Πολιτική Υγείας

ΗΠΑ Σχολεία: Επαναφέρουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εν μέσω της ανόδου της COVID-19

ΗΠΑ Σχολεία: Επαναφέρουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εν μέσω της ανόδου της COVID-19

Η διευθύντρια Dr. Rochelle Walensky προώθησε την πρακτική "test to stay" Το «Test to stay» επιτρέπει στα μη εμβολιασμένα παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο ακόμα κι αν έχουν εκτεθεί στον ιό.

ΗΠΑ Σχολεία: Τα σχολεία των ΗΠΑ επαναφέρουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εν μέσω της ανόδου της COVID-19, αμφισβητώντας τον στόχο Μπάιντεν να τα κρατήσει ανοιχτά Οι εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, οι εξετάσεις μετατράπηκαν σε διαδικτυακές

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Δημόσιων Σχολείων της Κομητείας του Πρίγκηπα Τζορτζ της Ουάσιγκτον, Μόνικα Γκόλντσον, ανακοίνωσε ότι η σχολική περιφέρεια θα στραφεί στην εικονική μάθηση τη Δευτέρα «υπό το πρίσμα της έντονης αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 σε όλο το σχολικό της σύστημα».

Η προσωπική εκμάθηση εκεί αναμένεται να επαναληφθεί στις 18 Ιανουαρίου.

Η σχολική περιφέρεια Oxford Hill του Μέιν έκλεισε το κοινοτικό σχολείο Otisfield, γράφοντας σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 15 Δεκεμβρίου ότι η μετάδοση της COVID-19 στο σχολείο ήταν σε ποσοστό 70%.

Η σχολική περιφέρεια Oswego City της Νέας Υόρκης μετατράπηκε προσωρινά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μετά από έναν «υψηλό αριθμό ελλείψεων προσωπικού» και την αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και την καραντίνα.

Ένα δημοτικό σχολείο στην κομητεία Monmouth του Νιου Τζέρσεϋ μεταπήδησε σε εικονική διδασκαλία αφού πολλοί υπάλληλοι αναφέρθηκαν σε απομόνωση ή καραντίνα.

Οι αξιωματούχοι των δημόσιων σχολείων της κομητείας Clayton της Τζόρτζια δήλωσαν ότι δύο σχολεία μέσης εκπαίδευσης αντιμετωπίζουν επίσης ελλείψεις προσωπικού και τα σχολεία στράφηκαν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση την Πέμπτη και την Παρασκευή. Σύμφωνα με το The Atlanta Journal-Constitution, τρία σχολεία της Ατλάντα ανέλαβαν παρόμοια δράση, με μερικές χιλιάδες μαθητές να μαθαίνουν ουσιαστικά αφού τα κρούσματα COVID-19 προκάλεσαν το κλείσιμο των κτιρίων.

Οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά σε έναν ιστότοπο δοκιμών COVID-19 κοντά στην πανεπιστημιούπολη του NYU στη Νέα Υόρκη, Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021. Τα κολέγια στις ΗΠΑ αρχίζουν να απαιτούν ενισχυτικές λήψεις, να επεκτείνουν τις εντολές μάσκας και σε ορισμένες περιπτώσεις να επιστρέφουν στα διαδικτυακά μαθήματα ως προετοιμάζονται για τη νέα παραλλαγή Omicron.

Την Τετάρτη, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ακύρωσε όλες τις μη ακαδημαϊκές εκδηλώσεις και ενθάρρυνε τους καθηγητές να μετακινήσουν τους τελικούς στο διαδίκτυο.

Τα κολέγια στις ΗΠΑ αρχίζουν να απαιτούν ενισχυτικές λήψεις, να επεκτείνουν τις εντολές μάσκας και σε ορισμένες περιπτώσεις να επιστρέφουν στα διαδικτυακά μαθήματα καθώς προετοιμάζονται για τη νέα παραλλαγή Omicron.

Το Spectrum News 1 ανέφερε ότι ένα σχολείο της Βόρειας Καρολίνας για μαθητές με αυτισμό επανέρχεται προσωρινά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για μία εβδομάδα ως προφύλαξη έναντι του ιού.

Τα δημόσια σχολεία East Grand Forks της Μινεσότα μετατράπηκαν προσωρινά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και το Big Springs Elementary στο Γκάρλαντ του Τέξας ανέλαβε δράση για να αναστείλει την προσωπική διδασκαλία μέχρι την Παρασκευή.

Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια έχουν επίσης λάβει αποφάσεις να αλλάξουν τις δοκιμές στο διαδίκτυο και να ακυρώσουν εκδηλώσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, το Middlebury College του Βερμόντ άλλαξε σε εξ αποστάσεως διδασκαλία και ανέβαλε τις προσωπικές εκδηλώσεις για το υπόλοιπο του εξαμήνου.

«Ενώ πολλές από τις νέες περιπτώσεις που έχουμε εντοπίσει φαίνεται να συνδέονται, συμβαίνουν σε ομάδες μεταξύ των ανθρώπων που κοινωνικοποιούνται μαζί, η αύξηση του επιπολασμού της COVID-19 αυξάνει την πιθανότητα ευρύτερης μετάδοσης στην κοινότητα», δήλωσε το μικρό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών σε μήνυμα προς τη σχολική κοινότητα. «Δεδομένης της χρονικής στιγμής αυτής της αύξησης, που συμπίπτει με το τέλος του χειμερινού εξαμήνου και τις επικείμενες αποχωρήσεις των φοιτητών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε άμεσα στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και να αναβάλουμε τις προσωπικές εκδηλώσεις».

Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα λάβει μέτρα ως απάντηση σε αυτό που είπε ότι ήταν «σημαντική επιτάχυνση του ποσοστού νέων κρουσμάτων COVID-19» στην κοινότητά του, ακυρώνοντας εκδηλώσεις και ενθαρρύνοντας σθεναρά τις τελικές εξετάσεις και αξιολογήσεις να αλλάξυν σε απομακρυσμένη μορφή.

Το Πανεπιστήμιο Κορνέλ και το Πανεπιστήμιο Πρίνστον του Νιου Τζέρσεϊ δήλωσαν ότι θα στραφούν σε απομακρυσμένες μορφές λόγω ανησυχιών σχετικά με την παραλλαγή όμικρον.

Το Πρίνστον ζήτησε επίσης από όλους τους επιλέξιμους φοιτητές, διδάσκοντες και προσωπικό να λάβουν μια ενίσχυση έως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν – το οποίο είχε ένα ανησυχητικό ξέσπασμα γρίπης τον Νοέμβριο – δήλωσε την Παρασκευή ότι θα έκανε το ίδιο.

Όλα αυτά έρχονται αφότου ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της COVID-19, Τζεφ Ζίεντς, είπε σε δημοσιογράφους σε ενημέρωση της Παρασκευής ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν «προτίθεται να μην αφήσει την όμικρον να διαταράξει την εργασία και το σχολείο για τους εμβολιασμένους» και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC). )

Η διευθύντρια Dr. Rochelle Walensky προώθησε την πρακτική “test to stay”.

Το «Test to stay» επιτρέπει στα μη εμβολιασμένα παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο ακόμα κι αν έχουν εκτεθεί στον ιό.

Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας NIH: Για τους ανεμβολίαστους, η παραλλαγή δέλτα τους ψάχνει

“Στο πρωτόκολλο δοκιμής για παραμονή, υπάρχει αυξημένος έλεγχος στενών επαφών μετά από έκθεση στην COVID-19 και αυτός ο έλεγχος πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου των επτά ημερών μετά την έκθεση.

Εάν τα παιδιά εκτίθενται πληρούν ορισμένα κριτήρια και συνεχίσουν να είναι αρνητικά, μπορούν να μείνουν στο σχολείο αντί να μπουν σε καραντίνα στο σπίτι», εξήγησε ο επικεφαλής του CDC, σημειώνοντας ότι οι μελέτες του CDC απέδειξαν ότι «το «τεστ για να μείνεις» λειτουργεί για να κρατά τα μη εμβολιασμένα παιδιά στο σχολείο με ασφάλεια».

Ωστόσο, το πιο πρόσφατο κύμα δέλτα – και το αναμενόμενο κύμα όμικρον – έχουν αποφέρει ανησυχητικά αποτελέσματα, με τα νοσοκομεία για άλλη μια φορά να πρέπει να καθυστερούν τις χειρουργικές επεμβάσεις και να απορρίπτουν τις μεταφορές και τις εκδηλώσεις να ακυρώνονται.

Οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας των ΗΠΑ κάλεσαν τα εκατομμύρια των Αμερικανών που παραμένουν ανεμβολίαστοι να κάνουν εμβόλια – αν και η κυβέρνηση αντιστάθηκε στους αυστηρότερους περιορισμούς.

