Ομορφιά

Ομορφιά: Πώς το μακιγιάζ μπορεί να σώσει το περιβάλλον;

Ομορφιά: Πώς το μακιγιάζ μπορεί να σώσει το περιβάλλον;

Ομορφιά: Δείτε κορυφαίες συμβουλές για ένα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον ρουτίνα μακιγιάζ.

Οι αειφόρες και οικολογικές ρουτίνες ομορφιάς είναι σημαντικές καθώς συμβάλλουν στη διατήρηση των πόρων και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Δείτε κορυφαίες συμβουλές για ένα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον ρουτίνα μακιγιάζ.

Μακιγιάζ φιλικό προς το περιβάλλον

1. Οικολογικές συσκευασίες: Ιδανικά πρέπει να ψωνίζουμε για μάρκες που έχουν συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, αποφεύγοντας τη χρήση πλαστικού.

2. Σύνθεση συστατικών: Αναζητήστε μάρκες που είναι φυσικές και βιολογικής φύσης. Ρίξτε πάντα μια ματιά στη λίστα των συστατικών που χρησιμοποιούν.

3. Μειώστε τα απόβλητα: Μπορούμε να περιορίσουμε τα απόβλητα χρησιμοποιώντας ένα προϊόν για περισσότερα από ένα προγράμματα περιποίησης δέρματος. Για π.χ. χρησιμοποιήστε ένα scrub προσώπου ως scrub ποδιών ή ένα scrub απολέπισης χειλιών.

4. Δοκιμάστε επαναχρησιμοποιούμενα μαντηλάκια: Τα παραδοσιακά μαντηλάκια προσώπου είναι εφάπαξ χρήση, αλλά χρησιμοποιούν τη βιοδιασπώμενη επιλογή των υφασμάτων που πλένονται και των επαναχρησιμοποιούμενων μαξιλαριών μακιγιάζ.

5. Ανακυκλώστε τα βάζα ομορφιάς: Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συνειδητοποιημένοι για το πώς απορρίπτουμε τα βάζα. Μπορείτε να ξεπλύνετε το προϊόν σας και να το τοποθετήσετε αμέσως στον κατάλληλο κάδο ανακύκλωσης εάν είναι κατασκευασμένο από ένα μοναδικό, γενικής χρήσης υλικό, όπως γυαλί, πλαστικό ή χαρτόνι. Εάν δεν είστε σίγουροι, κοιτάξτε την ετικέτα στο πίσω μέρος του δοχείου για να μάθετε πώς να το ξεφορτωθείτε σωστά. Θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε να χρησιμοποιήσουμε άδεια δοχεία ως δοχεία ταξιδιού ή για σκοπούς αποθήκευσης.

6. Ολοκληρώνοντας τα παλιά προϊόντα πριν αγοράσουμε νέα: Καταλαβαίνουμε πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι να εφοδιάζουμε νέα προϊόντα με τα οποία θέλουμε να πειραματιστούμε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα προϊόντα ομορφιάς έχουν ημερομηνία λήξης, είναι καλύτερο να ολοκληρώσετε πρώτα αυτό που έχετε πριν αγοράσετε κάτι νέο.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο. Μια σημαντική αλλαγή που πρέπει να κάνετε όταν σχεδιάζετε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον ρουτίνα ομορφιάς είναι να επιλέγετε με σύνεση τις επωνυμίες ομορφιάς σας. Αναζητήστε αυτούς που φροντίζουν τον πλανήτη, χρησιμοποιούν φυσικά και βιολογικά συστατικά και μην τα δοκιμάζετε σε ζώα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

3 πραγματικά Beauty Hacks που πρέπει να γνωρίζετε

Τα 5 καλύτερα σπιτικά scrubs προσώπου για λαμπερό δέρμα.

Tips για να γίνετε κι εσείς οι άντρες πιο όμορφοι από ποτέ!

Ποια χαρακτηριστικά κάνουν τους ανθρώπους πιο όμορφους;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πιτυρίδα: Πώς να αντιμετωπίσετε το ενοχλητικό "χιόνι" στα μαλλιά;

Πιτυρίδα: Η επαρκής πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της υγείας του τριχωτού της κεφαλής και στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης πιο σοβαρών συμπτωμάτων.

Πώς θα διατηρήσετε τα νύχια σας όμορφα και μακριά

Νύχια: Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και ενσωματώνοντας καλές συνήθειες περιποίησης νυχιών στη ρουτίνα σας, μπορείτε να επιτύχετε και να διατηρήσετε μακριά, υγιή νύχια που είναι δυνατά, ανθεκτικά και όμορφα.