Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αυτοφροντίδα

Αυτοφροντίδα: Θεράπευσε τους εσωτερικούς σου δαίμονες

Αυτοφροντίδα: Θεράπευσε τους εσωτερικούς σου δαίμονες

Αυτοφροντίδα:Για να θεραπεύσεις τα εσωτερικά σου τραύματα πρέπει πρώτα να τα εντοπίσεις και να προσπαθήσεις να τα εξολοθρεύσεις.

Πιο συγκεκριμένα προσπάθησε για αρχή να καταλάβεις ότι ο πόνος είναι μια έννοια την οποία βιώνουμε σε πολλές και διάφορες φάσεις της ζωής μας και είναι πάντα ένα πολύ λυπηρό συναίσθημα που μας δημιουργεί τραύματα.
Πολλές φορές επειδή ακριβώς είναι τόσο δυνατός μας κάνει να βρισκόμαστε σε φάση αμφισβήτησης τόσο απέναντι στον ίδιο τον εαυτό μας, όσο και απέναντι στην ίδια την ζωή.
Βλέπετε ο σωματικός πόνος που νιώθουμε πολλές φορές επηρεάζει φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, όπως είναι η απώλεια όρεξης αλλά και το νευρικό μας σύστημα, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα ψυχικά τραύματα .Παρακάτω θα δούμε πως καταλαβαίνουμε ότι τα ψυχικά μας τραύματα αρχίζουν να επηρεάζουν το ψυχικό και σωματικό μας σύστημα.
Απαρρυθμίζεται το νευρικό μας συστήμα.
Όταν τα εσωτερικά τραύματα προσπαθούν να ζητήσουν θεραπεία ξεσπάνε με διάφορους σωματικούς τρόπους προκριμένου να τα προσέξουμε . Αυτοί οι τρόποι είναι:
  1.  Νιώθετε αγχώδεις απέναντι σε οποιαδήποτε αρμοδιότητα σας δοθεί
  2. Προσπαθείτε να ελέγχετε εσάς και τους γύρω σας
  3. Έχετε μια απάθεια απέναντι προς όλους και όλα
  4. Εχετε την τάση να κολλάτε στο παρελθόν
  5. Εχετε διαταραχή ύπνου
Συμπέρασμα θεραπείας
  • Για να αντιμετωπίσετε λοιπόν τους εσωτερικούς δαίμονες σας αρκεί να εξασκηθεί ρε με την ενσυνείδητο ρητά ώστε να καταφέρετε να εις χρίζετε και να ρυθμίσετε το νευρικό σας σύστημα. Επίσης να διώξετε από την ζωή σας όλα όσα βλέπετε ότι δεν χωράνε.
Παρακάτω σας παραθέτουμε απλά βήματα για να πετύχετε καλύτερα την φροντίδα.
Τροποποιήσετε τα όσα χρειάζεστε.
  • Οι ανάγκες μας έχουν την τάση να αλλάζουν γι αυτό πρέπει να τις τροποποιούμε προσθέτοντας αυτά που μας χαροποιούν και καταργώντας αυτά που πλέον μα αφήνουν αδιάφορους.

Υποσχεθείτε ότι θα υλοποιείστε αυτα που σας χαροποιούν.

  • Ναι καλό θα είναι όλα αυτα που σας κάνουν ευτυχισμένους να τα  πράξετε σε καθημερινή βάση για να ενισχύσετε την θετική σας διάθεση

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές στην αυτοθεραπεία του σώματος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το must πιάτο για την 25η Μαρτίου

Διατροφή γλώσσα: Έτσι γίνεται η ανίχνευση λιπιδίων

Μαρία Βοσκοπούλου: Η αλλαγή που σοκάρει

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι να προσέξετε στα απωθητικά κουνουπιών;

Εντομοαπωθητικά: Όταν ένα κουνούπι σας δαγκώνει, τρυπάει το δέρμα χρησιμοποιώντας ένα στοματικό εξάρτημα που ονομάζεται προβοσκίδα για να απορροφήσει αίμα.

Σιέστα: Πόσο ωφέλιμη είναι η ανάπαυση του μεσημεριού για την υγεία;

Σιέστα: Η ενσωμάτωση της σιέστα στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, από βελτιωμένη γνωστική λειτουργία και βελτίωση της διάθεσης έως καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία και αυξημένη παραγωγικότητα.

Τι να κάνετε για να καταφέρετε να ξεχαστείτε;

Ανησυχία μυαλό: Η ανησυχία μπορεί να είναι ένα επίμονο και εξαντλητικό μέρος της ζωής, αλλά υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές στρατηγικές που θα βοηθήσουν στην ανακούφιση αυτού του ψυχικού φόρτου

Ποια είναι τα οφέλη της ρεφλεξολογίας;

Ρεφλεξολογία οφέλη: Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική θεραπεία που περιλαμβάνει την άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, τα χέρια ή τα αυτιά, τα οποία αντιστοιχούν σε διαφορετικά όργανα και συστήματα του σώματος.

Close Icon