Τεχνολογία

Viva wallet: Η πρώτη επιχείρηση “unicorn”στην Ελλάδα ανταμείβει τα στελέχη της

Viva wallet: Η πρώτη επιχείρηση “unicorn”στην Ελλάδα ανταμείβει τα στελέχη της

Viva wallet: Στο πηδάλιο ο κ. Χάρης Καρώνης, ο οποίος φιλοδοξεί μέσα από την πρόσφατη συμφωνία που έκλεισε να τριπλασιάσει την δυναμική της εταιρείας.

Αμέσως μετά το επικό deal με την JP Morgan, η Viva Wallet ανταμείβει τα στελέχη της έμπρακτα. Πιο συγκεκριμένα, 200 στελέχη της εταιρείας θα λάβουν από 50.000 ευρώ μέχρι και 4 εκατ. ευρώ σε μετρητά και μετοχές. Πρόκειται για το επιστέγασμα της επιτυχίας για την εταιρεία που αποτελεί το όνειρο κάθε startup όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως προσδιορίζονται και οι ίδιοι, στη Viva Wallet είναι “η πρώτη ευρωπαϊκή Neobank που διαθέτει εξολοκλήρου υποδομή στο Microsoft Azure cloud με υποκαταστήματα σε 23 χώρες στην Ευρώπη”. Αυτή η πρωτοποριακή δομή τους ανταμείφθηκε μέσα από το τεράστιο deal που έκλεισαν με έναν χρηματοοικονομικό κολοσσό.

Viva Wallet: Η πορεία προς την επιτυχία

Έχοντας ιδρυθεί το 2006, η εταιρεία ακολούθησε σταθερά ανοδική πορεία. Στο πηδάλιο ο κ. Χάρης Καρώνης, ο οποίος φιλοδοξεί μέσα από την πρόσφατη συμφωνία που έκλεισε να τριπλασιάσει την δυναμική της εταιρείας. Ένας άνθρωπος της τεχνολογίας, των υπολογιστών και του software, ένας σύγχρονος επιχειρηματίας με όραμα και δημιουργικότητα. Την ίδια στιγμή, ο κ. Καρώνης είναι ένας σκληρός αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που ασχολήθηκε με τον διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο του fintech και κατάφερε να ξεχωρίσει με την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γι’ αυτό άλλωστε εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη και εντυπωσίασε επενδυτές τόσο μεγάλου βεληνεκούς.

Όσο για την ανταμοιβή στους εργαζομένους που έχουν μερίδιο στην επιτυχία της Viva Wallet, ήταν κάτι που ο ίδιος ήθελε να κάνει. Μιας και κατάφεραν κάτι τόσο μεγαλειώδες, ήταν αναπόφευκτο να κερδίσουν και εκείνοι μέσα από την ανάπτυξη της εταιρείας. Φυσικά, προβλέπεται εξίσου επιτυχημένη πορεία στο μέλλον για την εταιρεία. Όπως εξηγεί ο κ. Καρώνης: “Στην φάση αυτή 200 στελέχη μας θα πάρουν από 50.000 ευρώ μέχρι και 4 εκατ. ευρώ σε μετρητά και μετοχές. Στόχος μάλιστα των μετόχων (JPM & WRL) είναι να μεγαλώσουν επιπλέον τον αριθμό των stock option στα επόμενα χρόνια για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους που υπάρχουν!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σε όλη την Κίνα, η σάρωση μιας εφαρμογής "πράσινου" κώδικα υγείας είναι απαραίτητη για την είσοδο σε καταστήματα, γραφεία και μέσα μαζικής μεταφοράς

Πώς οι έξυπνες συσκευές προσδιορίζουν εάν νοσεί κάποιος με Covid

Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της νανοεπιστήμης

Μικρά τεχνολογικά επιτεύγματα που δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι είναι και πώς γίνεται η τεχνητή μεταμόσχευση κερατοειδούς;

Mεταμόσχευση κερατοειδούς: Σε ορισμένα μάτια, μια παραδοσιακή μεταμόσχευση κερατοειδούς έχει εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί συχνά να πραγματοποιηθεί τεχνητή μεταμόσχευση κερατοειδούς. 

Ο αντίκτυπος των τεχνολογικών εξελίξεων στην υγειονομική περίθαλψη

Ενδυνάμωση υγείας: Ο αντίκτυπος των τεχνολογικών προόδων στην υγειονομική περίθαλψη ήταν βαθύς, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο παροχής και εμπειρίας της υγειονομικής περίθαλψης.

Πώς η φυσική κατάσταση βελτιώνεται με την χρήση της τεχνολογίας;

Άσκηση: Η τεχνολογία της προπόνησης έχει ξεπεράσει τις παραδοσιακές προσεγγίσεις, παρέχοντας στα άτομα τα εργαλεία και τα κίνητρα που χρειάζονται για να οδηγήσουν ενεργό και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Πώς η τεχνολογία συμβάλλει στην διαχείριση του διαβήτη;

Διαβήτης: Η ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογικών εργαλείων σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης του διαβήτη μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια, την ευκολία και τη συνολική ποιότητα ζωής για τα άτομα που ζουν με διαβήτη.

ΜΕΘ: Πώς η ιατρική τεχνολογία βοηθά τους ασθενείς εντατικής θεραπείας

ΜΕΘ: Η ενσωμάτωση της ιατρικής τεχνολογίας στην εντατική θεραπεία όχι μόνο βελτιώνει τα αποτελέσματα των ασθενών αλλά και εξορθολογίζει τις ροές εργασίας για τους επαγγελματίες υγείας.

Smartwatch εντοπίζει την κολπική μαρμαρυγή

Μια ερευνητική ομάδα ανέπτυξε ένα συνταγογραφούμενο ρολόι χειρός που παρακολουθεί συνεχώς τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη και χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο για την ανίχνευση της κολπικής μαρμαρυγής. 

Εκτυπώσιμα εμφυτεύματα για ιστούς και οστά

Βιοϊατρική: Τα πολυμερή με βάση την ντοπαμίνη δεν είναι κατάλληλα μόνο για προσκόλληση ιστού: Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη λειτουργικών επιφανειών, αντιβακτηριακών υλικών και έξυπνων επικαλύψεων με ειδικές λειτουργίες.