Κουλακλί με κιμά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα Υλικά για τη ζύμη και συμπληρώνουμε αλεύρι όσο πάρει, μέχρι να πλάθεται. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο, το οποίο κόβουμε σε τετράγωνα μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με το αυγό, το πιπέρι, το αλάτι, το μαϊντανό και λίγο λάδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε από ένα κουταλάκι μείγμα του κιμά σε κάθε ένα από τα κομμάτια ζύμης και τα κλείνουμε σαν φιογκάκια. Τα βάζουμε σε ταψί το οποίο προηγουμένως έχουμε αλείψει με λάδι και τα ψήνουμε στους 180οC για μισή ώρα. Το κουλακλί συνοδεύεται με τζατζίκι.
Υλικά
• 1 φλ. του καφέ λάδι
• αλάτι
• 1 αυγό
• 1 ποτήρι νερό
• αλεύρι όσο πάρει
• Για το μείγμα του κιμά
• ½ κιλό κιμάς
• 1 αυγό
• μαύρο πιπέρι
• αλάτι
• μαϊντανό
1/3 φλ. τσαγιού λάδι
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις