Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Τεχνολογία

Elon Musk: Η Grimes αποκάλυψε κατά λάθος τη γέννηση του 2ου παιδιού τους

Elon Musk: Η Grimes αποκάλυψε κατά λάθος τη γέννηση του 2ου παιδιού τους

Elon Musk: Η γέννηση της Y έρχεται μετά την επιβεβαίωση ότι η Grimes, 33, και ο Musk, 50, χώρισαν το 2021 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η Grimes είπε στο Vanity Fair η σχέση της με τον Musk είναι πολύ ρευστή και ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Η Καναδή μουσικός και καλλιτέχνης Grimes ανακοίνωσε άθελά της τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla Έλον Μασκ μέσω παρένθετης μητέρας. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Vanity Fair, η Grimes είπε ότι το κοριτσάκι, που ονομάστηκε Exa Dark Sideræl Musk, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Το ζευγάρι αναφέρεται επίσης στην κόρη τους ως “Y”. Το όνομα του νέου παιδιού είναι πολύπλοκο, με το Exa να είναι μια αναφορά στο exaFLOPS. Το Dark αναφέρεται στο άγνωστο και το Sideræl είναι μια πιο ξωτική ορθογραφία του sidereal, του συστήματος χρονομέτρησης που χρησιμοποιείται από τους αστρονόμους για τον εντοπισμό ουράνιων αντικειμένων. Το Sideræl είναι επίσης μια αναφορά στον αγαπημένο χαρακτήρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών της Grimes, Galadriel.

Ενώ διεξήγαγε μια συνέντευξη στο σπίτι του Grimes στο Όστιν του Τέξας, ο ρεπόρτερ του Vanity Fair Devin Gordon άκουσε τον αδιαμφισβήτητο ήχο ενός μωρού που κλαίει. Ήξερε ότι το κλάμα του βρέφους δεν θα μπορούσε να ήταν το πρώτο παιδί του ζευγαριού, με το όνομα X Æ A-12, το οποίο γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Στην αρχή, η Grimes δίσταζε να μιλήσει για το μωρό, λέγοντας: “Δεν είμαι ελεύθερη να μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Ό,τι κι αν συμβαίνει με τα οικογενειακά πράγματα, απλώς αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να μείνουν έξω από αυτό και ο X είναι ακριβώς εκεί έξω”.

Τελικά, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ένα παρένθετη μητέρα για την κόρη τους. Η γέννηση της Y έρχεται μετά την επιβεβαίωση ότι η Grimes, 33, και ο Musk, 50, χώρισαν το 2021 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Η Grimes είπε στο Vanity Fair η σχέση της με τον Musk είναι πολύ ρευστή και ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Ο καλλιτέχνης είπε επίσης ότι αυτή και ο Μασκ σχεδιάζουν να κάνουν περισσότερα παιδιά και πάντα ήθελαν τουλάχιστον τρία ή τέσσερα. Όπως συνέβη με τη γέννηση του πρώτου παιδιού του ζευγαριού, X Æ A-12, πολλοί στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν το όνομα της κόρης τους. Η Exa Dark Sideræl Musk είναι το έβδομο παιδί του Musk.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Elon Musk σκέφτεται να ιδρύσει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Επιστήμης του Τέξας

Ο Elon Musk ενεργοποίησε το δίκτυο internet στην Ουκρανία

Χώρισε ο Elon Musk από την Καναδή Grimes έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Elon Musk: Προσδέθηκε ομαλά στο διεθνή διαστημικό σταθμό ο πύραυλος της SpaceX

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νέο χειρουργικό εργαλείο μετακινεί μικροσκοπικά βιοσωματίδια

Ρομποτική: Τα μέλη της ομάδας αναπτύσσουν μια μέθοδο μετακίνησης μικρών στόχων, όπως κύτταρα και φάρμακα, μέσα στο σώμα που δεν είναι επεμβατική. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος δεν απαιτεί κοπές.

Τι είναι ένα εικονικό τμήμα επειγόντων περιστατικών - Και πότε πρέπει να «επισκεφτείτε» ένα

Η καταλληλότητα διαφέρει μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό τμήμα επειγόντων περιστατικών, ίσως χρειαστεί να ελέγξετε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις στη δικαιοδοσία σας. Τα περισσότερα εικονικά τμήματα επειγόντων περιστατικών είναι προσβάσιμα μέσω διαδικτύου, και ορισμένοι έχουν άμεσους αριθμούς τηλεφώνου.

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει με τους εκ γενετής τυφλούς;

AI τυφλοί: Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) έχει τεράστιες δυνατότητες να φέρει επανάσταση στη ζωή των ατόμων που γεννιούνται τυφλά, ενισχύοντας την ανεξαρτησία, την προσβασιμότητα και τη συνολική ποιότητα ζωής τους.

Τα νοσοκομεία βλέπουν τις δυνατότητες στην εικονική νοσηλευτική, αλλά εξακολουθούν να μαθαίνουν πώς να τις χρησιμοποιούν

Τα νοσοκομεία του Τζέφερσον χρησιμοποιούν επίσης εικονικά σίτερ —τα κινητά καρότσια με οθόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών—αλλά δεν βοηθούν με φάρμακα, check-in ή εξιτήριο. Το περιστατικό στο νοσοκομείο Abington υπενθύμισε ότι οι ανάγκες κάθε ασθενούς είναι διαφορετικές και ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθεί κάθε ασθενής ασφαλής μπορεί να ποικίλλει, είπε η Mallozzi.

Close Icon