Πολιτική Υγείας

Γενικός Εισαγγελέας Αριζόνα: Αντιδρά στις εντολές της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μάσκα και τα εμβόλια

Γενικός Εισαγγελέας Αριζόνα: Αντιδρά στις εντολές της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μάσκα και τα εμβόλια

Τι έπεται; Να απαγορεύσουμε την κατανάλωση μπύρας και να περιορίσουμε τον καφέ μας; Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί για να διαφυλάξουμε το Σύνταγμά μας και τις ατομικές μας ελευθερίες, ειδικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Όσον αφορά την πανδημία της COVID-19, η απόφαση για τον εμβολιασμό ή όχι πρέπει να επαφίεται στα άτομα και στους γιατρούς τους.

Γενικός Εισαγγελέας Αριζόνα: Γιατί τα κράτη πολεμούν τις εντολές εμβολίων του Μπάιντεν Μπορείτε να καταλάβετε να ζητήσετε από κάποιον να εγκαταλείψει τη δουλειά του για να ικανοποιήσει έναν απογοητευμένο και παρορμητικό πρόεδρο; Arizona AG Brnovich: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα καταργήσει τις αντισυνταγματικές εντολές του Μπάιντεν Ο Γενικός Εισαγγελέας της Αριζόνα, Μαρκ Μπρνόβιτς, αντιδρά στις εντολές της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη μάσκα και τα εμβόλια για το «The Next Revolution».

 

Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι το θεμέλιο της χώρας μας. Είναι η επίσημη έκφραση του ποιοι είμαστε ως έθνος, και έχει λειτουργήσει με επιτυχία ως Βόρειος Αστέρας σε κάθε πρόκληση που έχουν αντιμετωπίσει οι Αμερικανοί.

Αυτό που κάνει το Σύνταγμα κάτι περισσότερο από απλά όμορφα λόγια στα χαρτιά, είναι η δέσμευσή μας να το τηρούμε και να το επιβάλλουμε ως τον ανώτατο νόμο της χώρας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, επειδή ο δημόσιος φόβος μπορεί να κάνει περίεργα πράγματα στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να θέτει σε σημαντικό κίνδυνο τα πολιτικά μας δικαιώματα.

Το τελευταίο παράδειγμα αφορά τα εμβόλια κατά της COVID-19. Μετά από μήνες έκφρασης της αυξανόμενης ανυπομονησίας του με τους Αμερικανούς που αρνήθηκαν να κάνουν τα πειραματικά εμβόλια, ο Πρόεδρος Μπάιντεν διέταξε μονομερώς σαρωτικές εντολές εμβολίων COVID-19 σε όλη τη χώρα για ομοσπονδιακούς εργολάβους, ορισμένους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και υπαλλήλους επιχειρήσεων με 100 ή περισσότερα άτομα.

Το Σύνταγμά μας καθορίζει τον ρόλο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με εξουσία που είναι σαφώς καθορισμένη.

Οι εξουσίες που δεν απαριθμούνται επιφυλάσσονται στις πολιτείες, οι οποίες πρόκειται να λειτουργήσουν ως έλεγχοι ενάντια στον συγκεντρωτισμό της εξουσίας στην Ουάσιγκτον, DC Πουθενά σε αυτό το διαχρονικό έγγραφο δεν παρέχεται η εξουσία σε κάθε εν ενεργεία πρόεδρο να αποφασίζει μονομερώς τι πρέπει να εισάγουν όλοι οι Αμερικανοί πολίτες στο σώμα τους . Πρώην διευθυντής του CDC: Κάντε αυτό και αφήστε πίσω σας την πανδημία της COVID

Οι σύμμαχοι του Μπάιντεν ισχυρίζονται ότι δεν είναι παράνομη εντολή, επειδή οι άνθρωποι μπορούν απλώς να επιλέξουν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους εάν δεν θέλουν να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο.

Τέτοια αδαή σχόλια υποστηρίζουν την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι πολλοί από τους εκλεγμένους ηγέτες μας δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Μπορείτε να καταλάβετε να ζητήσετε από κάποιον να εγκαταλείψει τη δουλειά του, την ιατρική κάλυψη και τη συνταξιοδότησή του μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει έναν απογοητευμένο και παρορμητικό πρόεδρο; Είναι ασυνείδητο.

Το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους εργαζόμενους που μπορεί τώρα να χάσουν τη δουλειά τους είναι οι ίδιοι ηρωικοί πρώτοι ανταποκριτές που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν το έθνος μας μέσω αυτής της πανδημίας, κάνει τις ενέργειες του προέδρου ακόμη πιο κατακριτέες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γραφείο μου και άλλοι γενικοί εισαγγελείς από όλη τη χώρα μας έχουν λάβει νομικά μέτρα για να σταματήσουν αυτές τις εντολές εμβολίου για την COVID-19 πριν να είναι πολύ αργά, συμπεριλαμβανομένης της νίκης στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με την εντολή του Οργανισμού Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία OSHA.

Δεν θα επιτρέψουμε σε μια ριζοσπαστική και υπερβολική ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αγνοήσει το Σύνταγμα του έθνους μας και να καταπατήσει τα προς το ζην και τα πολιτικά δικαιώματα των έντιμων Αμερικανών.

Ο Rand Paul λέει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αντισταθούν στις εντολές της COVID Είμαι περήφανος που είμαι ο πρώτος γενικός εισαγγελέας που μήνυσε τον πρόεδρο για να τον εμποδίσει να αναγκάσει ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εργολάβους να επιλέξουν μεταξύ της δουλειάς τους και του εμβολίου. Μια άλλη δίκη αφορούσε τον κανόνα του Οργανισμού Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία OSHA για ιδιωτικές επιχειρήσεις με περισσότερους από 100 υπαλλήλους, τον οποίο το Ανώτατο Δικαστήριο κατέρριψε πρόσφατα.

