Τεχνολογία

Cognetivity Neurosciences: Η εταιρεία αναδείχθηκε νικήτρια στα Health Tech Awards 2021

Cognetivity Neurosciences: Η εταιρεία αναδείχθηκε νικήτρια στα Health Tech Awards 2021

Cognetivity Neurosciences: Στα Health Tech Awards 2021 η εταιρεία τεχνολογίας αναδείχθηκε νικήτρια, υπερισχύοντας στις κατηγορίες Health & Technology.

Παράλληλα με τον εταίρο ενσωμάτωσής της, Intersystems, η Cognetivity Neurosciences Ltd. ανακηρύχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση AI και εργαλείων αυτοματισμού» από τα The Health Tech Awards 2021. Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του NHS, της βιομηχανίας και των καινοτόμων για την ενίσχυση του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κατηγορία της προσφοράς του 2021 περιελάμβανε ψηφιακές ομάδες, προγράμματα, καινοτομίες και προμηθευτές τεχνολογίας υγείας που θεωρήθηκαν ότι έκαναν σημαντική διαφορά κατά τη διάρκεια του έτους. Η επιτυχημένη συνεργασία της Cognetivity με την Intersystems τους έδωσε επίσης την ονομασία «Καλύτερη Χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Cloud» από κριτές στα Cloud Excellence Awards 2021.

Νίκη στα Health Tech Awards 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cognetivity, Δρ. Sina Habibi, σχολίασε: “Είναι μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος δίπλα σε τόσους εντυπωσιακούς οργανισμούς στην τεχνολογία και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κάνει τόσο σημαντικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την επόμενη φάση ανάπτυξης. Μια συναρπαστική εμπορική προσφορά και με τον εξαιρετικό εταίρο ενσωμάτωσης Intersystems η τεχνολογία μας είναι σε θέση να αναπτυχθεί απρόσκοπτα και σε κλίμακα σε διεθνή συστήματα υγειονομικής περίθαλψης για να επιτρέψει στους γιατρούς να λαμβάνουν καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ βελτιωμένα αποτελέσματα για τους ασθενείς τους”.

Η πλατφόρμα ICA της Cognetivity είναι εγκεκριμένη από τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Φαρμάκων και Υγειονομικών Προϊόντων του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ήδη αναπτυχθεί στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) από τον εξαιρετικό οργανισμό ψυχικής υγείας North Staffordshire Combined Healthcare NHS Trust από τον Σεπτέμβριο του 2020. Σήμερα χρησιμοποιείται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Sunderland GP Alliance και σε όλη τη διαδρομή ασθενών στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου από το Birmingham and Solihull Mental Health NHS Foundation Trust.

Η τεχνολογία της εταιρείας αναπτύσσεται επίσης τώρα στην υγειονομική περίθαλψη στη Βόρεια Αμερική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επιπλέον, η Εταιρεία εξέδωσε 117.500 κοινές μετοχές σε λογική τιμή 0,68 $ ανά κοινή μετοχή σε συμβούλους για υπηρεσίες που παρέχονται στην Εταιρεία. Οι κοινές μετοχές υπόκεινται σε νόμιμη περίοδο τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί κινητών αξιών. Η Εταιρεία έχει επίσης παραχωρήσει δικαιώματα προαίρεσης μετοχών («Επιλογές») από τις 11 Οκτωβρίου 2021, για την αγορά έως και 1.550.000 κοινών μετοχών της Εταιρείας σε διευθυντές, αξιωματούχους και συμβούλους της Εταιρείας. Τα Δικαιώματα Προαίρεσης υπόκεινται στους όρους του προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης μετοχών της Εταιρείας και μπορούν να ασκηθούν για περίοδο πέντε ετών σε 0,67 CN ανά μετοχή.

Σχετικά με την Cognetivity Neurosciences Ltd.

Η Cognetivity είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα γνωστικών δοκιμών για χρήση σε ιατρικά, εμπορικά και καταναλωτικά περιβάλλοντα. Το ICA της Cognetivity χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και τεχνικές μηχανικής μάθησης. Μέσω αυτών βοηθά στον εντοπισμό των πρώτων σημείων βλάβης δοκιμάζοντας την απόδοση μεγάλων περιοχών του εγκεφάλου για να υποστηρίξει τη διάγνωση της άνοιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η τεχνολογία βοηθά γιατρούς και φαρμακοποιούς να συνυπάρχουν καλύτερα 

Secure AI Labs (SAIL): Η ιατρική του μέλλοντος σήμερα

Κλινικές δοκιμές για ρομποτική συσκευή AI στη Νότια Κορέα

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα νέα iPhone 13 Pro και iPhone 13 κυκλοφόρησαν επιτέλους

iPhone 13 Pro και iPhone 13: Οι νέες αφίξεις για την Apple είναι ήδη εδώ και έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την απόδοση, το design και την συνολική ποιότητα χρήστη.

Κριτήρια καταναλωτών στις online αγορές σύμφωνα με έρευνα

Η έρευνα διεξήχθη στο πλαίσιο των διαδικτυακών αγορών με τις περισσότερες επισκέψεις και για τις κατηγορίες προϊόντων με τις περισσότερες αγορές σε απευθείας σύνδεση, από τη μόδα έως τα συλλεκτικά.

Tο Google Maps θα δείχνει τώρα τη διαδρομή που είναι η πιο αποδοτική σε καύσιμα.

Παράλληλα με τις πληροφορίες για την τιμή και τη διάρκεια του ταξιδιού, οι χρήστες του Google Flights θα μπορούν πλέον να βλέπουν εκτιμήσεις για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σχεδόν για κάθε πτήση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι εκτιμήσεις είναι «διαφορετικές ανάλογα με την πτήση και τη θέση», δήλωσε η Google.