«Για τους μη εμβολιασμένους, κοιτάτε έναν χειμώνα με σοβαρές ασθένειες και θάνατο, για εσάς, τις οικογένειές σας και τα νοσοκομεία που μπορεί σύντομα να κατακλύσετε», προειδοποίησε ο Zients.

Μέχρι στιγμής, η omicron έχει ανιχνευθεί σε περισσότερες από 40 πολιτείες.

Αν και πολλά παραμένουν άγνωστα σχετικά με την «παραλλαγή ανησυχίας», συμπεριλαμβανομένης της σοβαρότητάς της και της ικανότητάς της να αποφεύγει την ανοσολογική προστασία και τα εμβόλια, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι φαίνεται πιο μεταδοτική από την παραλλαγή δέλτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H νέα παραλλαγή του κορωνοϊού omicron που επιταχύνεται σε όλον τον κόσμο μπορεί να φέρει ένα άλλο κύμα χάους

Μέτρα που λαμβάνουν τα σχολεία στις ΗΠΑ για να κρατήσουν τα παιδιά ασφαλή εν μεσω της πανδημίας covid-19

Αύξηση της ανίχνευσης επαφών σε ορισμέλες πολιτείεςτων ΗΠΑ λόγω της παραλλαγής "όμικρον"

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών σε αντίθεση με άλλες κυβερνήσεις χωρών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για αύξηση των κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων

ΠΟΥ Ευλογιά των πιθήκων: «Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερα κρούσματα τις επόμενες ημέρες», δήλωσε η Sylvie Briand, διευθύντρια του ΠΟΥ για την παγκόσμια ετοιμότητα για λοιμώδεις κινδύνους.

ΕΟΔΥ Ευλογιά των πιθήκων: Ο στιγματισμός πολιτών απειλεί τη δημόσια υγεία

ΕΟΔΥ Ευλογιά των πιθήκων: "Ο στιγματισμός πολιτών ή συμπεριφορών δεν προάγει τη δημόσια υγεία, αλλά αντίθετα στιγματίζει συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, οδηγώντας σε εφησυχασμό άλλες ομάδες πολιτών, με συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος για τη διασπορά λοιμωδών νοσημάτων", σημειώνει χαρακτηριστικά ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας σε σημερινή ενημέρωσή του.

Βόρεια Κορέα: Εκτεταμένη δυσπιστία για το μικρό ποσοστό θανάτου από COVID-19

Βόρεια Κορέα: Κάθε πρωί, η Βόρεια Κορέα δημοσιεύει λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των νέων ασθενών με συμπτώματα πυρετού, αλλά όχι με κορωνοϊό, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα περισσότερα κρούσματα θα πρέπει να υπολογίζονται ως COVID-19,

Πλεύρης: 2 σενάρια για την πορεία του κορωνοϊού και τα εμβόλια από Σεπτέμβρη

Πλεύρης: Η πτωτική πορεία του κορωνοϊού οδήγησε στην απόφαση για άρση υποχρεωτικότητας της μάσκας και στα σχολεία, από Σεπτέμβριο επανεξετάζονται τα μέτρα και προωθείται ένα εμβόλιο για όλους.

Οι κάτοικοι στο Πεκίνο αψηφούν τους κανονισμούς της Covid

Πεκίνο κορωνοϊός: Η Κίνα έχει προσκολληθεί σε μια πολιτική μηδενικής COVID-19, η οποία ενεργοποιεί μαζικά lockdown, τεστ ρουτίνας και περιορισμούς μετακίνησης κάθε φορά που εμφανίζονται ομάδες μόλυνσης.

Επίσημο - Τέλος οι μάσκες στα σχολεία από 1η Ιουνίου

Μάσκες σχολεία: Άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για ενισχυτικά εμβόλια COVID για παιδιά, λέει ο Δρ. Makary

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

Η Κινεζική επαρχία Χενάν διέταξε τα σχεδόν 100 εκατομμύρια κατοίκους της να κάνουν τεστ Covid κάθε δύο ημέρες

Οι λιανικές πωλήσεις και η εργοστασιακή παραγωγή υποχώρησαν στα χαμηλότερα επίπεδά τους εδώ και περίπου δύο χρόνια τον περασμένο μήνα, αντανακλώντας τις επιπτώσεις από την πολιτική μηδενικής Covid της Κίνας.