Οι συνάδελφοί μου και εγώ αμφισβητήσαμε τον κανόνα του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου CMS για τους εργαζόμενους και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Τρεις από αυτές τις παράνομες εντολές έχουν πλέον τεθεί σε αναμονή από τα δικαστήριά μας.

Αν δεν αμφισβητηθεί, η απεριόριστη εξουσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε άλλες υποθετικές καταστάσεις.

Η καρδιοπάθεια σκοτώνει περίπου 700.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τη λογική της κυβέρνησης Μπάιντεν, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να θεσπίσει εντολές για ζεστά φτερά και cheeseburger για να «σώσει» τους Αμερικανούς από τις «κακές» διατροφικές τους συνήθειες.

Τι έπεται; Να απαγορεύσουμε την κατανάλωση μπύρας και να περιορίσουμε τον καφέ μας; Πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί για να διαφυλάξουμε το Σύνταγμά μας και τις ατομικές μας ελευθερίες, ειδικά σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Όσον αφορά την πανδημία της COVID-19, η απόφαση για τον εμβολιασμό ή όχι πρέπει να επαφίεται στα άτομα και στους γιατρούς τους.

Ο πρόεδρος δεν έχει την εξουσία να υποχρεώνει και να επιβάλλει εμβολιασμούς στους Αμερικανούς.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι η νταντά ή ο γιατρός σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο συντονιστής της διαδήλωσης λέει ότι το νόημα δεν είναι να αμφισβητηθούν τα εμβόλια αλλά «η αντίσταση στις εντολές» covid

Η Washington Post τάσσεται κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να μπλοκάρει την εντολή εμβολίου Μπάιντεν

Οι δύο εντολές Mπάιντεν έναντι της covid-19 υπό τον έλεγχο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Πρώην σύμβουλοι του Μπάιντεν, γιατροί, τον καλούν τώρα να υιοθετήσει διαφορετική προσέγγιση στην πανδημία COVID-19

Δικαστήριο των ΗΠΑ ενέκρινε διαταγή του Τέξας κατά της εντολής Μπάιντεν να απαιτήσει από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να εμβολιαστούν.

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για ενισχυτικά εμβόλια COVID για παιδιά, λέει ο Δρ. Makary

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

Η Κινεζική επαρχία Χενάν διέταξε τα σχεδόν 100 εκατομμύρια κατοίκους της να κάνουν τεστ Covid κάθε δύο ημέρες

Οι λιανικές πωλήσεις και η εργοστασιακή παραγωγή υποχώρησαν στα χαμηλότερα επίπεδά τους εδώ και περίπου δύο χρόνια τον περασμένο μήνα, αντανακλώντας τις επιπτώσεις από την πολιτική μηδενικής Covid της Κίνας.

Η Κίνα με πρόφαση την COVID-19 προσπαθεί να κάνει αναποτελεσματικό το ταξίδι του ΟΗΕ στη Σιντζιάνγκ για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Το Κογκρέσο ψήφισε τον Νόμο για την Πρόληψη της Καταναγκαστικής Εργασίας των Ουιγούρων τον Δεκέμβριο, μια δικομματική νομοθεσία που εμποδίζει την εισαγωγή αγαθών που γίνονται μέσω καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή Xinjiang. Η Bachelet θα παραδώσει δημόσια ενημέρωση τύπου σχετικά με τα ευρήματά της στις 28 Μαΐου.

Ευλογιά των πιθήκων: Απόφαση ΕΕΕ-Σε ποιες περιπτώσεις συστήνεται το εμβόλιο

Ευλογιά των πιθήκων: Ένδειξη μαζικού εμβολιασμού για την προστασία από την ευλογιά των πιθήκων δεν υπάρχει, λόγω των επιδημιολογικών και κλινικών χαρακτηριστικών της νόσου, σημειώνει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και συνιστά επιλεκτικά τον εμβολιασμό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι Ρεπουμπλικάνοι καλούν τον Μπάιντεν να προωθήσει επιθετικές μεταρρυθμίσεις για τη «διαφθορά» του ΠΟΥ

Οι νομοθέτες έχουν αποκαλέσει την οργάνωση «μαριονέτα» για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και κατηγόρησαν τον ΠΟΥ ότι εργάζεται για την απόκρυψη της προέλευσης της COVID-19.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Κυριακή εν μέσω πανεθνικής έλλειψης γάλακτος για βρέφη

Οι άνθρωποι στη Νέα Υόρκη που χρεώνονται υπερβολικά για τη φόρμουλα για μωρά μπορούν να υποβάλουν καταγγελία στη διεύθυνση nyc.gov/dcwp, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό υποστηρίζει τη συνέχιση της χρήσης μασκών σε εσωτερικούς χώρους

«Χωρίς αυτήν την επόμενη γενιά εμβολίων, χωρίς θεραπείες και διαγνωστικά, αυτό θα καταστήσει πολύ, πολύ πιο δύσκολο για εμάς να φροντίσουμε και να προστατέψουμε τους Αμερικανούς».

Τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων σε μη ενδημικές χώρες μπορούν να περιοριστούν, δήλωσε τη Δευτέρα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

H Van Kerkhove είπε ότι η μετάδοση γινόταν μέσω «στενής σωματικής επαφής: επαφή δέρματος με δέρμα» και ότι τα περισσότερα από τα άτομα που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής δεν είχαν σοβαρό κρούσμα της νόσου.