Τεχνολογία

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Οι τεχνολογίες υγείας βοηθούν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν καρδιαγγειακές παθήσεις

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Οι τεχνολογίες υγείας βοηθούν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν καρδιαγγειακές παθήσεις

Οι τεχνολογίες υγείας μπορούν να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους να διαχειριστούν τις καρδιακές παθήσεις, αλλά απαιτείται περισσότερη έρευνα

Τεχνολογία υγεία καρδιακή πάθηση: Καθώς η κινητή τεχνολογία υγείας συνεχίζει να γίνεται πανταχού παρούσα, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης για ηλικιωμένους ενήλικες με υπάρχουσα καρδιακή νόσο, σύμφωνα με την American Heart Association. Η AHA διεξήγαγε μια συστηματική ανασκόπηση μελετών σε ηλικιωμένους ενήλικες που χρησιμοποίησαν κινητές τεχνολογίες υγείας για τη διαχείριση των καρδιαγγειακών τους παθήσεων. Περιλάμβανε 26 μελέτες που εξέτασαν κινητές τεχνολογίες υγείας για δευτερογενή πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων ηλικίας 60 ετών και άνω.

Ενώ τα ευρήματά του δείχνουν ότι οι τεχνολογίες υγείας όπως τα μηνύματα κειμένου, οι εφαρμογές για κινητές συσκευές, οι φορητές συσκευές, το GPS και το Bluetooth μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά του τρόπου ζωής, οι ερευνητές σημειώνουν ότι απαιτούνται περισσότερες μελέτες για να προσδιοριστεί ποιες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές.

Οι μελέτες που περιλαμβάνονται στην ανασκόπηση αποκαλύπτουν ότι οι παρεμβάσεις στην κινητή υγεία, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν γραπτά μηνύματα, μπορούν να βελτιώσουν τις συμπεριφορές υγείας όπως η άσκηση και η διατροφή, καθώς και η τήρηση φαρμάκων. «Γνωρίζουμε ότι ο έλεγχος της αρτηριακής πίεσης, του σακχάρου στο αίμα και της χοληστερόλης είναι βασικές δευτερεύουσες στρατηγικές πρόληψης και συχνά απαιτούν διαχείριση φαρμάκων», δήλωσε ο Eric Schorr, PhD, BSBA, RN, επικεφαλής συγγραφέας της επιστημονικής δήλωσης και αναπληρωτής καθηγητής στην υγεία ενηλίκων και γεροντολογίας. Συνεταιρισμός στη Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

«Η μείωση του καθιστικού χρόνου, η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, η διατήρηση του βέλτιστου σωματικού βάρους και η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής είναι άλλες σημαντικές στρατηγικές τρόπου ζωής για τη βελτιστοποίηση της υγείας των ατόμων με καρδιαγγειακές παθήσεις. Οι φορητές συσκευές και οι φορητές συσκευές και εφαρμογές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο επειδή μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα στην παρακολούθηση και παρακολούθηση των συμπεριφορών υγείας και των παραγόντων κινδύνου καρδιακών παθήσεων, που αναφέρονται ως AHA’s Life’s Simple 7, για τη μείωση του κινδύνου καρδιακού συμβάντος και την επίτευξη ιδανικής καρδιαγγειακής υγείας ”

Οι μελλοντικές εξελίξεις στην τεχνολογία υγείας που απευθύνονται σε ηλικιωμένους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια αυτής της δημογραφικής έκδοσης, σύμφωνα με την έκθεση. Αυτά τα εμπόδια περιλαμβάνουν προσωπικά χαρακτηριστικά όπως ηλικία, φύλο και κοινωνικοοικονομική κατάσταση. φραγμοί που σχετίζονται με την ηλικία, όπως σωματικές, οπτικές, ακοές ή γνωστικές διαταραχές. ατομικές αντιλήψεις για τη χρήση της τεχνολογίας · και φόβοι που σχετίζονται με το απόρρητο.  «Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον εντοπισμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών, ευρέως αποδεκτών, οικονομικά αποδοτικών και οικονομικά αποδοτικών παρεμβάσεων κινητής τηλεφωνίας που βελτιώνουν τα αποτελέσματα της υγείας για τους ηλικιωμένους ενήλικες», δήλωσε ο Schorr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στη νευροχειρουργική

Στα ύψη τα κέρδη των εταιριών ψηφιακής υγείας το τελευταίο τρίμηνο

Πώς η υγειονομική περίθαλψη της Amazon θα άλλαζε τα σχέδια ψηφιακής υγείας

Πώς η ψηφιακή τεχνολογία βελτιώνει την παροχή θεραπειών ψυχικής υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι ransomware επιθέσεις στο διαδίκτυο κάνουν την υγειονομική περίθαλψη πιο ευάλωτη από ποτέ.

Υγειονομική περίθαλψη ransomware: Πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου Ponemon τονίζει τον υπαρκτό κίνδυνο να αυξηθεί ο ρυθμός θνησιμότητας εξαιτίας επιθέσεων και κακόβουλου λογισμικού.

Η ιατρική τεχνολογία έως το 2030 αναμένει σημαντική αύξηση 17,1% στον τζίρο της

Ιατρική τεχνολογία αγορά: Μέχρι το 2030, προβλέπεται μεγάλη αύξηση του τζίρου για την εν λόγω βιομηχανία με κέρδη που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και θέτουν γερές βάσεις για το μέλλον.

Μετριασμό των τυφώνων υπόσχεται νεοσύστατη Νορβηγική εταιρεία με το σύστημα δημιουργίας φυσαλίδων στον ωκεανό

Αν και, ίσως λιγότερο, αν σταθμιστεί σε σχέση με το αναμενόμενο κόστος των ζημιών από τυφώνες (54 δισ. δολάρια ετησίως, σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου της κυβέρνησης των ΗΠΑ).

Ένα βήμα πριν την υποχρεωτικότητα η τεχνολογία ανίχνευσης αλκοόλ στις ΗΠΑ

Το κέντρο έρευνας αυτοκινητικής τεχνολογίας των ΗΠΑ αναφέρει ότι η πρόκληση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες θα είναι να βρουν ένα αποδοτικό, αξιόπιστο αλλά και όχι δαπανηρό σύστημα ανίχνευσης της μέθης του οδηγού, για να το τοποθετούν σε εκατομμύρια νέα αυτοκίνητα