Τεχνολογία

Supreme Pharmatech Νανοτεχνολογία: Νέα γενιά προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής

Supreme Pharmatech Νανοτεχνολογία: Νέα γενιά προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής

Η Supreme Pharmatech και ο καθηγητής M.R.Mozafari καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής και αναβαθμίζουν την εικόνα της Ταϊλάνδης ως μιας από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στη νανοτεχνολογία.

Supreme Pharmatech Νανοτεχνολογία: Η κατασκευάστρια εταιρεία προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής, με έδρα την Ταϊλάνδη, Supreme Pharmatech Co., Ltd., μόλις ανακοίνωσε ότι τον Δεκέμβριο του 2020  κατέληξε σε συμφωνία με τον παγκοσμίου φήμης επιστήμονα, καθηγητή M.R. Mozafari , για να συνεργαστούν για την ανάπτυξη και την παραγωγή μιας νέας γενιάς προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής, με βάση την λιποσωμιακή τεχνολογία.

Ο καθηγητής M.R. Mozafari είναι ειδικός παγκόσμιας κλάσης στους τομείς της ενθυλάκωσης και της ελεγχόμενης απελευθέρωσης βιοδραστικών παραγόντων, νανοβιοτεχνολογίας, παράδοσης φαρμάκων και στόχευσης.  Έχει συντάξει σχεδόν 300 δημοσιεύσεις, 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 5 βιβλία στον τομέα της φαρμακευτικής νανοτεχνολογίας. Έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα μέθοδο παραγωγής λιποσωμάτων βιομηχανικής κλίμακας, που ονομάστηκε για την έρευνά του ως “Μέθοδος Μοζαφάρι”.

Η κα Milint Winthasiri, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Supreme Pharmatech Co. Ltd. δήλωσε ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας λιποσωμάτων θα φέρει τεράστιες ευκαιρίες για την εξερεύνηση νέων πιθανών αγορών παγκοσμίως. Πρόσθεσε ότι η διοίκηση της Supreme Pharmatech είναι στην ευχάριστη θέση να ενώσει τις δυνάμεις της με τον καθηγητή M.R. Mozafari, ο οποίος θα ηγηθεί του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης στην Supreme Pharmatech.

Ένα σύστημα απελευθέρωσης λιποσωμάτων έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι της τακτικής κατάποσης από το στόμα. Τα λιπιδικά συστατικά των λιποσωμάτων είναι φυσικά φωσφολιπίδια, τα οποία είναι αδιαπέραστα από τα διάφορα πεπτικά ένζυμα, όπως οξέα και χολικά άλατα. Τα λιποσώματα έχουν χαμηλή τοξικότητα και έλλειψη ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος. Τόσο υδατοδιαλυτά όσο και λιποδιαλυτά συστατικά μπορούν να ενσωματωθούν στο λιποσωμικό σύστημα παροχής. Τα λιποσώματα είναι ικανά να παρέχουν στοχευμένη παράδοση ζωτικών βιοδραστικών ενώσεων στα κύτταρα με υψηλότερη αναλογία. Η λιποσωμιακή διαδικασία απαιτεί την πιο προηγμένη γνώση και τεχνογνωσία στη νανοεπιστήμη, καθώς και τον πιο προηγμένο εξοπλισμό.

Προς το παρόν, η Supreme Pharmatech είναι το μόνο εργοστάσιο στη Νοτιοανατολική Ασία, το οποίο είναι ικανό να παράγει λιποσωμικές πρώτες ύλες και έτοιμα λιποσωμικά προϊόντα σε μορφή σκόνης και υγρού.

Το 2021, η Supreme Pharmatech θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη υψηλής ζήτησης λιποσωμικών συστατικών, ιδίως λιποσωμικών βιταμινών C και D3, λιποσωμικού ασβεστίου και μαγνησίου, λιποσωμιακού συνενζύμου Q10, λιποσωμικής ασταξανθίνης, καθώς και άλλων λιποσωμιακών βιοδραστικών συστατικών – απιγενίνη, κουρκουμίνη, κουερκετίνη, καμεμπερόλη , εσπεριδίνη, σιλυμαρίνη, τζίντζερλη, βερβερίνη, ρεσβερατρόλη και πολλών άλλων.

Το 2021 η Supreme Pharmatech σχεδιάζει να ανοίξει 6 – 7 ακόμη νέα καταστήματα στο εξωτερικό. Όλες οι εξαγωγικές πωλήσεις θα βασίζονται σε λιποσωμικά ή ημιλιποσωμιακά πολυσκευάσματα με ευρεία εφαρμογή.

