Τεχνολογία

Cognetivity Neurosciences: Η εταιρεία αναδείχθηκε νικήτρια στα Health Tech Awards 2021

Cognetivity Neurosciences: Η εταιρεία αναδείχθηκε νικήτρια στα Health Tech Awards 2021

Cognetivity Neurosciences: Στα Health Tech Awards 2021 η εταιρεία τεχνολογίας αναδείχθηκε νικήτρια, υπερισχύοντας στις κατηγορίες Health & Technology.

Παράλληλα με τον εταίρο ενσωμάτωσής της, Intersystems, η Cognetivity Neurosciences Ltd. ανακηρύχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Καλύτερη χρήση AI και εργαλείων αυτοματισμού» από τα The Health Tech Awards 2021. Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του NHS, της βιομηχανίας και των καινοτόμων για την ενίσχυση του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κατηγορία της προσφοράς του 2021 περιελάμβανε ψηφιακές ομάδες, προγράμματα, καινοτομίες και προμηθευτές τεχνολογίας υγείας που θεωρήθηκαν ότι έκαναν σημαντική διαφορά κατά τη διάρκεια του έτους. Η επιτυχημένη συνεργασία της Cognetivity με την Intersystems τους έδωσε επίσης την ονομασία «Καλύτερη Χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Cloud» από κριτές στα Cloud Excellence Awards 2021.

Νίκη στα Health Tech Awards 2021

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cognetivity, Δρ. Sina Habibi, σχολίασε: “Είναι μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφιος δίπλα σε τόσους εντυπωσιακούς οργανισμούς στην τεχνολογία και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν κάνει τόσο σημαντικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την επόμενη φάση ανάπτυξης. Μια συναρπαστική εμπορική προσφορά και με τον εξαιρετικό εταίρο ενσωμάτωσης Intersystems η τεχνολογία μας είναι σε θέση να αναπτυχθεί απρόσκοπτα και σε κλίμακα σε διεθνή συστήματα υγειονομικής περίθαλψης για να επιτρέψει στους γιατρούς να λαμβάνουν καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ βελτιωμένα αποτελέσματα για τους ασθενείς τους”.

Η πλατφόρμα ICA της Cognetivity είναι εγκεκριμένη από τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Φαρμάκων και Υγειονομικών Προϊόντων του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει ήδη αναπτυχθεί στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) από τον εξαιρετικό οργανισμό ψυχικής υγείας North Staffordshire Combined Healthcare NHS Trust από τον Σεπτέμβριο του 2020. Σήμερα χρησιμοποιείται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη από το Sunderland GP Alliance και σε όλη τη διαδρομή ασθενών στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου από το Birmingham and Solihull Mental Health NHS Foundation Trust.

Η τεχνολογία της εταιρείας αναπτύσσεται επίσης τώρα στην υγειονομική περίθαλψη στη Βόρεια Αμερική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επιπλέον, η Εταιρεία εξέδωσε 117.500 κοινές μετοχές σε λογική τιμή 0,68 $ ανά κοινή μετοχή σε συμβούλους για υπηρεσίες που παρέχονται στην Εταιρεία. Οι κοινές μετοχές υπόκεινται σε νόμιμη περίοδο τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί κινητών αξιών. Η Εταιρεία έχει επίσης παραχωρήσει δικαιώματα προαίρεσης μετοχών («Επιλογές») από τις 11 Οκτωβρίου 2021, για την αγορά έως και 1.550.000 κοινών μετοχών της Εταιρείας σε διευθυντές, αξιωματούχους και συμβούλους της Εταιρείας. Τα Δικαιώματα Προαίρεσης υπόκεινται στους όρους του προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης μετοχών της Εταιρείας και μπορούν να ασκηθούν για περίοδο πέντε ετών σε 0,67 CN ανά μετοχή.

Σχετικά με την Cognetivity Neurosciences Ltd.

Η Cognetivity είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει μια πλατφόρμα γνωστικών δοκιμών για χρήση σε ιατρικά, εμπορικά και καταναλωτικά περιβάλλοντα. Το ICA της Cognetivity χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και τεχνικές μηχανικής μάθησης. Μέσω αυτών βοηθά στον εντοπισμό των πρώτων σημείων βλάβης δοκιμάζοντας την απόδοση μεγάλων περιοχών του εγκεφάλου για να υποστηρίξει τη διάγνωση της άνοιας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η τεχνολογία βοηθά γιατρούς και φαρμακοποιούς να συνυπάρχουν καλύτερα 

Secure AI Labs (SAIL): Η ιατρική του μέλλοντος σήμερα

Κλινικές δοκιμές για ρομποτική συσκευή AI στη Νότια Κορέα

Σημαντική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το τσιπ υπολογιστή που μιμείται τον εγκέφαλο έχει την αίσθηση του δέρματος

Έξυπνο ρολόι: οι υπερσύγχρονες πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης που ενσωματώνουν τη μηχανική μάθηση για τον εντοπισμό προτύπων σε εξαιρετικά πολύπλοκα σύνολα δεδομένων μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά.

Πώς η ψηφιακή τεχνολογία ενισχύει την υγειονομική περίθαλψη;

Ψηφιακή υγεία: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην υγειονομική περίθαλψη έχει επιταχύνει τη χρήση τεχνολογιών όπως οι εφαρμογές για κινητά, η τεχνητή νοημοσύνη και η εικονική πραγματικότητα, προκειμένου να λυθούν μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης.

Οι εταιρείες ιατρικής τεχνολογίας επισημαίνουν το μέλλον των εμφυτευμάτων

Έξυπνα εμφυτεύματα: Από την πανδημία, ο ενθουσιασμός για συσκευές απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών έχει αυξηθεί, αλλά δεν υπάρχουν γενικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων που δημιουργούνται από αυτές τις συσκευές.

Νέα τεχνολογία μπορεί να διαγνώσει γλαύκωμα πρώιμου σταδίου

Γλαύκωμα: Μια νέα, μη επεμβατική μέθοδος οφθαλμικής απεικόνισης μπορεί να ανιχνεύσει έγκαιρα έναν πρώιμο δείκτη γλαυκώματος για να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου και την απώλεια όρασης, σύμφωνα με νέα μελέτη από το New York Eye and Ear Infirmary of Mount Sinai (NYEE). Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουλίου/ Αυγούστου του Ophthalmology Glaucoma.