Ομορφιά

Face beauty: Η βύθιση σε παγωμένο νερό βλάπτει την υφή του δέρματος

Face beauty: Η βύθιση σε παγωμένο νερό βλάπτει την υφή του δέρματος

Face beauty: Η εσφαλμένη εκτέλεση περιποίησης προσώπου με παγωμένο νερό μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στο δέρμα, ενώ η διαδικασία μπορεί επίσης να έχει πολλές παρενέργειες που μπορεί να αποβούν επιζήμιες.

Για τη βελτίωση και την ομορφιά του δέρματος, χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι περιποίησης προσώπου, μάσκες προσώπου και θεραπείες ομορφιάς. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν παγωμένο νερό ή πάγο για να ενισχύσουν και να προστατεύσουν το δέρμα τους. Οι περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό λέγεται ότι είναι εξαιρετικά καλές για το δέρμα. Καθώς το χρησιμοποιείτε, το δέρμα σας γίνεται κρύο και μια λάμψη εμφανίζεται στο πρόσωπό σας.

Οι τοξίνες στο δέρμα σας απομακρύνονται κάνοντας περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό και μειώνεται επίσης η ένταση. Ωστόσο, η εσφαλμένη εκτέλεση περιποίησης προσώπου με παγωμένο νερό μπορεί να προκαλέσει σημαντική βλάβη στο δέρμα. Η διαδικασία μπορεί επίσης να έχει πολλές παρενέργειες που μπορεί να βλάψουν το δέρμα σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποφύγετε τον λάθος τρόπο εφαρμογής πάγου στο πρόσωπό σας:

Αποφύγετε τη βύθιση του προσώπου σας σε πάγο

Αποφύγετε να απλώσετε τα παγάκια απευθείας στο πρόσωπό σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει αίσθηση καψίματος στο πρόσωπό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα είναι να δέσετε ένα παγάκι με βαμβάκι ή ένα μαντήλι και να του κάνετε μασάζ.

Επιβλαβές για το ευαίσθητο δέρμα

Όσοι έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα πρέπει να αποφεύγουν τις περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό. Άτομα με ξηρή υφή δέρματος θα πρέπει επίσης να το αποφεύγουν για να αποτρέψουν τον ερεθισμό και την ερυθρότητα.

Κίνδυνος βακτηριακής μόλυνσης

Ο κίνδυνος βακτηριακής μόλυνσης αυξάνεται εάν κάνετε μια περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό απευθείας χωρίς να πλύνετε το πρόσωπό σας. Τρίβοντας πάγο σε ένα βρώμικο πρόσωπο, η βρωμιά και τα βακτήρια στο πρόσωπό σας μπορούν να παγιδευτούν μέσα στους πόρους. Έτσι, παραμένετε σε κίνδυνο δερματικών λοιμώξεων. Μπορείτε να βλάψετε το δέρμα σας εάν εφαρμόσετε πάγο απευθείας στο πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα τσιμπήματα από τον πάγο μπορεί να οδηγήσουν σε νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Επηρεάζει τη ροή του αίματος του δέρματος

Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι περιποιήσεις προσώπου με παγωμένο νερό μπορεί να προκαλέσουν διακοπή της ροής του αίματος σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ασθένειες ή προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα, τότε δεν πρέπει να κάνετε περιποίηση προσώπου με παγωμένο νερό χωρίς να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να ξεχωρίσετε τη βρεφική ακμή από το έκζεμα;

Ποιο ανοιξιάτικο φρούτο εξαφανίζει τις ρυτίδες του προσώπου

Συμβουλές για να είστε πάντα όμορφες και λαμπερές

Καλύτερο δέρμα σε 7 ημέρες: Κάθε συμβουλή για να αποκτήσετε λάμψη!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος

Ομορφιά: Η κατανόηση του τύπου του δέρματός σας θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να φροντίζετε το δέρμα σας και να επιλέγετε προϊόντα περιποίησης που είναι κατάλληλα για εσάς.

10 tips για να είστε πάντα όμορφες!

Ομορφιά: Οι καλλυντικές θεραπείες είναι γεμάτες οφέλη, και όχι μόνο για το δέρμα σας. Λειαίνουν, σφίγγουν, φωτίζουν και ενυδατώνουν, ενώ χαλαρώνετε.