Ενδιαφέροντα

Επτά συμβουλές για ασφαλή εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά

Επτά συμβουλές για ασφαλή εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά

Η βαφή μαλλιών στο σπίτι έχει τα μικρά μυστικά της για να επιτύχετε άψογο αποτέλεσμα. Αλλά για να είστε ασφαλής ακολουθείστε αυτές τις 7 SOS συμβουλές εφαρμογής.

Πώς να μειώσετε την έκθεση του δέρματος στη βαφή:
1 Μην αφήνετε τη βαφή στα μαλλιά σας περισσότερο από όσο χρειάζεται-ξεβγάλτε τα την ώρα που αναγράφεται στις οδηγίες.
2 Σιγουρευτείτε ότι ξεβγάζετε τελείως τα μαλλιά και το κεφάλι σας από τη βαφή.
3 Φορέστε γάντια για την εφαρμογή της βαφής στα μαλλιά σας.
4 Ακολουθείτε πάντα πιστά τις οδηγίες.
5 Μην αναμειγνύετε πολλές βαφές μαζί ή άλλα προϊόντα.
6 Αν βάφετε μόνες τα μαλλιά σας για πρώτη φορά κάντε ένα μικρό αλλεργικό τεστ: Αλείψτε ελάχιστη βαφή πίσω από το αυτί σας και αφήστε την για δύο ημέρες χωρίς να την πλύνετε. Αν δεν εμφανιστούν σημάδια αλλεργίας (φαγούρα, κοκκινίλα, κάψιμο) μπορείτε να είστε σχετικά σίγουρες ότι η βαφή δεν θα σας ενοχλήσει και όταν τοποθετηθεί στα μαλλιά σας. Αν εμφανίσετε σημάδια αλλεργίας κάντε το ίδιο τεστ με άλλες μάρκες βαφής μαλλιών μέχρι να ανακαλύψετε αυτήν στην οποία δεν είστε αλλεργική.
7 Μην βάφετε ποτέ τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας, γιατί αν τυχόν εμφανίσετε αλλεργία σε αυτές τις περιοχές μπορεί να προκληθεί πρήξιμο και σοβαρή μόλυνση που μπορεί να βλάψει το ίδιο το μάτι. Αν τυχόν στάξει μπογιά μέσα στο μάτι μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σκότωσε δύο μαχητές του ISIS

Στις φλόγες για 9η μέρα η Εύβοια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φιλάνθρωπο ζευγάρι στην Καλιφόρνια βοηθά άγνωστους γονείς με απίστευτο τρόπο εν μέσω πανδημίας

 Η Κρύσταλ είπε: «Ελπίζουμε απλώς ότι κάποιος που είδε το βίντεο να εμπνεύστηκε να κάνει κάτι καλό για τον γείτονά του ή για έναν συνάδελφό του, έτσι ώστε ελπίζουμε να έχουμε όλοι μια καλύτερη μέρα.

Η πανδημία έφερε αύξηση του ενδιαφέροντος για τις σχολές δημόσιας υγείας, ειδικά της επιδημιολογίας.

Ο Collin Catalfamo είναι μεταπτυχιακός φοιτητής δευτέρου έτους, έχοντας διδακτορικό στην επιδημιολογία. Είπε ότι το σχολείο κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας του έδωσε ανεκτίμητη εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

Η κρίση του νερού κατά μήκος των συνόρων Καλιφόρνια-Όρεγκον πήγε από τρομερή σε καταστροφική αυτή την εβδομάδα

Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ντεμπ Χάλαντ και ο υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλακ είπε στους δημοσιογράφους στις 13 Μαΐου 2021 ότι οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πυρκαγιάς τους προειδοποίησαν να προετοιμαστούν για μια εξαιρετικά ενεργή χρονιά.

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας κοντά στους πληττόμενους της πανδημίας covid με ομιλία του στην τηλεόραση

Η κυβέρνηση βασίζεται σε μια τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού, αλλά έχει μείνει πίσω στον στόχο της να δώσει εμβόλια σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η Ινδία, ο μεγαλύτερος παραγωγός εμβολίων στον κόσμο, έχει εμβολιάσει πλήρως πάνω από 38,2 εκατομμύρια ανθρώπους, εν μέσω ελλείψεων και δυσλειτουργιών στο σύστημα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Η προπαγάνδα κατά των εμβολίων ξεκίνησε από σχέδιο σύλληψης του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν το 2011.

Συνολικά, τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν ότι οι εκστρατείες κατά των εμβολίων που διαδίδουν παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα δυσπιστίας στην ιατρική και να προωθήσουν τον σκεπτικισμό. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη αποδοχή της ανοσοποίησης και αύξηση των ασθενειών

Η μείωση του πληθυσμού της Καλιφόρνιας είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση της πανδημίας

"Η προσθήκη των θανάτων που σχετίζονται με την Covid-19 του 2020, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς της μετανάστευσης κατά το παρελθόν έτος, οδήγησαν στην αλλαγή του πληθυσμού σε ετήσια απώλεια."

Η Nancy Messonnier των CDC, η οποία προειδοποίησε ότι ο κορωνοϊός θα προκαλούσε «σοβαρή» διαταραχή, παραιτείται

Στην περίφημη ενημέρωση της 25ης Φεβρουαρίου 2020, η Μεσονιέρ είχε πει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για πιθανή πανδημία, ενώ άλλοι αξιωματούχοι συνέχισαν να δηλώνουν ότι η άμεση απειλή για το κοινό παρέμενε χαμηλή.