Παιδιά

Γονείς Πενσυλβάνια: Τονίζουν τη συμμετοχή τους στη σχολική εκπαίδευση ως έχοντες σημαντικό ρόλο στο εκπαιδευτικό σύστημα

Γονείς Πενσυλβάνια: Τονίζουν τη συμμετοχή τους στη σχολική εκπαίδευση ως έχοντες σημαντικό ρόλο στο εκπαιδευτικό σύστημα

Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι επισκέψεις στα επείγοντα για απόπειρες αυτοκτονίας αυξήθηκαν κατά 51% μεταξύ των εφήβων κοριτσιών και κατά 4% για τα αγόρια, σύμφωνα με στοιχεία.

Γονείς Πενσυλβάνια: Οι γονείς περιγράφουν τη σημασία του ρόλου τους στην εκπαίδευση των παιδιών, παρά την αντίθεση από την αριστερά Οι γονείς είπαν στο ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των παιδιών τους και ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή, παρά τον αρνητικό αντίκτυπό της στα παιδιά. “Αισθάνομαι ότι διαδραματίζω σημαντικό ρόλο στο εκπαιδευτικό σύστημα,  συμμετέχοντας στην περιφέρειά μας. Είμαι προπονητής. Προσφέρω εθελοντικά”, δήλωσε ο Μπράιαν Σίγκλεϊ, πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Πενσυλβάνια. “Έχω μπλέξει στη ζωή τους. Θέλω να πετύχουν”.

Οι γονείς από την Πενσυλβάνια τονίζουν τη συμμετοχή στη σχολική εκπαίδευση των παιδιών ως έχοντες σημαντικό ρόλος στο εκπαιδευτικό σύστημα”

Αρκετοί Δημοκρατικοί έχουν πρόσφατα υποβαθμίσει τον ρόλο των γονέων στην εκπαίδευση των παιδιών τους.

Οι Δημοκρατικοί του Μίσιγκαν, για παράδειγμα, δημοσίευσαν και αργότερα διέγραψαν μια δήλωση που έλεγε ότι η δημόσια εκπαίδευση αρκεί για να διδάξει στα παιδιά αυτό που η κοινωνία «χρειάζεται να γνωρίζουν».

Ωστόσο, ορισμένοι γονείς πιστεύουν ότι μια προσέγγιση με τα χέρια έχει προκαλέσει προβλήματα στα παιδιά.

Τον Δεκέμβριο, ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Vivek Murthy εξέδωσε μια συμβουλή για τον γενικό χειρουργό, προειδοποιώντας για μια αυξανόμενη κρίση ψυχικής υγείας των νέων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι επισκέψεις στα επείγοντα για απόπειρες αυτοκτονίας αυξήθηκαν κατά 51% μεταξύ των εφήβων κοριτσιών και κατά 4% για τα αγόρια, σύμφωνα με στοιχεία.

«Τα προβλήματα που βλέπουμε σήμερα οφείλονται στο γεγονός ότι οι γονείς αποκοιμήθηκαν στο τιμόνι», είπε η Nicole McCleary, μητέρα ενός μαθητή της τετάρτης δημοτικού, αναφερόμενη στα προβλήματα ψυχικής υγείας σε παιδιά σχολικής ηλικίας που επιδεινώνονται από την πανδημία.  «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι τα πράγματα είναι χάλια αυτήν τη στιγμή, και νομίζω ότι συμβαίνει επειδή οι γονείς έκαναν πίσω», συνέχισε ο McLeary. Περιέγραψε πώς μια κρίση ψυχικής υγείας από την πανδημία έχει ανησυχήσει τους γονείς.

Είπε ότι ο συνδυασμός της εξ αποστάσεως μάθησης, της κάλυψης και της ακύρωσης των χορών και των εκδρομών έχουν επηρεάσει αρνητικά τα παιδιά σχολικής ηλικίας.

Ο Nick Spagnola, ο οποίος έχει παιδιά στην πρώτη και στη δευτέρα δημοτικού, είπε στο Fox News ότι άρχισε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στην εκπαίδευση των παιδιών του λόγω της πανδημίας. «Αυτό έκανε όλους τους γονείς να εμπλακούν επειδή φοβήθηκαν για τα παιδιά τους», είπε. Οι γονείς είναι σε καλύτερη θέση να παρακολουθούν τη σχολική εκπαίδευση και την ψυχική ευημερία των παιδιών τους απ’ ό,τι η σχολή και η διοίκηση του σχολείου, είπε ο Sigley.

