Συνταγές

37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο: οι νέες εξελίξεις στην καρδιολογία

37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο: οι νέες εξελίξεις στην καρδιολογία

Το 37ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ένας καθιερωμένο πλέον ιατρικός θεσμός, θα λάβει χώρα στις 20-22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Εκεί μία ομάδα εκλεκτών επιστημόνων θα συζητηθούν επίκαιρα και πολυσχιδή θέματα, με εξατομίκευση στην κλινική πράξη, καθώς και οι νέες εξελίξεις στην Καρδιολογία, τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία, ακολουθώντας τις σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες.

Κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό για την ιατρική κοινότητα και, αναμφισβήτητα, την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Καρδιολογία στην Ελλάδα.

καρδιολογικό συνέδριο

Η πολύπλευρη θεματολογία του επιστημονικού προγράμματος, με συμμετοχή καταξιωμένων ιατρών, ερευνητών, νοσηλευτών και επαγγελματιών υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εμπλέκονται στον τομέα της καρδιοαγγειακής ιατρικής, θα συμβάλλει στην απόκτηση νέας γνώσης, τη δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και στην προσέγγιση των πιο σύγχρονων και αξιόλογων επιτευγμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στον τομέα της Καρδιολογίας.

Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν την 1η αιτία θανάτου στην Ευρώπη και σχετίζονται με το 40% και πλέον όλων των θανάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επιμόρφωση επομένως των Καρδιολόγων και ιδιαίτερα των νέων Καρδιολόγων, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και επιτυγχάνεται κυρίως με το Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Βασιλόπιτα με άσπρο γλάσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Γιορτινή Σούπα Βελουτέ με Κάστανα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιορτινές τυροκροκέτες με σάλτσα πορτοκάλι για μικρούς και μεγάλους

Tip: Στο μείγμα της πολέντας από το πανάρισμα μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά της αρεσκείας σας ξερά ή ψιλοκομμένα φρέσκα και ακόμα και μπαχαρικά, όπως μπαχάρι, πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά, κρόκο κ.ά.

Σούπα σελινόριζας με πράσο και τζίντερ για τις χειμωνιάτικες μέρες

Η σελινόριζα είναι ένα λαχανικό ρίζας που, όταν μαγειρευτεί και στη συνέχεια πολτοποιηθεί, γίνεται η τέλεια βάση για μια σούπα με σούπερ κρέμα χωρίς καμία ανάγκη για γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένα πιάτο σοφιστικέ και γκουρμέ, ιδανικό για ένα σπέσιαλ ελαφρύ δείπνο, τα φιλετα τσιπούρας με σπανάκι φλορεντίν σε σφολιατα

Μιλάμε για πολύ υψηλό εστιατορικό επίπεδο, μαζί με όλη τη κομψή θαλπωρή ενός σπιτικού, όπου ο οικοδεσπότης έμπρακτα αποδεικνύει ότι διαθέτει και λεπτό γούστο αλλά και μαγειρική ικανότητα.

Απολαυστικό μπέργκερ σολομού

Ανοίγεις τα ψωμάκια, τοποθετείς τη δροσερή σάλτσα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το μπιφτέκι, λίγα πράσινα λαχανικά, λίγη δροσερή σάλτσα, το ψωμάκι και απολαμβάνεις!

Δύο συνταγές για σάντουιτς που θα σας λύσουν τα χέρια

Το γλυκό καραμελωμένο κρεμμύδι με την υποβόσκουσα οξύτητα απ’ το μπαλσάμικο, κοντράρει με τις γήινες εντάσεις του καπνιστού μετσοβόνε, ενώ η τραγανότητα του καρυδιού απογειώνει το σύνολο, δίνοντας γευστικό ρυθμό! Ιδανική επιλογή ψωμιού, κάποιο πολύσπορο  ή ολικής αλέσεως.