Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Τεχνολογία

MigraineSmart: Λανσάρεται νέο πρόγραμμα εφαρμογής για άτομα που πάσχουν από ημικρανία

MigraineSmart: Λανσάρεται νέο πρόγραμμα εφαρμογής για άτομα που πάσχουν από ημικρανία

MigraineSmart: Ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης στην υγεία που ονομάζεται MigraineSmart θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου.

Ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης στην υγεία που ονομάζεται MigraineSmart θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου. Στόχος του είναι να βοηθήσει τα άτομα να παρακολουθήσουν και να αποκτήσουν γνώσεις για τα συμπτώματα της ημικρανίας τους.

Πώς λειτουργεί το MigraineSmart;

Το MigraineSmart είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αφοσίωσης στην υγεία στην εφαρμογή Evidation, η οποία ενσωματώνει απαντήσεις σε έρευνες, ηλεκτρονικά αποτελέσματα που αναφέρονται από ασθενείς (ePROs), δεδομένα φορητών συσκευών και εκπαιδευτικό περιεχόμενο βασισμένο σε στοιχεία. Αυτή η ολιστική προσέγγιση στοχεύει να ενδυναμώσει τους χρήστες παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες για τα μοτίβα ημικρανίας και τις συσχετίσεις τους με τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του MigraineSmart περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες πληροφορίες και μια μηνιαία αναφορά που ευθυγραμμίζει τα αρχεία καταγραφής συμπτωμάτων με δεδομένα που φοριούνται, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να διακρίνουν τις συνδέσεις μεταξύ των συμπτωμάτων τους και της καθημερινής ρουτίνας. Η ενασχόληση με την εφαρμογή ενθαρρύνεται μέσω ενός συστήματος ανταμοιβών που βασίζεται σε πόντους, το οποίο προσφέρει εξαργυρώσιμα μετρητά ή επιλογές φιλανθρωπικής δωρεάς με βάση τα επίπεδα δραστηριότητας και την αλληλεπίδραση με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν σε ερευνητικές πρωτοβουλίες, παρέχοντας πρόσβαση σε πρόσθετα δεδομένα υγείας, όπως ισχυρισμούς και ηλεκτρονικά αρχεία υγείας. Αυτή η ανταλλαγή δεδομένων υποστηρίζει τις συνεχιζόμενες ερευνητικές προσπάθειες για την εμβάθυνση της κατανόησης της ημικρανίας πέρα ​​από τις κλινικές ρυθμίσεις, ενημερώνοντας ενδεχομένως νέα μοντέλα ασθενειών και στρατηγικές θεραπείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Καφές: Μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ανακούφιση από ενοχλητικούς πονοκεφάλους;

Τελικά άνδρες και γυναίκες διαφέρουν ως προς την εμπειρία του πόνου

Γιατί έχουμε τάση προς έμετο κατά την διάρκεια ημικρανίας;

Μπορούν η μουσική και οι διφωνικοί τόνοι να προσφέρουν ανακούφιση από ημικρανίες;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μελέτη αξιοποιεί την ΑΙ για την πρόβλεψη δολοφονικών κυμάτων με σημαντική ακρίβεια

ΑΙ κύματα: Το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ φέρεται να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βοηθήσει τους ναυτικούς να ανιχνεύουν εκ των προτέρων δολοφονικά αδίστακτα κύματα της θάλασσας, τα οποία συνεχίζουν να απειλούν τις ζωές ανθρώπων και πλοίων.

Νέα εφαρμογή ανιχνεύει καρδιακή ανεπάρκεια με ενσωματωμένους αισθητήρες στο smartphone σας

Καρδιακή ανεπάρκεια: Μια νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Turku και το CardioSignal χρησιμοποιεί τους ενσωματωμένους αισθητήρες ενός smartphone για να αναλύσει την κίνηση της καρδιάς και να ανιχνεύσει πιθανή καρδιακή ανεπάρκεια

Η πρώιμη δοκιμή στην επεξεργασία γονιδίων CRISPR μπορεί να βελτιώσει την όραση σε τυφλά παιδιά

Γονίδια CRISPR: Ένα κλινικό πείραμα πρώιμου σταδίου που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine διαπίστωσε ότι η γονιδιακή θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την κληρονομική τύφλωση.

Mη επεμβατική διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή επιτρέπει τη χειραγώγηση αντικειμένων ελεγχόμενη από τη σκέψη

Brain-Computer: Μαζί με διάφορες άλλες εταιρείες στην τεχνολογία διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή (BCI), η Neuralink του Elon Musk και η Synchron που υποστηρίζεται από τον Bill Gates πρωτοστατούν στην ανάπτυξη τσιπ εγκεφάλου.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προβλέψει τα επίπεδα άγχους χρησιμοποιώντας είδη εικόνων

ΑΙ εικόνες: Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι ανέπτυξαν ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης (AI) που χρησιμοποιεί είδη εικόνας για να προβλέψει τα επίπεδα άγχους.

Υιοθέτηση της αναδυόμενης τεχνολογίας AI στην υγειονομική περίθαλψη

Αναδυόμενη τεχνολογία: Η υιοθέτηση των αναδυόμενων τεχνολογιών AI στην υγειονομική περίθαλψη προσφέρει σημαντικές δυνατότητες για τη βελτίωση της διαγνωστικής διαδικασίας.

CrowdStrike: Ο πάροχος κυβερνοασφάλειας που ευθύνεται για την άνευ προηγουμένου κατάρρευση των Windows παγκοσμίως

«Καθώς τα τελικά σημεία των δικτύων έχουν καταρρεύσει εμφανίζοντας την μπλε οθόνη του θανάτου, δεν μπορούν να ενημερωθούν εξ αποστάσεως και αυτό το πρόβλημα πρέπει να λυθεί με μη αυτόματο τρόπο. Αυτή θα είναι μια διαδικασία που θα πάρει μέρες. Η επιστροφή στο Διαδίκτυο είναι απίθανο να είναι εύκολη», κατέληξε ο Γκρόσμαν.

Close Icon