«Λαμβάνουμε σχόλια σε πραγματικό χρόνο από τους μαθητές μας όταν επιστρέφουν στο σπίτι κάθε μέρα για το πώς νιώθουν για τον τρόπο που πάνε τα πράγματα στην περιοχή, αν είναι συγκάλυψη, αν είναι εκφοβισμός, αν είναι πρόγραμμα σπουδών, το καταλαβαίνουμε με ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο», είπε στο Fox News. Ο McCleary είπε: «Μπορεί να μην είμαι αλάνθαστος, αλλά σίγουρα ξέρω τι είναι καλύτερο για το παιδί μου όσον αφορά την πανδημία, επειδή ήμουν δίπλα στο παιδί μου όλη την ώρα».

Μια άλλη μητέρα, η Cortney Hendrickson, περιέγραψε την εμπειρία της να ασχοληθεί περισσότερο με την εκπαίδευση του παιδιού της.

Ο Sigley είπε: “Είτε πρόκειται για ήθη, πεποιθήσεις, κοινωνικούς κανόνες, όποια και αν είναι η περίπτωση… η εκπαίδευση είναι σημαντική.”

«Τα παιδιά μου πρέπει να το μάθουν, είτε πιστεύουμε ότι το συνοδεύει, το μαθαίνουμε γιατί έτσι πρέπει να τα βγάλεις πέρα ​​σε αυτή τη χώρα», συνέχισε. «Και θέλω να έχω την επιλογή αν μπορώ να τα βοηθήσω σε αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γονείς και μαθητές στο σχολείο New West Charter School του Λος Άντζελες υπέβαλαν μήνυση για να σταματήσουν την εντολή εμβολιασμού covid

Μερικοί γονείς προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί σε σχολεία των ΗΠΑ εν μέσω ελλείψεων προσωπικού λόγω covid

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών σε αντίθεση με άλλες κυβερνήσεις χωρών

Μέτρα που λαμβάνουν τα σχολεία στις ΗΠΑ για να κρατήσουν τα παιδιά ασφαλή εν μεσω της πανδημίας covid-19

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σχεδόν το ένα τρίτο των εφήβων δεν αισθάνονται ασφαλείς στο σχολείο

Τα ευρήματα έδειξαν μια σαφή ανάγκη για στρατηγικές για την παροχή εκπαιδευτικών περιβαλλόντων όπου όλοι οι μαθητές μπορούν να αισθάνονται προστατευμένοι, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, αναφέρει ο ερευνητής».

Η επιλογή της γραφής με το χέρι αντί της χρήσης πληκτρολογίου μας προσφέρει μόνο πλεονεκτήματα.

Η χρήση στυλό και χαρτιού δίνει στον εγκέφαλο περισσότερα ερεθίσματα για να διατηρήσει τις λεπτομέρειες και τις αναμνήσεις. Η γραφή με το χέρι δημιουργεί πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα στα κιναισθητικά μέρη του εγκεφάλου. Ενεργοποιούνται πολλές αισθήσεις με την πίεση του στυλό πάνω στο χαρτί

Οι ειδικοί των ΗΠΑ προειδοποίησαν ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να έχει ισχυρό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία του παιδιού.

"Χρειαζόμαστε τα σχολεία μας να είναι ανοιχτά. Τα δημόσια σχολεία είναι δημόσιο αγαθό, και ως επαγγελματίες ψυχικής υγείας, μπορούμε να σας πούμε ότι τα ανοιχτά δημόσια σχολεία είναι ένα δίχτυ ασφαλείας."

Αυξήθηκε ο κίνδυνος για αναγνωστικές δυσκολίες των μαθητών εν μέσω πανδημίας covid

«Οι δάσκαλοι είχαν πάντα κρίσιμο ρόλο στην κοινωνία μας και πραγματικά πιστεύω ότι η πανδημία COVID-19 έχει ενισχύσει τη σημασία των δασκάλων και τον αντίκτυπό τους στην κάλυψη των ακαδημαϊκών, κοινωνικών και συναισθηματικών αναγκών όλων των μαθητών».

Ισχυρό πλήγμα στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Aμερικανών μαθητών έφερε η πανδημία covid

Οι εξωσχολικές δραστηριότητες όπως αθλήματα, κατασκηνώσεις, σύλλογοι, ομιλία και συζήτηση και άλλα προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να αναδειχθούν ως ηγέτες και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως επικοινωνιολόγοι. Τα παιδιά που συμμετείχαν σε εξωσχολικά μαθήματα είχαν καλύτερους βαθμούς, καλύτερη παρακολούθηση και γενικά καλύτερη ευημερία.

Τα ποσοστά ψυχολογικών διαταραχών των εφήβων επιδεινώνονται διαρκώς.

Όσο αρνητικό κι αν εξακολουθεί να είναι το στερεότυπο για την εφηβεία είναι τελικά οι σχέσεις γονέων-εφήβων τόσο κρίσιμες; Τα ευρήματα των ερευνών δείχνουν ότι στην μεγάλη πλειονότητα των οικογενειών θα υπάρξουν διαφωνίες αλλά δεν θα οδηγήσουν σε καταστροφή.