Βασικά, η ρουτίνα αφορά το σεβασμό στο δέρμα σας. Αντί να χρησιμοποιεί προϊόντα γεμάτα σκληρά συστατικά που αφαιρούν το φυσικό εμπόδιο του δέρματος, η κορεατική φιλοσοφία φροντίδας του δέρματος αφορά την εργασία με το φυσικό οικοσύστημα της επιδερμίδας σας με τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, τη θρέψη και την προστασία του – επιτρέποντας στο δέρμα σας να ευδοκιμήσει.

Τι είναι η κορεατική φροντίδα δέρματος

  • Η κορεατική φροντίδα δέρματος επικεντρώνεται στην πρόληψη και την προστασία και όχι στη χρήση προϊόντων για την αποκατάσταση ζημιών.
  • Εάν η κορεατική φροντίδα δέρματος είναι οποιαδήποτε απόδειξη, φροντίζοντας το δέρμα σας πριν το χρειαστεί θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη, διότι, όταν γίνει η ζημιά, μπορεί να είναι δύσκολο να ανακτήσετε το δέρμα στην αρχική του κατάσταση.

Γιατί είναι τόσο αξιόλογο

  • Η κορεατική ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ήταν ανακάλυψη ενός ατόμου ή μάρκας. Ήταν περισσότερο μια σταδιακή εξέλιξη που προήλθε από το σχήμα του δέρματος που ακολουθούν πολλοί Κορεάτες.
  • Αυτό που ακολούθησε έχει αλλάξει τη βιομηχανία φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως και έχει προσελκύσει την προσοχή ανθρώπων που ακολουθούν τις τάσεις ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος.
  • Όχι μόνο αυτός ο τύπος ρουτίνας παράγει συχνά αποτελεσματικά και συνεπή αποτελέσματα, αλλά συμβάλλει επίσης στους ανθρώπους που σέβονται το δέρμα τους και παίρνουν λίγο επιπλέον «χρόνο μου».
  • Σύμφωνα με τη Διεθνή ένωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων , η κορεατική βιομηχανία ομορφιάς έχει αυξηθεί στις εξαγωγές προς την παγκόσμια αγορά. Το 2016, οι συνολικές εξαγωγές καλλυντικών ήταν περίπου 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αύξηση 61,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Τι είναι το “γυάλινο δέρμα”;

  • Ο όρος « γυάλινο δέρμα » χρησιμοποιείται συνήθως στον κορεατικό κόσμο ομορφιάς για να αναφέρεται σε μια απαλή, καθαρή και έντονα ενυδατωμένη επιδερμίδα που φαίνεται διαφανής.

Ακολουθεί βίντεο για λαμπερό πρόσωπο