Τεχνολογία

emvolio.gov.gr: Πώς θα κάνετε την αίτηση για τα δωρεάν 50 GB του Freedom Pass

emvolio.gov.gr: Πώς θα κάνετε την αίτηση για τα δωρεάν 50 GB του Freedom Pass

emvolio.gov.gr: Μέσω του emvolio.gov.gr ή με αίτηση στα ΚΕΠ, θα ενεργοποιείται η παροχή των δωρεάν data, που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου στους εμβολιασμένους νέους 15 με 17 ετών. Η παροχή έχει πεντάμηνη ισχύ.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την αίτηση στο emvolio.gov.gr, ώστε οι εμβολιασμένοι έφηβοι ηλικίας 15-17 ετών να λάβουν δωρεάν τα 50 GB του Freedom Pass. Ειδικότερα, οι αιτήσεις αρχίζουν από τις 11 Οκτωβρίου και γίνονται από τον γονέα ή τον έχοντα τη γονική μέριμνα, ο οποίος δηλώνει τον αριθμό στον οποίο πρόκειται να πιστωθεί το πακέτο. Παράλληλα, μπορεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για να δηλώσει τον αριθμό.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση

  • Για την υποβολή της αίτησης χρειάζονται οι κωδικοί Taxisnet του γονέα και ο ΑΜΚΑ του ανήλικου δικαιούχου, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε 24 ώρες από την δήλωση.
  • Μάλιστα, αίτηση μπορεί να γίνει και μέσω ΚΕΠ, ενώ οι δικαιούχοι θα χρειαστούν την αστυνομική ταυτότητα του γονέα αλλά και τον ΑΜΚΑ του ανήλικου δικαιούχου.

 

Από πότε μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας;

  • Η πλατφόρμα για να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι ανοίγει στις 11 Οκτωβρίου 2021. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα γίνεται την επόμενη ημέρα και οι δικαιούχοι μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τη χρήση.

 

Πόσοι αριθμοί μπορούν να δηλωθούν στο όνομα κάθε ανηλίκου;

  • Η κατάργηση εφαρμόζεται για έναν αριθμό τηλεφώνου ανά δικαιούχο.

 

Απαλλαγή από τα τέλη της κινητής τηλεφωνίας για τους νέους έως 29 ετών

  • Επίσης, μέσω του gov.gr θα γίνει και η διαδικασία για την ενεργοποίηση της απαλλαγής από τα τέλη της κινητής τηλεφωνίας για τους νέους έως 29 ετών που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022.
  • Σημειώνεται ότι η απαλλαγή του τέλους κινητής τηλεφωνίας θα ισχύσει και για τα καρτοκινητά εκτός από τα συμβόλαιο και τα καρτοσυμβόλαια.

 

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης Τύπου, «τα μέτρα που εξειδικεύουμε σήμερα είναι σημαντικά τόσο με ουσιαστικό όσο και με συμβολικό χαρακτήρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άνοιξε η πλατφόρμα για το voucher 150 ευρώ σε νέους

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού για ηλικίες 70-74

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό οι έφηβοι από 15 έως 17 ετών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ελέγξτε την ποσότητα νερού που καταναλώνετε καθημερινά

Τεχνολογία: Η παροχή στους ανθρώπους ενός τρόπου μέτρησης των επιπέδων ενυδάτωσής τους με μη επεμβατικό και συνηθισμένο τρόπο μπορεί να τους εξοπλίσει με σημαντικές γνώσεις σχετικά με την κατάσταση ενυδάτωσής τους, και έτσι να αποφέρουν πολλά σημαντικά οφέλη.

Η τεχνολογία αναδιαμορφώνει το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης στα ΗΑΕ

ΗΑΕ: Υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για τους παίκτες υγειονομικής περίθαλψης να εξερευνήσουν ευκαιρίες για να βελτιώσουν τις δικές τους υπηρεσίες, οδηγώντας σε βελτιωμένη εμπειρία ασθενών.

Ποια καινούργια τεχνολογικά μέσα βελτιώνουν την ιατρική περίθαλψη;

Τεχνολογία: Η υιοθέτηση της τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη με τα χρόνια έχει οδηγήσει σε καλύτερη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών. Ποια είναι όμως μερικά από τα οφέλη της τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη;

Τι κάνει ένας χειρουργός τεχνολόγος;

Τεχνολογία: Τα καθήκοντα του χειρουργού τεχνολόγου περιλαμβάνουν την προετοιμασία χειρουργικών αιθουσών και ασθενών για χειρουργική επέμβαση και βοήθεια κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.