Πολιτική Υγείας

Joe Biden : Οι Ρεμπουπλικανοί εμποδίζουν τον τερματισμό της πανδημίας

Joe Biden : Οι Ρεμπουπλικανοί εμποδίζουν τον τερματισμό της πανδημίας

Joe Biden : Οι Ρεπουμπλικάνοι όχι μόνο αντιστέκονται στην προσπάθεια του κ. Μπάιντεν να τερματίσει την πανδημία, μερικοί από αυτούς την εμποδίζουν ενεργά. Οι Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες προχώρησαν αργά στις προσπάθειες εμβολιασμού και άρουν τις εντολές μάσκας νωρίς.

Σε μέρη όπως το Αρκάνσας, τα νοσοκομεία είναι υπερφορτωμένα με ασθενείς με Covid και τα ποσοστά εμβολιασμού παραμένουν πεισματικά χαμηλά .

Όχι μάσκα σε μικρούς μαθητές

  • Το συναίσθημα κατά της μάσκας είναι τόσο έντονο που η Γενική Συνέλευση της πολιτείας ψήφισε νομοθεσία. Την Πέμπτη, ο κυβερνήτης Άσα Χάτσινσον, Ρεπουμπλικάνος, κήρυξε ειδική συνεδρίαση του νομοθέτη για να τροποποιήσει τον νόμο κατά της εντολής που υπέγραψε τον Απρίλιο, έτσι ώστε να επιτρέπεται στα σχολεία να απαιτούν μάσκες για μαθητές πολύ μικρούς.

Επικίνδυνη η παραλλαγή δέλτα

  • Καθώς η παραλλαγή Delta δείχνει ότι είναι πολύ πιο μεταδοτική και επικίνδυνη από τις προηγούμενες επαναλήψεις του ιού, οι άνθρωποι που χρειάζεται περισσότερο να ακούσει το μήνυμά του για τα εμβόλια και τις μάσκες είναι λιγότερο πιθανό να το κάνουν.

Ενέργειες Ντόναλντ Τράμπ

  • Έξι χρόνια που ο Ντόναλντ Τραμπ μπλόκαρε σε μεγάλο βαθμό όλες τις άλλες φωνές στο κόμμα του , άφησε τους Ρεπουμπλικάνους χωρίς έναν αξιόπιστο αγγελιοφόρο για να προωθήσει τα εμβόλια, ακόμα κι αν το ήθελαν. Ο γερουσιαστής Mitch McConnell, ο ηγέτης της μειονότητας, μπορεί να χρησιμοποιεί τα χρήματα της προεκλογικής του εκπομπής για την προβολή διαφημίσεων για τα εμβόλια στο πατρικό του Κεντάκι, αλλά δεν είναι μια αγαπημένη προσωπικότητα στο κόμμα και θεωρείται από τη βάση του ως ένα ακόμη μέλος του κατεστημένου της Ουάσινγκτον.
Άλλες κοινότητες που αντιστεκόντε στα εμβόλια
  • Σίγουρα υπάρχουν και άλλες κοινότητες ατόμων που αντιστέκονται στα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των δημογραφικών στοιχείων των ανθρώπων που έχουν αποδεδειγμένη  κακομεταχείριση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση  αλλά είναι Ρεπουμπλικάνων και των Ρεπουμπλικάνων επιχείρησεων, Τέλος ανήκουν και κράτη που έχουν εμφανίστεί ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στις προσπάθειες εμβολιασμού της Αμερικής.

Ακολουθεί βίντεο για τον Μπάιντεν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Μπάιντεν με την πλευρά του πολίτη - καταναλωτή στον τομέα της υγείας

Ο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν προσφέρουν ανακούφιση στις οικογένειες των αγνοουμένων στη Φλόριντα

Θετικά στον κορωνοϊό βρεθηκαν πλήρως εμβολιασμένα άτομα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν εάν κάποιος πληροί τις προϋποθέσεις για ενισχυτικό πλάνο

Κανείς δεν ξέρει. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι τελικά οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν τακτικά εμβόλια για την COVID-19, όπως ετήσια εμβόλια γρίπης. Αλλά οι ερευνητές θα πρέπει να μελετήσουν πόσο διαρκεί η προστασία από τους τρέχοντες ενισχυτές.  

Οδηγίες μάσκας από τα CDC υπό την αίρεση της επερχόμενης ψυχρής περιόδου "αναπνευστικών ιών"

Η τρέχουσα οδηγία για τις μάσκες από το CDC συνιστά ότι τα άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα και ηλικίας 2 ετών και άνω πρέπει να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους. Το CDC συνιστά στα άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα αλλά σε περιοχή με ουσιαστική ή υψηλή μετάδοση να φορούν επίσης μάσκα, αλλά ορισμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν το απαιτούν, ειδικά σε περιοχές όπως η Νέα Υόρκη όπου απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού για είσοδο.

Γκίκας Μαγιορκίνης για Δέλτα plus: Δεν κατατάσσεται ως στέλεχος ανησυχίας ή υπό παρακολούθηση

Γκίκας Μαγιορκίνης: Ο ίδιος μάλιστα επεσήμανε ότι τα στοιχεία από μοντέλα στα εργαστήρια, δεικνύουν ότι το εν λόγω στέλεχος δεν ξεφεύγει από τα εμβόλια, τα οποία είναι επαρκή.

Υπουργείο Υγείας: Με μάσκα οι θεατές στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Υπουργείο Υγείας: Την λήψη μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στη διάρκεια των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με την απόφαση, η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική.

Τα CDC έχουν συστήσει διάφορους τρόπους για τις γιορτές γιατην προστασία της υγείας των Αμερικανών και των αγαπημένων τους.

Όλοι, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που είναι πλήρως εμβολιασμένα, απαιτείται να φορούν μάσκα ενώ βρίσκονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν απαιτείται να φορούν μάσκα.

"Τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν εντολές μάσκας στο σχολείο" επισημαίνει ο νέος γενικός χειρουργός της Φλόριντα

Η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky, υποστήριξε την Τετάρτη ότι τα σχολεία πρέπει να τηρούν τις εντολές για μάσκες, ακόμη και αν τα παιδιά είναι εμβολιασμένα.