Τεχνολογία

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Κυκλοφόρησαν και εντυπωσιάζουν με τις αναβαθμίσεις τους

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Κυκλοφόρησαν και εντυπωσιάζουν με τις αναβαθμίσεις τους

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Οι νέες αφίξεις για την Apple είναι ήδη εδώ και έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την απόδοση, το design και την συνολική ποιότητα χρήστη.

Η ολοκαίνουργια σειρά iPhone 13 είναι επίσημα εδώ. Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χτες Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ήδη οι παραγγελίες έχουν πάρει φωτιά. Όπως έχει γίνει κανόνας, η σειρά της Apple χωρίζεται σε iPhone 13 και iPhone 13 Pro. Στην επιφάνεια, το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro είναι πολύ παρόμοια τηλέφωνα. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη 6,1 ιντσών και επεξεργαστή A15 Bionic στο εσωτερικό. Αν όμως κοιτάξετε πιο κοντά, σίγουρα θα παρατηρήσετε μερικές βασικές διαφορές. Δείτε παρακάτω ορισμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τις νέες αφίξεις στον χώρο της τεχνολογίας ακαταμάχητες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά iPhone 13

Η Apple έχει απορρίψει την επιλογή αποθήκευσης 64 GB για το νέο της iPhone. Τα τυπικά iPhone 13 και Mini έρχονται τώρα με επιλογές αποθήκευσης 128 GB, 256 GB και 512 GB, ενώ τα Pro και Pro Max έρχονται επίσης με δυνατότητα αποθήκευσης 1 TB. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε την επιλογή να αποκτήσετε χώρο αποθήκευσης 1TB σε iPhone. Και οι τέσσερις εκδόσεις του iPhone 13 είναι παχύτερες και βαρύτερες από τις αντίστοιχες στην περσινή σειρά, αλλά με μικρότερη εγκοπή. Η Apple έχει συμπεριλάβει μια οθόνη με εγκοπή σε κάθε iPhone από το iPhone X του 2017, ως χώρο για την selfie κάμερα. Η εγκοπή του iPhone 13 είναι 20% μικρότερη από ό, τι ήταν στο iPhone 12.

Τα μοντέλα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν και τα δύο οθόνη 120Hz. Ο αριθμός των hertz για τις οποίες έχει οριστεί μια οθόνη τηλεφώνου αναφέρεται στον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο που μπορεί να εμφανίσει, ο οποίος καθορίζει πόσο γρήγορα και ομαλά αισθάνεται η οθόνη όταν κάνετε κύλιση σε εφαρμογές και ιστοσελίδες. Τα τυπικά και Mini μοντέλα, ωστόσο, δεν διαθέτουν οθόνη 120Hz. Η Apple λέει ότι τα νέα iPhone θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τη σειρά iPhone 12. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας προκύπτει από συνδυασμό μεγαλύτερης μπαταρίας, iOS 15 και του τσιπ A15 Bionic, σύμφωνα με την Apple. Λέει ότι το iPhone 13 και το iPhone Mini διατηρούν φόρτιση για 17 και 19 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, αντίστοιχα. Το iPhone 13 Pro λέγεται ότι ζει για 22 ώρες και το iPhone Pro Max για 28 ώρες.

Συμπέρασμα

Συνολικά, και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 13 είναι σχετικά επαναληπτικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα προηγούμενα. Ωστόσο, είναι τα καλύτερα iPhone που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα. Το iPhone 13 είναι το καλύτερο iPhone για τους περισσότερους ανθρώπους. Το iPhone 13 mini είναι μια καλή επιλογή για άτομα μετά από ένα μικρότερο τηλέφωνο από το Cupertino. Ωστόσο, την καλύτερη διάρκεια τηλεφώνου την έχει το iPhone 13 Pro Max. Εάν θέλετε το καλύτερο στη φωτογραφία, την απόδοση και την εμφάνιση τηλεφώνου από την Apple, τότε θα θέλετε το iPhone 13 Pro ή το 13 Pro Max. απλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε ένα βαρύ τίμημα για το τελευταίο. Η οθόνη ProMotion μπορεί να είναι η μεγαλύτερη διαφορά που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς μόλις μεταβείτε στα 120Hz είναι δύσκολο να επιστρέψετε.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διαθέσιμο από σήμερα το iOS 15 στην ελληνική αγορά

Η Apple θα ειδοποιεί τους γονείς αν εντοπίσει γυμνό στο iPhone του παιδιού τους

Ανακοίνωση της Apple για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές

Διαφωνούν Facebook και Apple για το μέλλον του Διαδικτύου

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης στον αγώνα κατά του καρκίνου μαστού

Μηχανική μάθηση υγεία: Σε ένα ιατρικό εργαστήριο, ένα τέτοιο μοντέλο υπόσχεται εξοικονόμηση χρόνου ταξινομώντας τις εικόνες γρηγορότερα από άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο.

Νέα τεχνολογία μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές μεθανίου από την κοπριά ζώων κατά 99%

Κλιματική αλλαγή: Επίσης μειώνει κατά 95% τις εκπομπές αμμωνίας, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, που από την ΕΕ περιγράφεται ως μία από τις κύριες πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης που βλάπτει την υγεία.

Το Internet of Things θα καλύψει τις ανάγκες της ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας

IoT ψυχική υγεία: Η πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας ήταν μια πρόκληση, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι χρειάστηκε να μείνουν στο σπίτι και οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν επείγουσες περιπτώσεις φροντίδας.

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν την σιλικόνη ακαταμάχητη στην ιατρική βιομηχανία;

Ιατρική σιλικόνη: Τα τελευταία 60 χρόνια, η σιλικόνη ιατρικής ποιότητας ήταν ένα υλικό επιλογής για παραγωγούς πρωτότυπου εξοπλισμού ιατρικών συσκευών και συνεχίζει να χρησιμοποιείται από χειρουργικές συσκευές και εμφυτεύματα μέχρι ορθοπεδικά, προσθετικά και άλλα.

Η τηλεϊατρική συνεχίζει να αυξάνεται το 2021, λιγότερο όμως από το 2020

Τηλεϊατρική 2021: Φέτος, το 26% των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης ανέφεραν ότι το ένα τέταρτο ή περισσότεροι από τους ασθενείς τους είχαν χρησιμοποιήσει τηλεϊατρική. Το 2020 το 32% είχε χρησιμοποιήσει υπηρεσίες τηλεϊατρικής, σημαντικά υψηλότερο από το 7% που καταγράφηκε το 2019.

Άλματα προόδου στον τομέα των τηλεματικών υποδομών στη Γερμανία

Γερμανία ψηφιακή υγεία: Δημοσιεύτηκε ο Άτλας της Τηλεματικής Υποδομής, παρέχοντας μια ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση της ψηφιακής αρχιτεκτονικής υγείας στη Γερμανία με ενδιαφέροντα ευρήματα.

Παρακολούθηση ασθενών που έχουν υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά για λοιμώξεις χειρουργικού σημείου από γιατρούς με smartphone

Είπε επίσης ότι η μελέτη ήταν και σημαντική και καλά σχεδιασμένη και προσθέτει σε ένα αυξανόμενο σύνολο στοιχείων που υποδηλώνουν ότι τα smartphones διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.