Η Supreme Pharmatech σχεδιάζει επίσης να προσαρμόσει τα εξαγόμενα σκευάσματα στην τοπική αγορά και να συνεργαστεί με τοπικούς αγοραστές προϊόντων συμπληρωμάτων διατροφής στη βάση του Αρχικού Κατασκευαστή Εξοπλισμού.

Η Supreme Pharmatech και ο καθηγητής M.R.Mozafari καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής και αναβαθμίζουν την εικόνα της Ταϊλάνδης ως μιας από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στη νανοτεχνολογία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Στα ύψη η παγκόσμια αγορά νανοϊατρικής

Νέες τεχνολογίες αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής των διαβητικών ασθενών

Νανοσωματίδιο: απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έφυγε από τη ζωή ο εμπνευστής του PDF Τσαρλς Γκέσκε

Τσαρλς Γκέσκε: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο Τσαρλς Τζέσκε («Τσακ»), ο ένας από τους δύο ιδρυτές της Adobe, που βοήθησε στην ανάπτυξη του PDF. Την είδηση έκανε γνωστή η εταιρεία, μέσα από σχετική ανακοίνωσή της.

Τι αλλάζει σε Facebook και Instagram

Social media: Η αρχική ιδέα της εταιρείας βασιζόταν στην εξάλειψη τους άγχους και της ντροπής που προκαλούσε στους χρήστες της ο χαμηλός αριθμός των like, δημιουργώντας τους την πεποίθηση πως δεν είναι αρκετά δημοφιλείς. Μάλιστα, το ζήτημα ήταν ιδιαιτέρως αισθητό στους χρήστες μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι έφταναν στο σημείο να διαγράψουν τις φωτογραφίες τους, αν δε λάμβαναν τον επιθυμητό αριθμό των likes.

Προηγμένοι φασματογράφοι εντοπίζουν ακόμα και σημειακές πηγές διοξειδίου του άνθρακα ή μεθανίου

Περιβαλλοντική ρύπανση: Όταν η κυβέρνηση του τότε προέδρου Donald Trump απείλησε το 2016 να διακόψει τη χρηματοδότηση για τους δορυφόρους γεωσκόπησης της NASA, η πολιτεία της Καλιφόρνια απάντησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα εκτόξευε τους δικούς της δορυφόρους.

Εντυπωσιακά Timelapse από το Google Earth

Google Earth: Με τη νέα υπηρεσία οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τις αλλαγές που έχουν καταγραφεί στον πλανήτη μας σε βάθος 37 ετών.

Μυστική βοήθεια σε θύματα κακοποίησης προσφέρει ιστότοπος στην Πολωνία

Η πλειονότητα αυτών που φτάνουν είναι γυναίκες και κάτω των 30 ετών. Η κακοποίηση μπορεί να είναι σωματική ή ψυχολογική και στα χέρια ενός συντρόφου ή συγγενή. Μεταξύ 10% και 20% των περιπτώσεων είχε ως αποτέλεσμα κλήσεις προς την αστυνομία.

H Νόρα αλ-Ματρουσί είναι η πρώτη γυναίκα αραβικής καταγωγής που θα εκπαιδευθεί για αστροναύτης

Αραβικά Εμιράτα – Γυναίκα αστροναύτης: Η διαστημική δραστηριότητα των ΗΑΕ εντάσσεται στην στρατηγική που έχουν χαράξει με στόχο να γίνουν μια επιστημονική και τεχνολογική δύναμη και να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάρτηση τους από το πετρέλαιο. Τα ΗΑΕ έχουν προγραμματίσει να στείλουν στην επιφάνεια της Σελήνης ένα ρομποτικό όχημα εξερεύνησης το 2024 και θέλουν να δημιουργήσουν μια αποικία εκεί στις αρχές του 22ου αιώνα.

Τεχνολογία του Elon Musk επιτρέπει σε πίθηκο να παίζει βιντεοπαιχνίδια με την σκέψη

Neuralink: Το νέο εμφύτευμα της Neuralink καταγράφει την εγκεφαλική δραστηριότητα και στέλνει τα δεδομένα ασύρματα σε έναν υπολογιστή που τα αναλύει. Η Neuralink διαβεβαίωσε ότι τα πειραματόζωα της τυγχάνουν καλής μεταχείρισης, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων ζώων το βλέπουν με τον ίδιο τρόπο.