Αυτοφροντίδα

Δυνατά πόδια: Εξαιρετικές ασκήσεις για γυναίκες με σκληρούς μύες στα πόδια

Δυνατά πόδια: Εξαιρετικές ασκήσεις για γυναίκες με σκληρούς μύες στα πόδια

Δυνατά πόδια: Τα πόδια σας υποστηρίζουν και μεταφέρουν ολόκληρο το σώμα σας και αυτό είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία του.

Οι γυναίκες αρχίζουν να χάνουν την οστική τους πυκνότητα καθώς μεγαλώνουν. Διατρέχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν ασθένειες όπως η αρθρίτιδα και η οστεοπόρωση. Τα πόδια σας υποστηρίζουν και μεταφέρουν ολόκληρο το σώμα σας και αυτό είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία του. Εάν δεν αρχίσετε να εργάζεστε για τη μυϊκή και οστική δύναμη τη σωστή στιγμή, θα χειροτερέψει όσο μεγαλώνετε. Όταν εργάζεστε σε ασκήσεις ποδιών, θα πρέπει να στοχεύετε κάθε μυ σε αυτό. Η συγκεκριμένη άσκηση στοχεύει τους μύες της πλάτης των μηρών σας. Ο κύριος ρόλος αυτών των μυών είναι η αποφυγή τραυματισμών. Όσο περισσότερο εκτελείτε αυτήν την προπόνηση, τόσο πιο δυνατοί θα γίνονται οι γλουτιαίοι και οι οπίσθιοι μηριαίους σας. Πιο δυνατοί μηριαίους και γλουτιαίοι σημαίνουν ότι θα είστε πολύ λιγότερο επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Άσκηση ώθησης ισχίου

Η κύρια λειτουργία των γλουτιαίων μυών μας είναι να βοηθούν στην ομαλή κινητικότητα, να διατηρούν σταθερή την περιοχή της πυέλου και το άνω μέρος του σώματος και να επεκτείνουν το ισχίο. Η συγκεκριμένη άσκηση στοχεύει ειδικά τους γλουτιαίους μύες του σώματός μας. Λειτουργεί στην αύξηση της ταχύτητας, της ισχύος, της δύναμης και της βέλτιστης έκτασης του ισχίου.

Άκαμπτες άρσεις σκληρών ποδιών

Ο μυς των οπίσθιων μηριαίων μας παίζει πολλαπλούς ρόλους στην υποστήριξη της δύναμης των ποδιών μας. Αυτή η άσκηση στοχεύει στην αύξηση της δύναμης αυτών των μυών. Επιπλέον, αυτή η άσκηση είναι εξαιρετική για άτομα με προβλήματα στην πλάτη. Βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και τον πόνο στην πλάτη και δυναμώνει την περιοχή.

Kettlebells

Η άσκηση Kettlebell δεν είναι συνήθως μια άσκηση για τη δύναμη των ποδιών. Εστιάζει κυρίως στην τόνωση των ποδιών. Αυτή η προπόνηση στοχεύει τους μηρούς, τους γλουτούς και τους μύες της γάμπας. Αυτή η άσκηση μπορεί επίσης να κάνει θαύματα δίνοντάς σας έναν τονωμένο γλουτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Είναι πραγματικά καλύτερο να στέκεστε στο γραφείο σας από το να κάθεστε;

Τρόποι για τους άνδρες από 50 ετών και πάνω να αυξήσουν την μακροζωία τους;

Θεραπεύστε ένα διάστρεμμα αστραγάλου κατά τη διάρκεια της νύχτας

Εύκολες ασκήσεις γονάτων που μπορείτε να τις κάνετε καθιστοί με μαξιλάρι

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς μπορείτε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας;

Απόρρητο: Εφαρμόζοντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο ασφαλή και ιδιωτικό χώρο για χαλάρωση, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να χαλαρώσετε χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τα προσωπικά σας στοιχεία ή την ψηφιακή σας ασφάλεια.

Κάνει καλό το χειμερινό μπάνιο;

Κολύμβηση: Η έκθεση στο κρύο νερό πιστεύεται ότι έχει πιθανά οφέλη για το ανοσοποιητικό σύστημα, την κυκλοφορία και τη διάθεση.

Τρόποι για να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή χωρίς μικρόβια

Κουζίνα καθαριότητα: Η κουζίνα σε κάθε νοικοκυριό είναι συνήθως το μέρος του σπιτιού που χρειάζεται πιο εντεταμένη καθαριότητα. Η σημασία της υγιεινής διατροφής επίσης δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί, ειδικά σε μια εποχή που οι γαστρονομικές μας προσπάθειες τείνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Πώς να κοιμηθείτε καλά και να απαλλαγείτε από την παράνοια;

Νυχτερινός ύπνος: Η παράνοια, που χαρακτηρίζεται από αδικαιολόγητα συναισθήματα συνεχούς απειλής, μπορεί να επηρεάσει την ψυχική, κοινωνική και σωματική ευεξία. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν άγχος, δυσπιστία, αίσθηση θυματοποίησης και απομόνωση.