Ομορφιά

Θαλασσινό αλάτι: Πώς χρησιμοποιείτε το Spray με θαλασσινό αλάτι;

Θαλασσινό αλάτι: Πώς χρησιμοποιείτε το Spray με θαλασσινό αλάτι;

Θαλασσινό αλάτι: Σε αντίθεση με ορισμένα προϊόντα που βαραίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται βαριά και λεία, ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι προσφέρει ένα φυσικό φινίρισμα που μπορεί να αγγίξει όλη την ημέρα.

Σε αντίθεση με ορισμένα προϊόντα που βαραίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται βαριά και λεία, ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι προσφέρει ένα φυσικό φινίρισμα που μπορεί να αγγίξει όλη την ημέρα. Ένα καλό πρέπει να προσθέτει όγκο, κράτημα και υφή στα επίπεδα μαλλιά, χωρίς να αφήνει εμφανώς κολλώδη υπολείμματα. Αυτά τα σπρέι λειτουργούν καλύτερα σε μεσαία έως μακριά μαλλιά και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά ως παράγοντας προ-styling.

Spray με θαλασσινό αλάτι

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού από οποιοδήποτε άλλο σπρέι όγκου είναι η συμπερίληψη ορυκτών αλατιού. Το αλάτι βοηθά στο δέσιμο μεμονωμένων κλώνων μαλλιών μεταξύ τους για πρόσθετη υφή – κάτι που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στους άντρες καθώς η βρεγμένη εμφάνιση γίνεται παρελθόν. Η πρόσθετη υφή που παρέχεται από ένα σπρέι θαλασσινού αλατιού σημαίνει ότι έχει γίνει ένα προϊόν που συχνά συνδέεται με κυματιστές εμφανίσεις στην παραλία, όπως το πομπαντούρ εμπνευσμένο από σέρφερ που απεικονίζεται παρακάτω.

Πώς χρησιμοποιείτε ένα σπρέι με θαλασσινό αλάτι;

Τα σπρέι με θαλασσινό αλάτι είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση και μπορούν να εφαρμοστούν στα μαλλιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορούν να ψεκαστούν είτε σε βρεγμένα είτε σε στεγνά μαλλιά, αλλά σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με νωπά μαλλιά.

1. Ξεκινάτε πάντα ανακινώντας καλά το σπρέι για να ενεργοποιήσετε τα ορυκτά αλατιού – είναι το σημαντικό κομμάτι!

2. Απλώστε το σπρέι στις ρίζες των βρεγμένων μαλλιών και χτενίστε το μέχρι τις άκρες.

3. Στεγνώστε με πιστολάκι τα μαλλιά στο επιθυμητό στυλ με μια βούρτσα εξαερισμού ή ρολό για να ενεργοποιήσετε τις ιδιότητες όγκου του σπρέι.

4. Απολαύστε μια φυσική, ανάγλυφη εμφάνιση που μυρίζει εκπληκτικά και διαρκεί όλη μέρα.

5. Εναλλακτικά, εφαρμόστε το σπρέι σε στεγνά μαλλιά και ανακατέψτε τα για να δημιουργήσετε φυσικούς κυματισμούς και λυγίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πόσο καλό κάνει το θαλασσινό αλάτι στην χαλάρωσή μας;

Ποια είναι τα οφέλη που έχει το θαλασσινό αλάτι στην υγεία μας;

6 ιδιοφυείς χρήσεις του αλατιού στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Πώς να μαζέψετε μόνοι σας το θαλασσινό αλάτι;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φροντίστε την υγεία των χεριών σας

Ομορφιά: Ακολουθούν οι πέντε απλές συμβουλές μας για να φροντίσετε τα χέρια σας, ώστε να είναι απαλά, να θρέφονται και να αντανακλούν την ηρεμία.