Αυτοφροντίδα

Ο πρωταθλητής κολύμβησης Ανδρέας Βαζαίος πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT

Ο πρωταθλητής κολύμβησης Ανδρέας Βαζαίος πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT

Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία, εστιάζοντας στον τομέα του Αθλητισμού. O Ανδρέας Βαζαίος, κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής, θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του almora PLUS® SPORT.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2019 στα 200μ πεταλούδα και στα 200μ μικτής ατομικής, Ανδρέας Βαζαίος θα είναι ο επίσημος πρεσβευτής του εξαιρετικά επιτυχημένου προϊόντος almora PLUS® SPORT, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, τόσο των προπονήσεων του, όσο και των συμμετοχών του σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις.

Η συνεργασία της ELPEN με τον Έλληνα κολυμβητή βασίζεται στις κοινές αξίες, που χαρακτηρίζουν τις δύο πλευρές. Στο επίκεντρο άλλωστε της 55ετούς και πλέον πορείας της ELPEN τοποθετείται διαχρονικά η πίστη στο όραμα και το πάθος για την κατάκτηση υψηλών στόχων, αξίες που διέπουν και την αθλητική διαδρομή του Ανδρέα Βαζαίου.

Ο Ανδρέας Βαζαίος εκτός από εξαιρετικός αθλητής και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Ρεκόρ στα 200μ μικτής ατομικής, είναι και απόφοιτος ψυχολογίας από το North Carolina State University.

Η σειρά almora PLUS® διαθέτει μια σειρά εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής που ενισχύουν την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών του σώματος. Ένα από τα σκευάσματά της είναι το almora PLUS® SPORT, ένα μοναδικό προϊόν που με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση του ενισχύει την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και ταυτόχρονα ενυδατώνει τον οργανισμό των αθλούμενων και των αθλητών. Σε αναβράζουσα μορφή, το almora PLUS® SPORT περιέχει συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Aσβεστίου (Ca), Μαγνησίου (Mg) και του φυτικού εκχυλίσματος Citrus sinensis.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Στην Ιαπωνία οι άνθρωποι είναι fit χωρίς να χτυπιούνται στα γυμναστήρια

Αυτοφροντίδα : Φροντίστε τον εαυτό σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αυτοφροντίδα : 6 + 1 πυλώνες οργάνωσης της

Αυτοφροντίδα : Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί της αυτο-φροντίδας που παράγονται από διαφορετικές αρχές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές - ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας,

Πού βρίσκονται τα 7 chakra στο σώμα μας

Διαλογισμός: Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο ποιος διαλογίστηκε πρώτος, ωστόσο ο διαλογισμός ως πρακτική χρησιμοποιείται εδώ και τουλάχιστον 3.000 χρόνια. Με δυσκολία ωστόσο θα φανταζόταν εκείνος που τον ανακάλυψε ότι όχι μόνο θα επιβίωνε, αλλά θα γνώριζε νέες δόξες, εν μέσω πανδημίας.

Αντιμετώπιση της υπογλυκαιμίας με φυσικούς τρόπους

Η πιο διαδεδομένη συνιστώμενη θεραπεία είναι οι ταμπλέτες γλυκόζης ή σε μορφή τζελ. Αν και αυτές οι θεραπείες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ιδιαίτερα «θρεπτικές».

Αυτοφροντίδα : Συμβουλές για να γίνεται πιο ανθεκτικοί

Αυτοφροντίδα : Η ανθεκτικότητα είναι αυτό που μας βοηθά να ευδοκιμήσουμε, ανεξάρτητα από την καμπύλη της ζωής. Μερικοί από εμάς γεννιούνται πιο ανθεκτικοί από άλλους, αλλά όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι σε αυτό

Μια γρήγορη εμπειρία διαλογισμού

Mindfulness Οφέλη: Το Mindfulness ή η συνειδητότητα είναι η πρακτική να εστιάζετε σκόπιμα την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή. Δοκιμάστε για παράδειγμα να εστιάσετε τις αισθήσεις σας κάθε στιγμή σε ένα πράγμα κάθε φορά, όπως στο πώς ο αέρας μυρίζει και πώς ακουμπά το δέρμα σας όταν περπατάτε στη φύση ή στο δρόμο καθοδόν για τη δουλειά.