Ομορφιά

Ξύρισμα: Ο μεγαλύτερος μύθος για το ξύρισμα μόλις καταρρίφθηκε.

Ξύρισμα: Ο μεγαλύτερος μύθος για το ξύρισμα μόλις καταρρίφθηκε.

Ξύρισμα: Εδώ θα βρείτε μερικούς κοινούς μύθους για το ξύρισμα και θα μάθετε αν ισχύουν.

ADMAN

Οι πιθανότητες είναι ότι κάπου στην πορεία, λάβατε κάποιες κακές συμβουλές ένας τύπος συνηθισμένου μύθου ξυρίσματος που έχει περάσει από γενιές και δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ο κύκλος σταματά μαζί σου! Ακολουθούν συνηθισμένοι μύθοι για το ξύρισμα που πρέπει να καταρριφθούν, ώστε να βεβαιωθείτε ότι περιποιείστε σωστά το δέρμα σας.

Η φροντίδα του ξυρίσματος ξεκινά με την κρέμα ξυρίσματος

Πολλοί πιστεύουν ότι το να έχετε απλώς μια υπέροχη, ενυδατική κρέμα ξυρίσματος είναι το μόνο που χρειάζεστε για ένα καλό, απαλό ξύρισμα. Αλλά η φροντίδα του ξυρίσματος στην πραγματικότητα ξεκινά πριν κάνετε αφρό στην κρέμα ξυρίσματος—ξεκινά από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το δέρμα σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε απολέπιση πριν το ξύρισμα με το Fur’s Silk Scrub τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα σας σε κορυφαίο σχήμα χωρίς νεκρό δέρμα.

Όσο περισσότερο ξυρίζετε, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας.

Αυτός ο μύθος είναι μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος, και μια πολύπλευρη ιστορία, εν τούτοις—ίσως σας έχουν πει ότι το ξύρισμα περισσότερο κάνει τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα, μακρύτερα, πιο πυκνά κ.λπ.—η λίστα συνεχίζεται. Μπορεί να σας τρομάξει στο ξύρισμα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες ή μόνο για την Παρασκευή το βράδυ.

Μόνο το ξύρισμα προκαλεί τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα.

Μπορεί να έχετε αλλάξει σε μια ρουτίνα αποτρίχωσης με κερί επειδή κάποιος σας είπε κάποτε ότι είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν τρίχες που φυτρώνουν μέσα από το ξύρισμα, αλλά αυτό δεν είναι επίσης αλήθεια. Οι τρίχες που φυτρώνουν μπορεί να προκύψουν από οποιοδήποτε είδος διαδικασίας αποτρίχωσης—οπότε παραλείψτε το κερί εάν πονάει! Για να βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τις τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα, δοκιμάστε ένα προϊόν όπως το Ingrown Concentrate για να αντιμετωπίσετε τον ερεθισμό.

Και τώρα είσαι έτοιμος! Τώρα που ξέρετε την αλήθεια για μερικούς από αυτούς τους μύθους ξυρίσματος, μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο των διαδικασιών αποτρίχωσης και να λαμβάνετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια μέθοδος αποτρίχωσης είναι η καλύτερη για εσάς;

7 Λόγοι που χρειάζεται να βάζεις κρέμα σώματος

Πώς θα γίνουν τα πόδια λεία και απαλά μετά το ξύρισμα;

Γνωρίστε τα μυστικά για ένα ανώδυνο και χαλαρωτικό ξύρισμα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

3 πραγματικά Beauty Hacks που πρέπει να γνωρίζετε

Ομορφιά: Ένα προϊόν περιποίησης δέρματος, μία μάσκα προσώπου DIY ή ο συνδυασμός δύο μεμονωμένων προϊόντων. Όλα αυτά τα beauty hacks απλώς κάνουν τα πάντα πολύ καλύτερα.

Πόσο καλό κάνει το θαλασσινό αλάτι στα μακριά μαλλιά;

Θαλασσινό αλάτι: Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ενσωμάτωση θαλασσινού νερού στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Οι διαφορετικές ιδιότητες του νερού και του αλατιού συνεργάζονται για να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών με διάφορους τρόπους.