Τεχνολογία

Εφαρμογή BeSnowSure είναι για όσους αγαπούν το χιόνι και το σκι

Εφαρμογή BeSnowSure είναι για όσους αγαπούν το χιόνι και το σκι

BeSnowSure: Η εφαρμογή που δείχνει πόσο και αν θα χιονίσει σε δημοφιλή χειμερινά θέρετρα

Αγαπάτε το χιόνι; Πολλοί σκιέρ και snowboarders μετανιώνουν που δεν έγιναν μετεωρολόγοι.

Ένα χρήσιμο εργαλείο για το χιόνι και το σκι

Κάθε χρόνο προσπαθούν να προβλέψουν αν η σεζόν πρόκειται να είναι αρκετά καλή για να προγραμματίσουν ταξίδι σε κάποιο ορεινό θέρετρο για σκι.

Ωστόσο τώρα έχουν έναν σύμμαχο, τον χάρτη, BeSnowSure, ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο, όπως δήλωσε ο ΕντΡάινε διευθυντής της WeareSno, σχολής χιονοδρομίας, σύμφωνα με το travelandleisure.

Πώς λειτουργεί ο χάρτης χιονιού

Ο χάρτης BeSnowSure απαντά σε κρίσιμα για έναν λάτρη των χειμερινών σπορ ερωτήματα αξιοποιώντας στοιχεία χιονοπτώσεων των τελευταίων 10 χρόνων από τα 200 καλύτερα θέρετρα σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με την ομάδα, οι χρήστες πρέπει απλώς να εισάγουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες ταξιδιού τους και τις επιθυμητές περιοχές σε όλον τον κόσμο.

Στη συνέχεια, ο χάρτης BeSnowSure προσδιορίζει και χαρτογραφεί τα κορυφαία 10 θέρετρα που πληρούν τα κριτήριά τους και προβλέπει τις συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν κατά την άφιξη.

Το εργαλείο έχει επίσης δεδομένα για τις σχολικές διακοπές και αργίες σε κάθε περιοχή για να βοηθήσει τους χρήστες να αποφύγουν τις εβδομάδες τουριστικής αιχμής.

«Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των σκιέρ και των snowboarders που επιλέγουν διακοπές με κριτήριο το φρέσκο χιόνι έχει αυξηθεί σημαντικά» πρόσθεσε ο Ράινε. «Αλλά, οι αλλαγές στο κλίμα έχουν κάνει πιο δύσκολη την εγγύηση ότι θα ισχύουν κατάλληλες συνθήκες. Το BeSnowSure έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν νέα χιονοδρομικά κέντρα που είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερες ποσότητες χιονόπτωσης, μειώνοντας την αβεβαιότητα και την πιθανότητα απογοήτευσης» εξήγησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ακουστικά VR εικονικής τεχνολογίας ανακατασκευάζουν τις εκφράσεις του προσώπου

IntelliSite Philips: Η νέα πλατφόρμα ψηφιακής παθολογίας για την Philips είναι γεγονός

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα νέα iPhone 13 Pro και iPhone 13 κυκλοφόρησαν επιτέλους

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Οι νέες αφίξεις για την Apple είναι ήδη εδώ και έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την απόδοση, το design και την συνολική ποιότητα χρήστη.

Κριτήρια καταναλωτών στις online αγορές σύμφωνα με έρευνα

Η έρευνα διεξήχθη στο πλαίσιο των διαδικτυακών αγορών με τις περισσότερες επισκέψεις και για τις κατηγορίες προϊόντων με τις περισσότερες αγορές σε απευθείας σύνδεση, από τη μόδα έως τα συλλεκτικά.