Τεχνολογία

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Οι τεχνολογίες υγείας βοηθούν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν καρδιαγγειακές παθήσεις

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Οι τεχνολογίες υγείας βοηθούν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν καρδιαγγειακές παθήσεις

Οι τεχνολογίες υγείας μπορούν να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν τις καρδιακές παθήσεις, αλλά απαιτείται περισσότερη έρευνα

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Καθώς η κινητή τεχνολογία υγείας συνεχίζει να γίνεται πανταχού παρούσα, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης για ηλικιωμένους ενήλικες με υπάρχουσα καρδιακή νόσο, σύμφωνα με την American Heart Association. Η AHA διεξήγαγε μια συστηματική ανασκόπηση μελετών σε ηλικιωμένους ενήλικες που χρησιμοποίησαν κινητές τεχνολογίες υγείας για τη διαχείριση των καρδιαγγειακών τους παθήσεων. Περιλάμβανε 26 μελέτες που εξέτασαν κινητές τεχνολογίες υγείας για δευτερογενή πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας 60 ετών και άνω.

Ενώ τα ευρήματά του δείχνουν ότι οι τεχνολογίες υγείας όπως τα μηνύματα κειμένου, οι εφαρμογές για κινητές συσκευές, οι φορητές συσκευές, το GPS και το Bluetooth μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά του τρόπου ζωής, οι ερευνητές σημειώνουν ότι απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να προσδιοριστεί ποιες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές.

Οι μελέτες που περιλαμβάνονται στην ανασκόπηση αποκαλύπτουν ότι οι παρεμβάσεις στην κινητή υγεία, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν γραπτά μηνύματα, μπορούν να βελτιώσουν τις συμπεριφορές υγείας όπως η άσκηση και η διατροφή, καθώς και η τήρηση φαρμάκων. «Γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, του σακχάρου στο αίμα και της χοληστερόλης είναι βασικές δευτερεύουσες στρατηγικές πρόληψης και συχνά απαιτούν διαχείριση φαρμάκων», δήλωσε ο Eric Schorr, PhD, BSBA, RN, επικεφαλής συγγραφέας της επιστημονικής δήλωσης και αναπληρωτής καθηγητής στην υγεία ενηλίκων και γεροντολογίας. Συνεταιρισμός στη Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

«Η μείωση του καθιστικού χρόνου, η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, η διατήρηση του βέλτιστου σωματικού βάρους και η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής είναι άλλες σημαντικές στρατηγικές τρόπου ζωής για τη βελτιστοποίηση της υγείας των ατόμων με καρδιαγγειακές παθήσεις. Οι φορητές συσκευές και οι φορητές συσκευές και εφαρμογές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο επειδή μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα στην παρακολούθηση και παρακολούθηση των συμπεριφορών υγείας και των παραγόντων κινδύνου καρδιακών παθήσεων, που αναφέρονται ως AHA’s Life’s Simple 7, για τη μείωση του κινδύνου καρδιακού συμβάντος και την επίτευξη ιδανικής καρδιαγγειακής υγείας ”

Οι μελλοντικές εξελίξεις στην τεχνολογία υγείας που απευθύνονται σε ηλικιωμένους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια αυτής της δημογραφικής έκδοσης, σύμφωνα με την έκθεση. Αυτά τα εμπόδια περιλαμβάνουν προσωπικά χαρακτηριστικά όπως ηλικία, φύλο και κοινωνικοοικονομική κατάσταση. φραγμοί που σχετίζονται με την ηλικία, όπως σωματικές, οπτικές, ακοές ή γνωστικές διαταραχές. ατομικές αντιλήψεις για τη χρήση της τεχνολογίας · και φόβοι που σχετίζονται με το απόρρητο.  «Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον εντοπισμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών, ευρέως αποδεκτών, οικονομικά αποδοτικών και οικονομικά αποδοτικών παρεμβάσεων κινητής τηλεφωνίας που βελτιώνουν τα αποτελέσματα της υγείας για τους ηλικιωμένους ενήλικες», δήλωσε ο Schorr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στη νευροχειρουργική

Στα ύψη τα κέρδη των εταιριών ψηφιακής υγείας το τελευταίο τρίμηνο

Πώς η υγειονομική περίθαλψη της Amazon θα άλλαζε τα σχέδια ψηφιακής υγείας

Πώς η ψηφιακή τεχνολογία βελτιώνει την παροχή θεραπειών ψυχικής υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης πρέπει σαφώς να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Ο Keely συνιστά: «Οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης πρέπει σαφώς να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο για να εξετάσουν τι άλλο μπορούν να κάνουν για να διατηρήσουν τους εαυτούς τους, τους ασθενείς τους και άλλους ενδιαφερόμενους ασφαλέστερους».

