Τεχνολογία

Τα βήματα για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού οχήματος

Τα βήματα για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικού οχήματος

Σε δέκα βήματα, θα πρέπει να εκτελέσετε η κάθε υπογραφή της αίτησης φυσικοχρήματα για επιπρόσθετη εφαρμογή ηλεκτρικού χρήστη στην πλατφόρμα που έπρεπε να πωλήσω 24 Αυγούστου.

Χρήστες της ανοιχτής εφαρμογής με αναζητήσεις, χρήση των χρημάτων Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη με περασμένη διάρκεια εξειδικευμένη με Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί απόότατα στην εφαρμογή. Τα βήματα που ορίζονται για την υποβολή της αίτησης είναι:

 1. Εισαγωγή σταδιαία του κεντρικού χρόνου
 2. Επιλογή Μοντέλου Οχήματος από την συμπληρημένη λίστα
 3. Επιλογή μαθητών / Μίσθωσης
 4. Επιλογή δίκυκλου ή ποδηλάτου (επιλογή τσιμπούρι)
 5. Επιλογή (ΝΑΙ / ΌΧΙ) επιδείξεις φορτιστή
 6. Επιλογή Μοντέλου Φορτιστή
 7. Επιλογή απόσυρσης (ΝΑΙ / ΌΧΙ)
 8. Υπολογισμός επιδείγματος
 9. Επιστροφή στην αρχή βιολογικά
 10. Υποβολή Αίτησης

Αντί σχολχα για αγορά αγορατρικού διαί (για την ανάγκη υποχρεωτική η απόσυρση του παλιού διάγραμμα στα βήματα είναι 7 και ο ανάς ως:

 1. Εισαγωγή σταδιαία του κεντρικού χρόνου
 2. Επιλογή Μοντέλου από την εξελρημένη λίστα (ΒΕV ή Υβριδικό Plug In)
 3. Συμπλήρωση από απόσυρσης
 4. Επιλογή μαθητών / Μίσθωσης
 5. Υπολογισμός επιδείγματος
 6. Επιστροφή στην αρχή βιολογικά
 7. Υποβολή αίτησης

Τέλος για τα νομικά διαπατικά η διαφορά:

 1. Εισαγωγή σταδιαία του κεντρικού χρόνου
 2. Επιλογή Μοντέλου από την προσερημένη λίστα
 1. Επιλογή μαθητών / Μίσθωσης
 2. Επιλογή δίκυκλου
 3. Επιλογή απόσυρσης (ΝΑΙ / ΌΧΙ)
 4. Υπολογισμός επιδείγματος
 5. Επιστροφή στην αρχή βιολογικά
 6. Υποβολή αίτησης

Η δράση που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα έχει προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μπορεί να καλύψει την αγορά 15.000 αυτοκινήτων και 12.500 δικύκλων (σκούτερ και ποδήλατα). Ωστόσο ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως αν χρειαστεί, ο προϋπολογισμός της δράσης θα αυξηθεί. Ήδη η αναγγελία της δράσης έχει προκαλέσει αυξημένο ενδιαφέρον για ηλεκτρικά ποδήλατα και επέκταση του χρόνου αναμονής για παραλαβή τους.

Οι επιδοτήσεις για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων είναι:

-Για αυτοκίνητα με λιανική τιμή προ φόρων έως 30.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 20 % με όριο τα 6.000 ευρώ. Από 30.001 έως 50.000 ευρώ, η επιδότηση είναι 15 % με όριο τα 6.000 ευρώ.

Για δίκυκλα – τρίκυκλα, ποσοστό 20 % επί της αξίας με όριο τα 800 ευρώ.

Για ποδήλατα, ποσοστό 40 % (είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη) με όριο τα 800 ευρώ.

Τα φυσικά πρόσωπα μπορούν να ζητήσουν επιπλέον επιδότηση 500 ευρώ για αγορά έξυπνου οικιακού φορτιστή (σε συνδυασμό με αγορά ΙΧ, όχι ποδήλατου ή σκούτερ).

Με απόσυρση παλαιού οχήματος / δικύκλου (εξαιρούνται τα ποδήλατα) παρέχεται επιπλέον μπόνους 1000 και 400 ευρώ αντίστοιχα.

