: Όσον αφορά την επιβολή τυχόν οικονομικών συνεπειών για τη μη συμμόρφωση του κρατικού δικαίου σχετικά με αυτούς τους κανόνες και τελικά τα δικαιώματα των γονέων να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις αποφάσεις για την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών τους, θα ήταν στόχος του Κρατικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης να προσαρμόσει στενά κάθε οικονομική συνέπεια για το αδίκημα που διαπράχθηκε.

Για παράδειγμα, το Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας θα μπορούσε να παρακρατήσει τον μισθό του επιθεωρητή της περιφέρειας ή των μελών του σχολικού συμβουλίου, ως ένα στενά προσαρμοσμένο μέσο για να απευθυνθεί στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που οδήγησαν στην παράβαση του νόμου. «Η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης προορίζεται να ωφελήσει τους μαθητές πρώτα και κύρια, όχι τα συστήματα.

Οι προτεραιότητες του Κυβερνήτη είναι η προστασία των δικαιωμάτων των γονέων και η εξασφάλιση ότι κάθε μαθητής έχει πρόσβαση σε μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που καλύπτει τις μοναδικές του ανάγκες ».

Τον περασμένο μήνα, ο DeSantis απαγόρευσε τις εντολές μάσκας από μεμονωμένες σχολικές περιοχές, ωστόσο, πολλοί αψηφούν την απαγόρευση του κυβερνήτη, συμπεριλαμβανομένων των κομητειών Broward, Duval, Hillsborough, Orange, Palm Beach και Leon, σύμφωνα με τον Δημοκρατικό Tallahassee.

Και τώρα υπάρχει σίγουρα μια αντιπαράθεση μεταξύ του κυβερνήτη και ορισμένων σχολικών περιφερειών – ιδιαίτερα μετά την αναφορά 135 παιδιών που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με τον κορωνοϊό την Κυριακή.

Στις αρχές Αυγούστου 2020, καθώς τα περισσότερα σχολεία της Φλόριντα προσέφεραν επιλογές εκμάθησης μέσω διαδικτύου, η Φλόριντα ανέφερε κατά μέσο όρο 11 παιδιατρικές εισαγωγές την ημέρα.

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου φέτος, η πολιτεία είχε κατά μέσον όρο 49 νέες παιδιατρικές εισαγωγές την ημέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο επιθεωρητές σχολείων είναι πολύ προκλητικοί για την απαγόρευση της χρήσης μάσκας στο σχολείο.

Στο Leon της Φλόριντα, ο επιθεωρητής Rocky Hanna είπε ότι «δεν μπορείς να βάλεις ένα τίμημα στη ζωή κάποιου, συμπεριλαμβανομένου του μισθού μου».

Και σύμφωνα με το News7, «Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψω στην απόφασή μου να επηρεαστεί από απειλή για τον μισθό μου», δήλωσε ο Alberto Carvalhoa του Miami-Dade.

Για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο, οι ΗΠΑ αναφέρουν τώρα κατά μέσο όρο περισσότερα από 100.000 κρούσματα την ημέρα.

Οι θάνατοι από την COVID-19 αυξάνονται επίσης, με μέσον όρο 454 καθημερινά θανατηφόρα κρούσματα, με σχεδόν το ένα πέμπτο αυτών των θανατηφόρων κρουσμάτων από τη Φλόριντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κορωνοϊός ΗΠΑ: Διχάζει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε παιδιά, ενόσω αυξάνεται η πίεση στα παιδικά νοσοκομεία

Το ξέσπασμα της COVID-19 στις ΗΠΑ ξεπέρασε τις 100.000 νέες επιβεβαιωμένες καθημερινές λοιμώξεις το Σάββατο

Επάνοδος σε μερική κανονικοτητα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη ενώ στην Ινδία ζουν την απόλυτη καταστροφή

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βόρεια Κορέα: Εκτεταμένη δυσπιστία για το μικρό ποσοστό θανάτου από COVID-19

Βόρεια Κορέα: Κάθε πρωί, η Βόρεια Κορέα δημοσιεύει λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των νέων ασθενών με συμπτώματα πυρετού, αλλά όχι με κορωνοϊό, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα περισσότερα κρούσματα θα πρέπει να υπολογίζονται ως COVID-19,

Πλεύρης: 2 σενάρια για την πορεία του κορωνοϊού και τα εμβόλια από Σεπτέμβρη

Πλεύρης: Η πτωτική πορεία του κορωνοϊού οδήγησε στην απόφαση για άρση υποχρεωτικότητας της μάσκας και στα σχολεία, από Σεπτέμβριο επανεξετάζονται τα μέτρα και προωθείται ένα εμβόλιο για όλους.

Οι κάτοικοι στο Πεκίνο αψηφούν τους κανονισμούς της Covid

Πεκίνο κορωνοϊός: Η Κίνα έχει προσκολληθεί σε μια πολιτική μηδενικής COVID-19, η οποία ενεργοποιεί μαζικά lockdown, τεστ ρουτίνας και περιορισμούς μετακίνησης κάθε φορά που εμφανίζονται ομάδες μόλυνσης.

Επίσημο - Τέλος οι μάσκες στα σχολεία από 1η Ιουνίου

Μάσκες σχολεία: Άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για ενισχυτικά εμβόλια COVID για παιδιά, λέει ο Δρ. Makary

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

Η Κινεζική επαρχία Χενάν διέταξε τα σχεδόν 100 εκατομμύρια κατοίκους της να κάνουν τεστ Covid κάθε δύο ημέρες

Οι λιανικές πωλήσεις και η εργοστασιακή παραγωγή υποχώρησαν στα χαμηλότερα επίπεδά τους εδώ και περίπου δύο χρόνια τον περασμένο μήνα, αντανακλώντας τις επιπτώσεις από την πολιτική μηδενικής Covid της Κίνας.

Η Κίνα με πρόφαση την COVID-19 προσπαθεί να κάνει αναποτελεσματικό το ταξίδι του ΟΗΕ στη Σιντζιάνγκ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το Κογκρέσο ψήφισε τον Νόμο για την Πρόληψη της Καταναγκαστικής Εργασίας των Ουιγούρων τον Δεκέμβριο, μια δικομματική νομοθεσία που εμποδίζει την εισαγωγή αγαθών που γίνονται μέσω καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή Xinjiang. Η Bachelet θα παραδώσει δημόσια ενημέρωση τύπου σχετικά με τα ευρήματά της στις 28 Μαΐου.

Ευλογιά των πιθήκων: Απόφαση ΕΕΕ-Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται το εμβόλιο

Ευλογιά των πιθήκων: Ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την προστασία από την ευλογιά των πιθήκων δεν υπάρχει, λόγω των επιδημιολογικών και κλινικών χαρακτηριστικών της νόσου, σημειώνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και συνιστά επιλεκτικά τον εμβολιασμό σε ορισμένες περιπτώσεις.