Ομορφιά

Γαλλικά νύχια 2020: 3 διαφορετικοί τύποι

Γαλλικά νύχια 2020: 3 διαφορετικοί τύποι

Γαλλικά νύχια 2020: Η φετινή τάση για τα σχέδια στα νύχια περιλαμβάνει το γαλλικό, όχι μόνο το κλασικό σχέδιο, αλλά και με 2 παραλλαγές.

Φέτος θα δούμε μεγάλη ποικιλία στα νύχια γαλλικό. Πέρα από το κλασικό γαλλικό, υπάρχει και το half-moon, όπως και το ασύμμετρο ανάποδο γαλλικό.

 

Το κλασικό γαλλικό

Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μανικιούρ που θα παραμείνει και αυτή τη σεζόν στην κορυφή των επιλογών μας είναι το γαλλικό. Το διαχρονικό αυτό θα είναι παρόν και την φετινή χρονιά με ποικιλία χρωμάτων και παραλλαγών.

Διαβάστε 4 παραλλαγές για γαλλικό μανικιούρ.

Halfmoon νύχια

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 – 2021, θα επικρατήσει και μια εναλλακτική πρόταση του γαλλικού. Πρόκειται για το ανάποδο γαλλικό με ένα μισοφέγγαρο στη ρίζα του νυχιού. Η τάση αυτή αποτελεί μια όμορφη ιδέα για την περίοδο αυτή.

Πρόκειται για ένα αρκετά μοντέρνο στυλ και μπορεί να δημιουργηθεί με όποια βερνίκια αρέσει στην καθεμιά. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • Ένα καφετί nude χρώμα για το μισοφέγγαρο σε συνδυασμό με ένα θερμό κόκκινο μανό σε όλη τη υπόλοιπη επιφάνεια.
  • Το νύχι να έχει ένα άβαφο μισοφέγγαρο και βυσσινί χρώμα στο υπόλοιπο.
  • Σε μακριά μυτερά νύχια, μαύρο χρώμα και μια δόση λάμψης από glitter στην βάση.

Ασύμμετρο ανάποδο γαλλικό

Πρόκειται για μια παραλλαγή του half-moon και συγκεκριμένα σε αυτό το σχέδιο το μισοφέγγαρο έχει ένα μη συμμετρικό σχήμα. Μερικές ιδέες για το ασύμμετρο ανάποδο γαλλικό είναι οι εξής:

  • Ένα γυαλιστερό κόκκινο μανικιούρ που χρωμάτιζε τις άκρες και τα πλάγια του νυχιού, διατηρώντας μια νουντ απόχρωση στη βάση.
  • Ένα βαθύ κόκκινο χρώμα σε νύχια στιλέτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Ακρυλικά νύχια ή gel; Δες την διαφορά

Πως θα αφαιρέσετε μόνες σας το ημιμόνιμο μανικιούρ

Τα οφέλη του σταφυλέλαιου στην ομορφιά

Σταφυλέλαιο: Το σταφυλέλαιο εξάγεται από τους εναπομείναντες σπόρους σταφυλιών και χρησιμοποιείται ως φυσικό προϊόν ομορφιάς. Διατίθεται επίσης ως υγιεινή εναλλακτική λύση έναντι του φυτικού ελαίου.