Συνταγές

Συνταγή της ημέρας:Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα

Συνταγή της ημέρας:Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα

Μπιφτεκάκια γεμιστά με πικάντικη σάλτσα

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας την πιπεριά, τη φέτα και τη μαγιονέζα.
Χτυπάμε στο μπλέντερ 3 κουταλιές ελαιόλαδο, το κυβάκι μυρωδικών σκόρδο, το μαϊντανό και λίγο αλάτι και προσθέτουμε το μίγμα μαζί με τη φρυγανιά στον κιμά. Ζυμώνουμε 8 μπιφτέκια. Βάζουμε στο καθένα από μια κουταλιά γέμιση και την κλείνουμε προσεκτικά στο εσωτερικό του. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψι. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι, ρίχνουμε από μια κουταλιά ελαιόλαδο στο κάθε μπιφτέκι και βάζουμε πάνω στο καθένα ροδέλες τομάτας. Βάζουμε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί, προσθέτουμε ½ ποτήρι νερό και τα ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 25-30 λεπτά, μέχρι να ψηθούν καλά και από τις 2 πλευρές. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα Arabiata σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και την περιχύνουμε στα μπιφτέκια.

Tip: για καλύτερο μαρινάρισμα των κρεάτων, προσθέστε στη μαρινάδα τριμμένο κρεμμύδι.
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά

Υλικά

600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2 κ.σ. κομμένο μαϊντανό
50 γρ. φέτα τριμμένη
5-6 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
1 τομάτα κομμένη σε λεπτές ροδέλες
½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
1 πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 σάλτσα για ζυμαρικά Arabiata
1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο της Knorr
2 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
αλάτι και πιπέρι
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Βασιλόπιτα με άσπρο γλάσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Γιορτινή Σούπα Βελουτέ με Κάστανα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιορτινές τυροκροκέτες με σάλτσα πορτοκάλι για μικρούς και μεγάλους

Tip: Στο μείγμα της πολέντας από το πανάρισμα μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά της αρεσκείας σας ξερά ή ψιλοκομμένα φρέσκα και ακόμα και μπαχαρικά, όπως μπαχάρι, πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά, κρόκο κ.ά.

Σούπα σελινόριζας με πράσο και τζίντερ για τις χειμωνιάτικες μέρες

Η σελινόριζα είναι ένα λαχανικό ρίζας που, όταν μαγειρευτεί και στη συνέχεια πολτοποιηθεί, γίνεται η τέλεια βάση για μια σούπα με σούπερ κρέμα χωρίς καμία ανάγκη για γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένα πιάτο σοφιστικέ και γκουρμέ, ιδανικό για ένα σπέσιαλ ελαφρύ δείπνο, τα φιλετα τσιπούρας με σπανάκι φλορεντίν σε σφολιατα

Μιλάμε για πολύ υψηλό εστιατορικό επίπεδο, μαζί με όλη τη κομψή θαλπωρή ενός σπιτικού, όπου ο οικοδεσπότης έμπρακτα αποδεικνύει ότι διαθέτει και λεπτό γούστο αλλά και μαγειρική ικανότητα.

Απολαυστικό μπέργκερ σολομού

Ανοίγεις τα ψωμάκια, τοποθετείς τη δροσερή σάλτσα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το μπιφτέκι, λίγα πράσινα λαχανικά, λίγη δροσερή σάλτσα, το ψωμάκι και απολαμβάνεις!

Δύο συνταγές για σάντουιτς που θα σας λύσουν τα χέρια

Το γλυκό καραμελωμένο κρεμμύδι με την υποβόσκουσα οξύτητα απ’ το μπαλσάμικο, κοντράρει με τις γήινες εντάσεις του καπνιστού μετσοβόνε, ενώ η τραγανότητα του καρυδιού απογειώνει το σύνολο, δίνοντας γευστικό ρυθμό! Ιδανική επιλογή ψωμιού, κάποιο πολύσπορο  ή ολικής αλέσεως.