Ομορφιά

Hair extension :Μάθετε τα πάντα για την ποιότητα και διάρκεια

Hair extension :Μάθετε τα πάντα για την ποιότητα και διάρκεια

Hair extension : Σε αυτό το άρθρο σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε, όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για τα hair extension. Από την ποιότητα, μέχρι τα στυλ και τους χρωματισμούς που δέχεται.

ADMAN

Προτού μπείτε στους διαφορετικούς τύπους μεθόδων εφαρμογής επέκτασης μαλλιών, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τις επεκτάσεις μαλλιών είναι ότι έρχονται σε πραγματικές επεκτάσεις ανθρώπινης τρίχας και συνθετικές επεκτάσεις μαλλιών. Λοιπόν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους.

Τρόποι δημιουργίας επεκτάσεως μαλλιών

  • Οι επεκτάσεις ανθρώπινης τρίχας , φτιάχνονται από πραγματικά, ανθρώπινα μαλλιά από πάνω προς τα κάτω, που συλλέγονται από έναν δότη. Τα μαλλιά Remy σημαίνει ότι όλες οι επιδερμίδες , είναι άθικτες, τρέχουν προς την ίδια κατεύθυνση κατά τη στιγμή της συλλογής. Αυτό επιτρέπει σχεδόν καθόλου μπλέξιμο και εξασφαλίζει ότι οι επεκτάσεις παραμένουν ομαλές και μεταξένιες καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής τους.
  • Τα συνθετικά μαλλιά, από την άλλη πλευρά, είναι κατασκευασμένα από διάφορες συνθετικές, αναμεμιγμένες ίνες και δεν περιέχουν ανθρώπινα μαλλιά. Αυτές οι ίνες είναι συνήθως πολύ λεπτές, πλαστικές ίνες που κατασκευάζονται για να μιμούνται τα πραγματικά ανθρώπινα μαλλιά.

Βάψτε τα και χτενίστε τα όπως θέλετε

  • Οι επεκτάσεις ανθρώπινων μαλλιών μπορούν να αντιμετωπιστούν όπως τα δικά σας φυσικά μαλλιά. Μπορείτε να ισιώσετε, να κυρτώσετε, να στεγνώσετε, να τα βάψετε και να εφαρμόσετε προϊόντα μαλλιών. Με τα συνθετικά μαλλιά, δεν μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά καθώς οι περισσότερες βαφές περιέχουν αμμωνία ή λευκαντικό, κάτι που θα καταστρέψει τα συνθετικά μαλλιά. Επιπλέον, δεν μπορείτε να διαμορφώσετε συνθετικά μαλλιά με τον ίδιο τρόπο όπως τα πραγματικά μαλλιά σας, επειδή η θερμότητα μπορεί να τα καταστρέψει, οπότε τα σίδερα, τα ισιωτικά και τα στεγνωτήρια είναι χωρίς προβλήματα, καθώς θα λιώσουν ή θα βλάψουν σοβαρά τα μαλλιά. Άλλοι παράγοντες όπως ο ήλιος, η τριβή ή τα σκληρά προϊόντα μαλλιών μπορούν επίσης να βλάψουν τις συνθετικές επεκτάσεις μαλλιών. 

Ακολουθεί βίντεο για τα hair extension

Διάρκεια και ποιότητα επεκτέσεωνμαλλιών

  • Τα συνθετικά μαλλιά είναι φθηνότερα από τα πραγματικά μαλλιά, αλλά φυσικά με αυτό, έρχεται μια ανταλλαγή. Επειδή είναι κατασκευασμένα από συνθετικές ίνες, δεν διαρκούν όσο τα ανθρώπινα μαλλιά μπορούν εύκολα να υποστούν βλάβη από τους προαναφερθέντες παράγοντες (ήλιος, θερμότητα κ.λπ.) Γενικά, οι συνθετικές επεκτάσεις μαλλιών διαρκούν μερικούς μήνες, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επεκτάσεις ανθρώπινων μαλλιών μπορούν να διαρκέσουν άνω του ενός έτους, εάν ληφθούν υπόψη. Οι επεκτάσεις ανθρώπινης τρίχας Luxy Hair remy διαρκούν κατά μέσο όρο περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ενεργειακά παιδεία : Πως επηρεάζουν ψυχικά και σωματικά την υγεία

Αυτοφροντίδα : Αγαπήστε τον εαυτό σας

Σεξουαλική ζωή : Οφέλη και προβλήματα που πρέπει να καταπολεμηθούν

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

3 πραγματικά Beauty Hacks που πρέπει να γνωρίζετε

Ομορφιά: Ένα προϊόν περιποίησης δέρματος, μία μάσκα προσώπου DIY ή ο συνδυασμός δύο μεμονωμένων προϊόντων. Όλα αυτά τα beauty hacks απλώς κάνουν τα πάντα πολύ καλύτερα.

Πόσο καλό κάνει το θαλασσινό αλάτι στα μακριά μαλλιά;

Θαλασσινό αλάτι: Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ενσωμάτωση θαλασσινού νερού στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Οι διαφορετικές ιδιότητες του νερού και του αλατιού συνεργάζονται για να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των μαλλιών με διάφορους τρόπους.