Ειδήσεις Φαρμακοποιών

ΠΦΣ: Στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων – 3ωρη στάση για τον ΦΣ Λάρισας

ΠΦΣ: Στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων – 3ωρη στάση για τον ΦΣ Λάρισας

ΠΦΣ: Τόσο ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος όσο και ειδικότερα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας προτρέπουν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΠΦΣ: Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειές τους, στηρίζουμε τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους αύριο στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπουμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν μαζικά.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίζει τρίωρη στάση εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου από τις 11 το πρωί ως το μεσημέρι στις 14.00 και καλεί τους φαρμακοποιούς – μέλη του σε συμμετοχή στην αυριανή πορεία στο κέντρο της Λάρισας.

Για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους πολίτες πλήρη εξυγίανση και ανάπτυξη του Δημοσίου Τομέα και να διεκδικήσουμε ασφάλεια, υγεία, παιδεία, μεταφορές, ενέργεια να παρέχονται δίκαια για όλο το λαό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Για να απαιτήσουμε να μη γίνει καμία συγκάλυψη που να αφορά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους
πραγματικά υπευθύνους, διαχρονικά.

Για να αποδώσουμε με αυτή την ελάχιστη πράξη, φόρο τιμής στα θύματα αυτής της τραγωδίας και να δηλώσουμε ότι στη Λάρισα το πένθος θα κρατήσει πολύ περισσότερο από 3 ημέρες.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους όσους συμβάλλουν αυτές τις ημέρες σε κάθε σχετιζόμενο τομέα με το δυστύχημα, έχουμε απελευθερώσει
φυσικά όλα τα αποθέματα αίματος του Συλλόγου αιμοδοτών μας για ότι χρειαστεί υπέρ των τραυματιών, συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε και να αποδίδουμε κάθε δυνατή βοήθεια στα δύο Νοσοκομεία της πόλης μας και υποστηρίζουμε τις σκέψεις του δευτεροβάθμιου οργάνου μας για έμπρακτη βοήθεια στην ΕΜΑΚ και στο Πυροσβεστικό σώμα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των συμπολιτών μας που βύθισαν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή στο πένθος, την οικογένεια της νεαρής συναδέλφου Θώμης Πλακιά και των συναδέλφων Δημήτρη Καραγεωργίου και Μαρίας Νατσούρα για το χαμό του παιδιού τους Σωτήρη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων των θυμάτων που χάθηκαν τόσο άδικα.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ικανοποιημένοι οι φαρμακοποιοί από την απαγόρευση εξαγωγών σε 200 φάρμακα

Η νέα σύνθεση της επιτροπής παρακολούθησης της φαρμακευτικής δαπάνης

Περιβαλλοντική δράση με πρωτοβουλία των φαρμακευτικών συλλόγων

Το 15ο Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο «ανοίγει» τις πύλες του

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΠΦΣ: Το φορολογικό σύστημα στη χώρα μας χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση

Το φορολογικό σύστημα στη χώρα μας χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση, για την ισότιμη κατανομή των βαρών και τη δίκαιη αντιμετώπιση των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής ζωής στη χώρα μας.

Άμεση κάλυψη με φάρμακα για τους πληγέντες ζητά από την πολιτεία ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Βαλτάς

Ταυτόχρονα θα πρέπει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ να προβεί σε ελέγχους όλων αυτών, που παρά την απαγόρευση των εξαγωγών δεν διαθέτουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα στον Έλληνα ασθενή, επενδύοντας στην αποτυχία των μέτρων και των προσπαθειών της Πολιτείας”.

ΠΦΣ: Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Σε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας πρόκειται να προχωρήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος τους  Απόστολος Βαλτάς ‘’ Για τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας των κρατικών φαρμακείων.’’, όπως τόνισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου . Παράλληλα είπε ότι '' Τα κρατικά φαρμακεία κανονικά απαγορεύεται να λειτουργούν.''

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ΠΦΣ - ΙΔΕΕΑΦ

ΠΦΣ - ΙΔΕΕΑΦ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ για το 2023, με δια ζώσης σεμινάρια για Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.