Τεχνολογία

Google: Ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

Google: Ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

Google: Η απόφαση συνιστά στροφή για τη στρατηγική της Alphabet ειδικά έναντι της Apple, η οποία έχει φτάσει τα 270 καταστήματα μόνο στις ΗΠΑ.

Την επιτυχία της Apple φαίνεται πως ζήλεψε η Alphabet Inc. ανακοινώνοντας πως το καλοκαίρι θα προχωρήσει στη λειτουργία του πρώτου φυσικού καταστήματος της Google παγκοσμίως. Μάλιστα, το κατάστημα θα ανοίξει στη συνοικία Τσέλσι της Νέας Υόρκης, κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου εργάζονται 11.000 άτομα.

Αν και η Google έχει στο παρελθόν «στήσει» pop-up καταστήματα για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της, θα είναι η πρώτη φορά που θα ιδρύσει κανονικό κατάστημα, το οποίο μάλιστα θα παρέχει και υπηρεσία παραλαβής προϊόντων τα οποία οι καταναλωτές θα έχουν παραγγείλει online. Επίσης, στόχος της διοίκησης είναι να προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία στους καταναλωτές.

Η απόφαση της Alphabet συνιστά μια σημαντική στροφή του Ομίλου ειδικά σε σχέση με την ανταγωνιστική Apple, η οποία εδώ και χρόνια έχει επενδύσει σημαντικά και στην ανάπτυξη μιας αλυσίδας καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως η Apple άνοιξε τα πρώτα δύο καταστήματα της στις ΗΠΑ, το 2001 και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα με 270 καταστήματα μόνο στις ΗΠΑ και πολλά ακόμη διεθνώς.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Google doodle : Παγκόσμια μέρα γιορτή της μητέρας

Η ρωσική μηχανή αναζήτησης Yandex αγόρασε την τράπεζα της Μόσχας «Ακρόπολη»

H Google τιμά την Vera Getroitz μέσα από ένα Doodle

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η διαδικτυακή ανεύρεση του έρωτα σε ένα περιβάλλον που νοσεί

Χαρακτηριστικά όπως η γεωγραφική απόσταση, η ηλικία και το επίπεδο μόρφωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικά εκτός από την εμφάνιση. Εντούτοις, οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να επιμείνουν στα προκαθορισμένα τους κριτήρια, αν βρουν μια ή έναν ελκυστικό πιθανό σύντροφο.

"Έκρηξη" ψηφιακών υπηρεσιών στο σπίτι λόγω πανδημίας - Τι δείχνει νέα έρευνα

Προβληματίζει τους καταναλωτές η αυξημένη χρήση του διαδικτύου στην ζωής τους - Τι είναι η «ψηφιακή κόπωση» και τι σημαίνει αυτό για καταναλωτές και παρόχους ψηφιακών υπηρεσιών

Ο ανοιχτός κώδικας μπορεί να βοηθήσει τα ΕΣΥ να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των ψηφιακών ρυθμίσεων

Τεχνολογία υγείας: Υιοθετώντας τις αρχές του ανοικτού κώδικα σε ψηφιακά έργα - όπου νοσοκομεία και φορείς μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο έργο συνεργατών στο χώρο της υγείας - ίσως μεταφέρουμε τη συνεργασία σε ένα νέο, ανοιχτό επίπεδο. Και αν θέλουμε να κάνουμε αυτά τα τεχνολογικά έργα πραγματικά ανοιχτά και διαθέσιμα προς όφελος όλων στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, οι ψηφιακοί εταίροι πρέπει να συνεργαστούν με το σύστημα υγείας για να εξηγήσουν πώς ο ανοικτός κώδικας μπορεί να ωφελήσει τους συναδέλφους τους παρόχους υπηρεσιών, διασφαλίζοντας την προσβασιμότητα.

Όταν η φωτορύπανση συμβάλλει στην ανησυχητική μείωση των εντόμων, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Η απώλεια των εντόμων έχει εκτεταμένες συνέπειες για ολόκληρα τα οικοσυστήματα. Τα έντομα αποτελούν πηγή τροφής για πολλά πουλιά, αμφίβια, νυχτερίδες και ερπετά, ενώ τα φυτά βασίζονται στα έντομα για την επικονίαση.