Τι λένε τα στοιχεία για το ρεκόρ των κερδών της Amazon

Amazon: Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις της τάξης του 44%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση σε πωλήσεις από το 2011. Τα νούμερα αυτά καταγράφηκαν την ώρα που ο κορωνοϊός σάρωνε τον πλανήτη. Με τις χώρες και τα κράτη να βρίσκονται σε lockdown οι πολίτες στράφηκαν στις online αγορές. Μάλιστα, περισσότερα από 200 εκατομμύρια άνθρωποι είναι πλέον Prime συνδρομητές στην Amazon.

Παραμένει το drone της Nasa για έρευνες στον Άρη

Για πρώτη φορά ένα αυτόνομο ιπτάμενο όχημα ταξίδεψε σε άλλον πλανήτη. Το Ingenuity, το drone της αποστολής Perseverance της NASA, έφτασε στον Άρη μαζί με τον ρομποτικό εξερευνητή που τον μετέφερε εκεί.

Καμπανάκι για μονοπωλιακούς περιορισμούς στο App Store από την ΕΕ

Apple: Οι ευρωπαϊκές αρχές ανταγωνισμού κατηγόρησαν την Πέμπτη την Apple ότι καταπνίγει τον ανταγωνισμό με τους περιοριστικούς όρους του ηλεκτρονικού καταστήματος App Store, στην πρώτη από μια σειρά τεσσάρων υποθέσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υψηλά πρόστιμα και αλλαγή πρακτικών.

Επέστρεψε στη Γη η κάψουλα της SpaceX

SpaceX: Η διαστημική κάψουλα προσθαλασσώθηκε στις 02:56 τοπική ώρα (09:56 ώρα Ελλάδος) στον Κόλπο του Μεξικού, ανοιχτά της Πάναμα Σίτι, στην Φλόριντα, έπειτα από πτήση εξίμισι ωρών από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σύμφωνα με τη Nasa. Οι Αμερικανοί Μάικλ Χόπκινς, Βίκτορ Γκλόβερ, Σάνον Ουόκερ και ο Ιάπωνας Σοίτσι Νογκούτσι ήταν τον Νοέμβριο οι πρώτοι αστροναύτες «επιχειρησιακής» αποστολής που μεταφέρθηκαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την διαστημική εταιρεία του Ίλον Μασκ, η οποία καθιερώθηκε ως απαραίτητος εταίρος της Nasa.

Δεδομένα από smartphone μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αντιμετώπιση του επόμενου επιδημικού κύματος

Κινητά και Πανδημία: Οι ερευνητές που εργάζονται σε ένα νέο ερευνητικό έργο αναλύουν δεδομένα υγείας από smartphone σε νοικοκυριά όπου ένας από τους κατοίκους είχε ή υποψιάστηκε ότι είχε κορωνοϊό.

Η ρωσική μηχανή αναζήτησης Yandex αγόρασε την τράπεζα της Μόσχας «Ακρόπολη»

Yandex: Η εμπορική τράπεζα «Ακρόπολη» λειτουργεί ως μετοχική εταιρεία παροχής χρηματιστικών και τραπεζικών υπηρεσιών από τον Αύγουστο του 1994 και κατέχει την 314η θέση ως προς το ενεργητικό της μεταξύ των 352 ρωσικών τραπεζών.

Το Facebook επιτρέπει στοχευμένες διαφημίσεις για αλκοόλ, τζόγο και τσιγάρα σε ανήλικους

Facebook: Το Facebook επιτρέπει τις στοχευμένες διαφημίσεις σε παιδιά ακόμη και 13 ετών, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το κάπνισμα, την ακραία απώλεια βάρους και τον τζόγο, πολλές φορές ακόμη και έναντι μόλις $3, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα πίεσης Reset Australia.