Αυτοφροντίδα

Μη σε νοιάζει τι λένε: 10 ξεκάθαροι λόγοι για να μην δίνεις δεκάρα

Μη σε νοιάζει τι λένε: 10 ξεκάθαροι λόγοι για να μην δίνεις δεκάρα

Μη σε νοιάζει τι λένε: 10 ξεκάθαροι λόγοι για να μην δίνεις δεκάρα. Είναι η ανθρώπινη φύση που θέλει να είναι αρεστή και αποδεκτή. Ωστόσο, αυτό συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να ανησυχούν πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι γι’ αυτούς.

Αυτού του είδους η υπερβολική ανησυχία μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ζωή σας. Μπορεί να είναι τόσο εξουθενωτικό που επηρεάζει την ικανότητά σας να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην το αφήσετε να σας εμποδίσει να ζήσετε τη ζωή σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ιδού 10 λόγοι για τους οποίους δεν θα πρέπει να νοιάζεστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι:

  1. Δεν είναι η ζωή τους, οπότε δεν είναι δουλειά τους. Αυτή είναι η ζωή σου για να ζήσεις. Στο τέλος της ημέρας είστε το μόνο άτομο που πρέπει να εγκρίνει τις επιλογές σας.
  2. Δεν ξέρουν πιο είναι το καλύτερο για εσένα. Κανείς δεν θα είναι ποτέ τόσο αφοσιωμένος στη ζωή σου όσο εσύ. Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα, και αυτό σημαίνει να μαθαίνεις από τις δικές σου επιλογές.
  3. Τι είναι σωστό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι εντελώς λάθος για σένα.
  4. Θα σε κρατήσει μακριά από τα όνειρα σου. Αν ανησυχείτε συνεχώς για το τι πιστεύουν οι άλλοι, δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί που πρέπει να πάτε στη ζωή σας.

  1. Εσύ  θα τα βρεις κωλυόμενα με το τελικό αποτέλεσμα. Στη ζωή, εσύ είσαι αυτός που έχει κολλήσει με τις συνέπειες των αποφάσεών σου.
  2. Οι σκέψεις των ανθρώπων αλλάζουν σε τακτική βάση.
  3. Η ζωή είναι μικρή
  4. ‘Ο,τι σπέρνεις θερίζεις. Ανησυχώντας πολύ για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα μπορεί να γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
  5. Οι άλλοι δε νοιάζονται όσο νομίζεις
  6. Η σκληρή αλήθεια: Είναι αδύνατο να τους ευχαριστήσουμε όλους. Δεν μπορείς να ικανοποιείς όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Είναι αδύνατο να ανταποκριθείς στις προσδοκίες όλων

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτοφροντίδα: Συμβουλές για να νιώσεις αμέσως καλύτερα

Αυτοφροντίδα: Τι σε εμποδίζει να την εφαρμόσεις;

Πόσο καταστροφικά είναι τα "πρέπει"

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παρεμβάσεις αυτοφροντίδας για την υγεία

Υγεία selfcare: Ο ΠΟΥ συνιστά παρεμβάσεις αυτοφροντίδας για κάθε χώρα και οικονομικό περιβάλλον, ως κρίσιμο μονοπάτι για την επίτευξη καθολικής κάλυψης υγείας, την προώθηση της υγείας, τη διατήρηση της ασφάλειας του κόσμου και την εξυπηρέτηση των ευάλωτων.

Μπορεί η ζώνη πλούτου Feng Shui πραγματικά να σας κάνει πλούσιους;

Ζώνη πλούτου Feng shui: Εδώ μπαίνει ο Νόμος της Έλξης. Επομένως, όσο περισσότερο εστιάζετε στους στόχους σας και οραματίζεστε ενεργά τον εαυτό σας να τους πετυχαίνει, τόσο πιο πιθανό είναι να το κάνετε.

Πώς να είστε πιο αυθεντικοί στη ζωή σας;

Self care tips: Τις περισσότερες φορές κρυβόμαστε πίσω από «μάσκες» ή «φίλτρα» για να κάνουμε τη ζωή μας να φαίνεται τέλεια, επειδή αυτό είναι το «cool» ή το «δημοφιλές».