Τα ρεβίθια είναι ένα παρεξηγημένο όσπριο, με τη συγκεκριμένη όμως συνταγή θα πειστούν να τα γευτούν και οι πιο δύσκολοι…
Υλικά:
1/2 κιλό ρεβίθια
Ένα μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μία μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε ροδέλες και τηγανισμένη
Μία ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
Μαϊντανός
1/2 κιλό φέτα
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ρεβίθια και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ. Στη συνέχεια ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ελαιόλαδο. Στρώνουμε από πάνω τις μελιτζάνες, τις ντομάτες, τον μαϊντανό και τρίβουμε και την φέτα. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στο φούρνο σε μέτρια φωτιά μέχρι να φύγουν τα υγρά του.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις