Πολιτική Υγείας

Διαχειριστής Μπάιντεν: Απονέμει 103 εκ. δολάρια για την καταπολέμηση της εξουθένωσης των υγειονομικών

Διαχειριστής Μπάιντεν: Απονέμει 103 εκ. δολάρια για την καταπολέμηση της εξουθένωσης των υγειονομικών

"Αυτή η χρηματοδότηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις να διασφαλίσει ότι θα έχουμε αρκετούς κρίσιμους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή, υποστηρίζοντας τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης τώρα και πέρα ​​καθώς αντιμετωπίζουν προκλήσεις εξουθένωσης και ψυχικής υγείας, είπε σε δήλωση.

Διαχειριστής Μπάιντεν: Ο διαχειριστής του Μπάιντεν απονέμει 103 εκατομμύρια δολάρια από το American Rescue Plan για την καταπολέμηση της εξουθένωσης των εργαζομένων στον τομέα της υγείας. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών HHS είπε ότι η πανδημία COVID-19 έχει επιδεινώσει τα ποσοστά κατάθλιψης και άγχους μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS), μέσω της Διοίκησης Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας (HRSA), ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα απονείμει 103 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στην ανταπόκριση σε κρίσιμες ανάγκες προσωπικού και στην εξουθένωση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Τα χρήματα θα διατεθούν για την προώθηση της ψυχικής υγείας και ευεξίας μεταξύ του εργατικού δυναμικού –ιδιαίτερα σε αγροτικές και υποεξυπηρετούμενες κοινότητες– με προγράμματα, πρακτικές και εκπαίδευση που στηρίζονται σε στοιχεία.

Τα πολυετή βραβεία θα υποστηρίξουν αποδεδειγμένες στρατηγικές για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ακαδημαϊκά ιδρύματα και άλλους αποδέκτες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας συνεργασιών και της χρήσης τοπικών πόρων για την υποστήριξη της αντίδρασης των επαγγελματιών υγείας σε στρεσογόνους παράγοντες στον χώρο εργασίας.

Τα κεφάλαια θα διανεμηθούν σε 45 επιχορηγούμενους μέσω τριών προγραμμάτων και εξασφαλίστηκαν μέσω του Αμερικανικού Σχεδίου Διάσωσης της διοίκησης.

Τα τρία προγράμματα περιλαμβάνουν την Προαγωγή της Ανθεκτικότητας και της Ψυχικής Υγείας μεταξύ του Επαγγελματία Εργατικού Δυναμικού της Υγείας, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για την Ανθεκτικότητα του Εργατικού Δυναμικού για την Υγεία και τη Δημόσια Ασφάλεια και ένα Κέντρο Τεχνικής Βοήθειας για την Ανθεκτικότητα του Εργατικού Δυναμικού για την Υγεία και τη Δημόσια Ασφάλεια. Η Διοίκηση Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας HRSA απονέμει 28,6 εκατομμύρια δολάρια σε 10 επιχορηγούμενους για να βοηθήσει τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να δημιουργήσουν, να επεκτείνουν ή να βελτιώσουν προγράμματα και πρακτικές για την προώθηση της ψυχικής υγείας. Τριάντα τέσσερις επιχορηγούμενοι θα λάβουν 68,2 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξουν προσαρμοσμένη ανάπτυξη κατάρτισης με βάση τα στοιχεία στο πλαίσιο του επαγγέλματος της υγείας και των δραστηριοτήτων κατάρτισης της νοσηλευτικής.

Το Πανεπιστήμιο George Washington θα λάβει 6 εκατομμύρια δολάρια για να παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση και τεχνική βοήθεια στους αποδέκτες.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών HHS σημείωσε ότι η πανδημία της COVID-19 έχει «επιβαρύνει τα ποσοστά κατάθλιψης και άγχους μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας».

Η έλλειψη τεστ για την COVID και οι ελλείψεις προσωπικού εξακολουθούν να υφίστανται καθώς η Omicron αυξάνει το «Έχω ταξιδέψει σε πολλά κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα και γνωρίζω ότι η πανδημία COVID-19 έχει εντείνει ζητήματα που εδώ και πολύ καιρό αποτελούν πηγή άγχους για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας πρώτης γραμμής — από αυξημένο όγκο ασθενών έως πολλές ώρες εργασίας», δήλωσε ο γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών HHS Xavier Becerra.

