Τεχνολογία

Suishemna Σαγκάη: Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον υγειονομικό τους κωδικό για το μετρό

Suishemna Σαγκάη: Οι επιβάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον υγειονομικό τους κωδικό για το μετρό

Suishemna Σαγκάη: Από την Πέμπτη, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν αίτηση για να χρησιμοποιήσουν τον υγειονομικό κωδικό της Σαγκάης "Suishenma" για να πληρώσουν ναύλους σε ορισμένες από τις γραμμές του μετρό της πόλης.

Από την Πέμπτη, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν αίτηση για να χρησιμοποιήσουν τον υγειονομικό κωδικό της Σαγκάης “Suishenma” για να πληρώσουν ναύλους σε ορισμένες από τις γραμμές του μετρό της πόλης. Αντί να χρησιμοποιούν την κάρτα δημόσιας συγκοινωνίας ή τις εφαρμογές για να οδηγούν στο μετρό, οι άνθρωποι μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τον κωδικό υγείας για να πάρουν τις γραμμές 10, 13, 14, 15, 16, 17 και 18 του μετρό, τη γραμμή Pujiang και τη γραμμή maglev καθώς και Γραμμή 5 από την οδό Dongchuan προς τους σταθμούς Fengxian Xincheng και τη γραμμή 9 από τους σταθμούς Fangdian Road προς Caolu. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την υπηρεσία στις εφαρμογές “Suishenma” για κινητά ή WeChat και Alipay, στην εφαρμογή για κινητά “Shanghai Jiaotongka” ή στην εφαρμογή για κινητά UnionPay “Yunshanfu”.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στα κινέζικα. Συνολικά 10.000 μηχανήματα είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή. Άλλα 50.000 θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους έως ότου ανοίξουν όλες οι γραμμές του Μετρό για εξυπηρέτηση έως το τέλος του 2022. Με το “Suishenma”, οι πολίτες μπορούν επίσης να πάρουν όλα τα λεωφορεία στο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, εκτός από τη γραμμή Fengxian BRT και τις γραμμές του τραμ στην προαστιακή περιοχή Songjiang, καθώς και όλες τις γραμμές πορθμείων. Ο δημοσιογράφος της Shanghai Daily δοκίμασε τη νέα υπηρεσία στον οδικό σταθμό Wuzhong στη γραμμή 15 την Πέμπτη. Μόνο ένα τουρνικέ σε κάθε έξοδο επιτρέπει τη χρήση του “Suishenma” για την πληρωμή των ναύλων του Μετρό. Ο λογαριασμός θα σταλεί στον χρήστη μετά από περίπου δύο ώρες.

Προς το παρόν, τα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία μπορούν να αφαιρέσουν 1 γιουάν (16 σεντς ΗΠΑ) από κάθε διαδρομή έως και δύο φορές την ημέρα, εκτός εάν το χρησιμοποιούν για να ακολουθήσουν τη γραμμή maglev. Συνιστάται στους χρήστες να μην βγαίνουν από σταθμό του μετρό όπου η υπηρεσία “Suishenma” δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια από το προσωπικό του σταθμού, προσθέτοντας το φόρτο εργασίας τους, είπε ο χειριστής του Μετρό. Όσοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα τρεις φορές θα στερηθούν αυτόματα την υπηρεσία μέχρι να είναι διαθέσιμη σε όλους μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Ο φορέας εκμετάλλευσης του μετρό υποσχέθηκε ότι οι επιβάτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν άλλους τρέχοντες τρόπους πληρωμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Peng Shuai αρνείται πως ισχυρίστηκε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Κίνας Zhang Gaoli την ανάγκασε να κάνει σεξ.

Βάναυση θανάτωση corgi στην Κίνα προκαλεί οργή στα social media

Παιδιά ηλικίας 3 ετών θα αρχίσουν να λαμβάνουν εμβόλια για την COVID-19 στην Κίνα, όπου το 76% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί πλήρως

Επαναπροσδιορισμός του εκπαιδευτικού συστήματος στην Κίνα με στόχο την αποφυγή υπερβολικής πίεσης στους μαθητές

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Καινοτομία και τεχνητή νοημοσύνη στην υγεία

Καναδάς υγεία: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στα δεδομένα υγείας για την τόνωση της καινοτομίας, τη βιωσιμότητα του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και την παροχή βελτιωμένης φροντίδας ασθενών.

Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα της νανοεπιστήμης

Νανοεπιστήμη επιτεύγματα: Η νανοεπιστήμη και η νανοτεχνολογία έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά και τα πλεονεκτήματα που μας αποφέρουν είναι τόσο μεγάλα που πολλές φορές δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Μικρά τεχνολογικά επιτεύγματα που δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν

Τεχνολογία gadgets: Είναι σημαντική η βελτίωση ορισμένων πτυχών της καθημερινότητάς μας χάρη στα τεχνολογικά επιτεύγματα που διατίθενται πλέον στο ευρύ κοινό, διευκολύνοντας την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Ψηφιακές θεραπείες συμβάλλουν στη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης

«Δεδομένης της ταχείας υιοθέτησης των ψηφιακών παρεμβάσεων, είναι επίκαιρο και σημαντικό να ρωτήσουμε σε ποιο βαθμό οι ψηφιακές παρεμβάσεις είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία της κατάθλιψης, εάν μπορούν να παρέχουν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση -ψυχοθεραπεία με πρόσωπο πέρα ​​από το εργαστήριο και ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες που μετριάζουν τα αποτελέσματα.»

Τα wearables προβλέπουν αλλαγές στο σάκχαρο

Τεχνολογία διαβήτη: Τα δεδομένα από φορητές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση και την πρόβλεψη των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.