Για ταξί η επιδότηση είναι 25 % επί της λιανικής τιμής προ φόρων με όριο τα 8.000 ευρώ ή, αν πρόκειται για plug in υβριδικό μοντέλο, ποσοστό 15 % με όριο τα 5.500 ευρώ. Είναι υποχρεωτική η απόσυρση του παλιού οχήματος (πρέπει να είναι παλαιότερο από την 1-1-2013), η οποία επιδοτείται με επιπλέον μπόνους 2.500 ευρώ.

Για τις εταιρίες το ποσοστό της επιδότησης είναι 15 % με όριο τα 5.500 ευρώ ή 4.000 για υβριδικά. Προβλέπεται όριο αγοράς έως 3 αυτοκινήτων (6 για όσες έχουν δραστηριότητα σε νησιά). Για τα δίκυκλα η επιδότηση είναι ποσοστό 20 % επί της αξίας με όριο τα 800 ευρώ.

Σεμιναδίαδιαθέτη διαίρωτατρατρα γιατρα οχηματα από πολυτεκνοι και ας με χρωματική    

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Internet of Things θα καλύψει τις ανάγκες της ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν την σιλικόνη ακαταμάχητη στην ιατρική βιομηχανία;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η τηλεϊατρική συνεχίζει να αυξάνεται το 2021, λιγότερο όμως από το 2020

Τηλεϊατρική 2021: Φέτος, το 26% των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης ανέφεραν ότι το ένα τέταρτο ή περισσότεροι από τους ασθενείς τους είχαν χρησιμοποιήσει τηλεϊατρική. Το 2020 το 32% είχε χρησιμοποιήσει υπηρεσίες τηλεϊατρικής, σημαντικά υψηλότερο από το 7% που καταγράφηκε το 2019.

Άλματα προόδου στον τομέα των τηλεματικών υποδομών στη Γερμανία

Γερμανία ψηφιακή υγεία: Δημοσιεύτηκε ο Άτλας της Τηλεματικής Υποδομής, παρέχοντας μια ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση της ψηφιακής αρχιτεκτονικής υγείας στη Γερμανία με ενδιαφέροντα ευρήματα.

Παρακολούθηση ασθενών που έχουν υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά για λοιμώξεις χειρουργικού σημείου από γιατρούς με smartphone

Είπε επίσης ότι η μελέτη ήταν και σημαντική και καλά σχεδιασμένη και προσθέτει σε ένα αυξανόμενο σύνολο στοιχείων που υποδηλώνουν ότι τα smartphones διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Πώς επηρέασε η απομακρυσμένη εργασία τις εργαζόμενες μητέρες;

Remote work μητέρες: Τα επίπεδα άγχους των εργαζόμενων μητέρων εκτινάχτηκαν στα ύψη τις πρώτες μέρες της πανδημίας, επηρεάζοντας την ικανότητά τους να αντεπεξέρχονται στις ευθύνες του σπιτιού και οδηγώντας σε εξουθένωση.

Μια κάμερα υψηλής ανάλυσης αλλάζει τα δεδομένα στην ψηφιακή υγεία

Κάμερα υψηλής ανάλυσης ιατρική: Λόγω της υψηλής χρονικής της ανάλυσης, η μέθοδος έχει τη δυνατότητα να απεικονίσει αντικείμενα που κινούνται γρήγορα, όπως η καρδιά που χτυπά μέσα από το στήθος.

Τα smartphones προκαλούν τις περισσότερες πυρκαγιές στον Καναδά

Smartphones πυρκαγιά: Καταγράφηκαν 183 πυρκαγιές στον Καναδά τα τελευταία πέντε χρόνια που αφορούσαν τηλέφωνα και τα αξεσουάρ τους. Η δεύτερη πιο συχνή αιτία πυρκαγιών συσκευών ήταν οι θερμοστάτες, με 104 πυρκαγιές.

Το femtech ακμάζει ως τάση στην υγειονομική περίθαλψη

Femtech: Η παγκόσμια χρηματοδότηση για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) στον κλάδο ξεπερνά το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο κλάδος έχει τεράστιες δυνατότητες αγοράς.

Πώς να προστατευτείτε από το μονοξείδιο του άνθρακα

Μονοξείδιο άνθρακα δηλητηρίαση: Κάθε χρόνο στην Αμερική, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι επισκέπτονται τα επείγοντα για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και περισσότεροι από 400 άνθρωποι πεθαίνουν.