“Αυτή η χρηματοδότηση αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της κυβέρνησης Μπάιντεν-Χάρις να διασφαλίσει ότι θα έχουμε αρκετούς κρίσιμους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή, υποστηρίζοντας τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης τώρα και πέρα ​​καθώς αντιμετωπίζουν προκλήσεις εξουθένωσης και ψυχικής υγείας, είπε σε δήλωση.

Θα συνεχίσουμε να προάγουμε την ευημερία όσων έχουν κάνει πολλές θυσίες για να κρατήσουν τους άλλους καλά». «Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι κρίσιμο να υποστηρίξουμε την ευημερία του εργατικού δυναμικού μας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, που εργάζεται καθημερινά για να προστατεύσει τον καθένα μας», δήλωσε η διαχειριστής του HRSA, Carole Johnson.

«Τα σημερινά βραβεία θα παρέχουν νέα εργαλεία για να υποστηρίξουν την ανθεκτικότητα των επαγγελματιών υγείας μας καθώς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το άγχος και τις προκλήσεις της ανταπόκρισης στην COVID-19 και σε άλλες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και να παρέχουν φροντίδα υψηλής ποιότητας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα διανείμει εκατοντάδες εκατομμύρια δωρεάν μάσκες N95 από το Στρατηγικό Εθνικό Απόθεμα

Eίναι πιο σημαντικό από ποτέ να θυμόμαστε τις διδασκαλίες του ιερέα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ εν όψει της πολιτικής covid Μπάιντεν

Οι δύο εντολές Mπάιντεν έναντι της covid-19 υπό τον έλεγχο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Επιπτώσεις της όμικρον στην παγκόσμια οικονομία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για αύξηση των κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων

ΠΟΥ Ευλογιά των πιθήκων: «Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε περισσότερα κρούσματα τις επόμενες ημέρες», δήλωσε η Sylvie Briand, διευθύντρια του ΠΟΥ για την παγκόσμια ετοιμότητα για λοιμώδεις κινδύνους.

ΕΟΔΥ Ευλογιά των πιθήκων: Ο στιγματισμός πολιτών απειλεί τη δημόσια υγεία

ΕΟΔΥ Ευλογιά των πιθήκων: "Ο στιγματισμός πολιτών ή συμπεριφορών δεν προάγει τη δημόσια υγεία, αλλά αντίθετα στιγματίζει συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, οδηγώντας σε εφησυχασμό άλλες ομάδες πολιτών, με συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος για τη διασπορά λοιμωδών νοσημάτων", σημειώνει χαρακτηριστικά ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας σε σημερινή ενημέρωσή του.

Βόρεια Κορέα: Εκτεταμένη δυσπιστία για το μικρό ποσοστό θανάτου από COVID-19

Βόρεια Κορέα: Κάθε πρωί, η Βόρεια Κορέα δημοσιεύει λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των νέων ασθενών με συμπτώματα πυρετού, αλλά όχι με κορωνοϊό, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν ότι τα περισσότερα κρούσματα θα πρέπει να υπολογίζονται ως COVID-19,

Πλεύρης: 2 σενάρια για την πορεία του κορωνοϊού και τα εμβόλια από Σεπτέμβρη

Πλεύρης: Η πτωτική πορεία του κορωνοϊού οδήγησε στην απόφαση για άρση υποχρεωτικότητας της μάσκας και στα σχολεία, από Σεπτέμβριο επανεξετάζονται τα μέτρα και προωθείται ένα εμβόλιο για όλους.

Οι κάτοικοι στο Πεκίνο αψηφούν τους κανονισμούς της Covid

Πεκίνο κορωνοϊός: Η Κίνα έχει προσκολληθεί σε μια πολιτική μηδενικής COVID-19, η οποία ενεργοποιεί μαζικά lockdown, τεστ ρουτίνας και περιορισμούς μετακίνησης κάθε φορά που εμφανίζονται ομάδες μόλυνσης.

Επίσημο - Τέλος οι μάσκες στα σχολεία από 1η Ιουνίου

Μάσκες σχολεία: Άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για ενισχυτικά εμβόλια COVID για παιδιά, λέει ο Δρ. Makary

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

Η Κινεζική επαρχία Χενάν διέταξε τα σχεδόν 100 εκατομμύρια κατοίκους της να κάνουν τεστ Covid κάθε δύο ημέρες

Οι λιανικές πωλήσεις και η εργοστασιακή παραγωγή υποχώρησαν στα χαμηλότερα επίπεδά τους εδώ και περίπου δύο χρόνια τον περασμένο μήνα, αντανακλώντας τις επιπτώσεις από την πολιτική μηδενικής Covid της Κίνας.