Ομορφιά

Αύξηση χειλιών : H τεχνική που θα λατρέψεις

Αύξηση χειλιών : H τεχνική που θα λατρέψεις

Αύξηση χειλιών : Η αύξηση των χειλιών είναι μια αισθητική διαδικασία που μπορεί να σας δώσει πληρέστερα, χνουδωτά χείλη.

Η αύξηση των χειλιών είναι μια αισθητική διαδικασία που μπορεί να σας δώσει πληρέστερα, χνουδωτά χείλη. Αυτές τις μέρες, ένα ενέσιμο δερματικό πληρωτικό είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος αύξησης των χειλιών και η οποία επιτυγχάνεται με την βοήθεια κάποιου ειδικού. Όποια λοιπόν γυναίκα το σκέφτεται απλά μπορεί να βρει ένα ιατρικό κέντρο εμπιστοσύνης και να κλείσει το ραντεβού της και θα δει τα χείλια της να αυξάνονται.

Υαλουρονικό οξύ χρήσιμο στην επέκταση χειλιών

  • Υπάρχουν πολλοί τύποι δερματικών πληρωτικών που μπορούν να ενωθούν στα χείλη σας και γύρω από το στόμα σας. Αλλά τα πιο συνηθισμένα υλικά πλήρωσης σήμερα είναι προϊόντα που περιέχουν ουσίες παρόμοιες με το υαλουρονικό οξύ . Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο σώμα. Βοηθά στην αύξηση του όγκου στα χείλη σας.

Αυτοί οι τύποι δερματικών πληρωτικών ονομάζονται μερικές φορές “πληρωτικά υαλουρονικού οξέος.

  • Το κολλαγόνο , που είναι το πιο κοινό δερματικό πληρωτικό, χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά σήμερα. Οι νεότερες επιλογές είναι ασφαλέστερες και τα εφέ διαρκούν περισσότερο.
  • Οι ενέσεις λίπους και τα εμφυτεύματα είναι άλλες μέθοδοι για να χτυπήσουν τα χείλη. Αλλά δεν χρησιμοποιούνται τόσο πολύ σήμερα, επειδή τα αποτελέσματα ποικίλλουν και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος παρενεργειών.

Χρήσεις Υλικών Υαλουρονικού οξέος

Τα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών σας προσθέτοντας:

  • Σχήμα
  • Δομή
  • Ενταση ΗΧΟΥ

Πόσο διαρκούν αυτές οι τεχνικές

  • Οι επιδράσεις διαρκούν συνήθως περίπου έξι μήνες. Μετά από αυτό χρειάζονται περισσότερες ενέσεις για να διατηρηθεί ο όγκος των χειλιών σας.
  • Υπάρχουν πολλά υλικά πλήρωσης υαλουρονικού οξέος στην αγορά.

Ακολουθεί βίντεο για την αύξηση χειλιών

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πανδημία : Πως επηρέασε το αναπνευστικό σύστημα

Λίπη τροφών : Δείτε ποια πρέπει να καταναλώνεται για να αυξήσετε το προσδόκιμο ζωής

ΟΑΕΔ CISCO : Ξεπέρασαν τις 1.000 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 λόγοι να εντάξετε το θαλασσινό αλάτι στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Θαλασσινό αλάτι: Η χρήση προϊόντων με θαλασσινό νερό μπορεί να λειτουργήσει ως αποτοξίνωση — όχι μόνο για το πρόσωπό σας αλλά για ολόκληρο το σώμα. Το αλάτι θεωρείται απορροφητικό και μπορεί να αφαιρέσει τους ρύπους από το δέρμα σας. Όταν χρησιμοποιείται ως απολεπιστικό, το θαλασσινό αλάτι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και να αναζωογονήσει τον τόνο της επιδερμίδας σας.