Τεχνολογία

Gmail: Οι διαφημίσεις στο Gmail γίνονται όλο και πιο ενοχλητικές

Gmail: Οι διαφημίσεις στο Gmail γίνονται όλο και πιο ενοχλητικές

Gmail: Ενώ έχει τοποθετήσει εδώ και καιρό τις διαφημίσεις στην κορυφή των εισερχομένων των Προσφορών και των κοινωνικών δικτύων, ποτέ δεν τόλμησε να τις κολλήσει ανάμεσα στα μηνύματα. Μέχρι τώρα.

Το Gmail λαμβάνει πιο επίμονες διαφημίσεις που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στη μέση των εισερχομένων ορισμένων χρηστών. Πολλά στιγμιότυπα οθόνης που δημοσιεύτηκαν στο Twitter δείχνουν διαφημιστικά μηνύματα αναμεμειγμένα με πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο του Gmail για υπολογιστές και οι χρήστες δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό.

Ενώ το Gmail έχει τοποθετήσει εδώ και καιρό τις διαφημίσεις στην κορυφή των εισερχομένων των Προσφορών και των κοινωνικών δικτύων, ποτέ δεν τόλμησε να τις κολλήσει ανάμεσα στα μηνύματα. Η νέα τοποθέτηση καθιστά ακόμη πιο μπερδεμένη τη διάκριση μεταξύ πραγματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαφημίσεων, ακόμα κι αν οι προσφορές έχουν δίπλα τους το μικρό πράσινο εικονίδιο “Διαφήμιση”. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για κάποιο είδος δοκιμής ή για σταδιακή διάθεση. (Δεν βλέπω ακόμη διαφημίσεις διάσπαρτες σε κανένα από τα εισερχόμενά μου.)

Επιπλέον, τις τελευταίες εβδομάδες, ορισμένοι χρήστες στην εφαρμογή για κινητά του πελάτη άρχισαν επίσης να παρατηρούν διαφημίσεις με αποκρουστικές, πλήρους μεγέθους εικόνες στην κορυφή των εισερχομένων τους.

Ο ιστότοπος της Google προς το παρόν δεν υποδεικνύει εάν πουλάει διαφημίσεις που τοποθετούνται στο κέντρο των εισερχομένων, με μια σελίδα υποστήριξης να λέει ότι το Gmail προσφέρει “επεκτάσιμες διαφημίσεις στην κορυφή των καρτελών των χρηστών”. Μια άλλη σελίδα σχετικά με τις καμπάνιες Discovery της Google δείχνει ένα παράδειγμα διαφήμισης Gmail που εμφανίζεται για άλλη μια φορά στην κορυφή των εισερχομένων ενός χρήστη.

Σε απάντηση στις ανησυχίες ενός χρήστη σχετικά με τις τοποθετήσεις διαφημίσεων στη μέση των εισερχομένων στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός Gmail είπε αόριστα ότι “δεν ακούγεται καλό” και τον κατεύθυνε σε μια σελίδα υποστήριξης που εξηγεί πώς λειτουργούν οι διαφημίσεις. Το The Verge επικοινώνησε με την Google με αίτημα για περισσότερες πληροφορίες και θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο αν λάβουμε νέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ψηφιακός Φάκελος Ασθενούς -Πώς θα λειτουργεί

Πώς βοηθά η εικονική τέχνη στη διάθεση και την ψυχική υγεία;

Google Τζέφρι Χίντον - Παραιτήθηκε για να μπορεί να επισημαίνει ελεύθερα τους κινδύνους των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης

Σχεδόν το 80% των χρηστών iPhone έχουν πλέον Apple Watch

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ρομποτικές ιατρικές παρεμβάσεις και πώς βοηθούν ασθενείς που χρειάζονται χειρουργείο

Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε ρομποτική χειρουργική τείνουν επίσης να βιώνουν λιγότερο πόνο και ταχύτερη ανάρρωση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ανοιχτές επεμβάσεις.

Τα smartphones παρέχουν βολικές τοξικολογικές δοκιμές

Η ανάπτυξη νέων εργαλείων για τη διενέργεια τοξικο-επιδημιολογικών μελετών είναι ζωτικής σημασίας και ο εντοπισμός των ουσιών που καταναλώνονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να βοηθήσει τις ιατρικές ομάδες να διαχειριστούν πιθανή τοξίκωση.

Νέα μελέτη προωθεί την κατανόηση της αναγέννησης των πνευμόνων

Το νέο μοντέλο θα βοηθήσει τους ερευνητές πνευμονικών παθήσεων να εμβαθύνουν στην κατανόησή τους για την αναγέννηση των πνευμόνων, ειδικά μετά από μόλυνση ή έκθεση σε τοξίνες, καθώς και ασθένειες του κυψελιδικού επιθηλίου.

Γιατί οι ασθενείς φέρνουν τις δικές τους συσκευές σε κλινικές δοκιμές;

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει την τελευταία δεκαετία και οι ασθενείς μπορούν να καταγράφουν, να παρακολουθούν και να αποθηκεύουν πολλά δεδομένα σχετικά με την υγεία τους στις έξυπνες συσκευές τους.

Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας υγείας στη φροντίδα ηλικιωμένων

Η τεχνολογία υγείας στη φροντίδα ηλικιωμένων προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, βελτιώνοντας την ασφάλεια, ενισχύοντας την επικοινωνία και αυξάνοντας τη συνολική ευημερία για τους ηλικιωμένους.

Η υγεία των πνευμόνων στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη

Με τις αυξανόμενες προκλήσεις που δημιουργούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και επιλογές τρόπου ζωής, μια προληπτική προσέγγιση στη διαχείριση της υγείας των πνευμόνων είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.