Τεχνολογία

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Οι αμερικανικές εταιρείες επεκτείνουν τις λύσεις κινητής τηλε-υγείας

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Οι αμερικανικές εταιρείες επεκτείνουν τις λύσεις κινητής τηλε-υγείας

Υγειονομική περίθαλψη τεχνολογία: Δύο εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ επεκτείνουν τη συνδυασμένη γκάμα προϊόντων τους για να υποστηρίξουν επιπλέον χρήσεις τηλεϊατρικής, συμπεριλαμβανομένων εικονικών επισκέψεων και ενδοεπικοινωνίας βίντεο. Ενσωματώνοντας το κινητό καλάθι της Tryten με το υλικό και το λογισμικό της IDS, οι οργανισμοί στοχεύουν στην κάλυψη της αυξημένης ζήτησης για λύσεις τηλε-υγείας, καθώς η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να ξεδιπλώνεται.

telehealth.jpg

Τα νέα συνδυασμένα προϊόντα τους περιλαμβάνουν:

Υλικό και λογισμικό – Τα καροτσάκια Tryten έχουν σχεδιαστεί και προ-διαμορφωθεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση λογισμικού τηλεδιάσκεψης συμβατό με HIPAA ή MedSitter, εικονικής λύσης παρατήρησης ασθενούς με βάση το IDS.

Professional Services – περιλαμβάνεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχεδιασμός ροής εργασίας, μηχανική, διαχείριση έργων, κλινική εκπαίδευση και εκπαίδευση προσωπικού.

Εφαρμογή χωρίς επαφή – τα καροτσάκια είναι πλήρως συναρμολογημένα και έτοιμα για κυκλοφορία.

tryten.jpg

Το σχέδιο υποστήριξης Platinum Plus της IDS παρέχει τεχνική βοήθεια από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της IDS, συμπεριλαμβανομένων προληπτικής παρακολούθησης δικτύου, αντικατάστασης προηγμένων ανταλλακτικών, συντήρησης και αναβαθμίσεων λογισμικού και υπηρεσιών γραφείου βοήθειας. Η IDSolutions δημιουργεί λύσεις επικοινωνίας βίντεο εδώ και 20 χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό εξελίχθηκε σε ανάπτυξη λύσεων για εμπειρίες χρηστών, όπως η τηλε-υγεία. Το Tryten παρέχει φορητές λύσεις οχημάτων υγειονομικής περίθαλψης για πρόσβαση σε EHR, Video Remote Interpreting (VRI) και telehealth με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών και τη μείωση του κόστους της περίθαλψης.  Επίσης: Ο κορωνοϊός έβαλε την τηλεϊατρική οριστικά στη ζωή μας

id-solutions.png

 

Η IDS συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Tryten το 2018 κατά τη δημιουργία του MedSitter, της λύσης παρατήρησης απομακρυσμένων ασθενών δεύτερης γενιάς. Οι εφαρμογές υλικού και λογισμικού της MedSitter που εκκρεμούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναπτύσσονται σε ιατρικά καροτσάκια της Tryten’s Nova Tall. “Λαμβάνοντας υπόψη την πίεση που έχει δεχτεί το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης τους τελευταίους 8 μήνες, είναι σημαντικό να διαθέσουμε λύσεις που δεν είναι μόνο ασφαλείς, ευέλικτες και προσιτές, αλλά είναι εύκολο να εφαρμοστούν, να υποστηριχθούν και να χρησιμοποιηθούν”, λέει ο Δρ. Deb Jeffries, παγκόσμιος διευθυντής υγειονομικής περίθαλψης για την Tryten. “Η Tryten είναι περήφανη που συνεργάζεται με την IDSolutions, ώστε μαζί να μπορούμε να παρέχουμε λύσεις που να ανταποκρίνονται πραγματικά στις ανάγκες των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης και να τους βοηθήσουμε να παρέχουν ασφαλή περίθαλψη όταν και όπου χρειάζεται.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ψηφιακή εφαρμογή για σχολικά εμβόλια κυκλοφορεί στην Αγγλία

Τρισδιάστατο βιοκεραμικό εμφύτευμα για αναγέννηση κρανίου

Πρωτότυπες μάσκες με αντιβακτηριακή επίστρωση

Ειδικά στις περιπτώσεις που τα συμπτώματα είναι κοινά με τον κορωνοϊό, είναι αντιληπτό σε τι ποσοστό δύναται να επηρεαστεί και μάλιστα αρνητικά το σύστημα υγείας. Για μία ακόμη φορά ήρθε στην επιφάνεια η δυναμική της έρευνας σε σύγχρονες ανάγκες.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στρώνει το έδαφος για την προληπτική ιατρική

Η έγκαιρη ανίχνευση συμπτωμάτων και οι προληπτικές ενέργειες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο χρόνιων παθήσεων με επακόλουθη μείωση της ανάγκης για ριζικές και εντατικές θεραπείες.

Όταν η τεχνολογία, απλοποιεί τη διαδικασία της κολονοσκόπησης

Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, προκειμένου να γίνουν οι κολονοσκοπήσεις ευρύτερα διαθέσιμες, κάτι ουσιώδες για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του εντέρου», δήλωσε ο καθηγητής Ρομποτικής και Αυτόνομων Συστημάτων Πιέτρο Βαλντάστρι του Πανεπιστημίου του Λιντς.

Το πρώτο νοσοκομείο στην Ινδία αποκλειστικά με ψηφιακά αρχεία

Η ψηφιακή επιχείρηση υγείας KareXpert δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας (EHR) που θα επιτρέψουν στα νοσοκομεία στην Ινδία να περάσουν χωρίς έγγραφα.