Fitness

Πως θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά με τη λιγότερο δυνατή προσπάθεια

Πως θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά με τη λιγότερο δυνατή προσπάθεια

Σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής μας η επίπεδη κοιλιά είναι πολύ γοητευτική. Μάλιστα οι άντρες λατρεύουν στο σώμα της γυναίκας το πλούσιο στήθος, τα μεγάλα και σφιχτά οπίσθια και την επίπεδη κοιλιά. Αν έχεις και λεπτά και ψηλά πόδια τότε είσαι η σούπερ τυχερή και ευλογημένη από τη φύση. Όμως μη ξεγελιέσαι. Ακόμα και τα μοντέλα με τις τέλειες αναλογίες έχουν τα φουσκωματάκια τους ή όταν ολισθαίνουν από τη συνεχή δίαιτα βάζουν λίγα κιλάκια στη μεσούλα και στην κοιλιά. Άνθρωποι είμαστε όλοι!

Ο γενικός και σοβαρότερος κανόνας όλων όσων θα διαβάσεις είναι να είσαι όσο πιο κοντά γίνεται στο ιδανικό σου βάρος! Υπάρχουν όμως και ορισμένα μικρά και μεγάλα μυστικά που οπωσδήποτε βοηθούν αρκετά σε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.
Στάσου ίσια και καμαρωτά: Ενίσχυσε τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς σου και αυτομάτως η κοιλιά σου θα δείχνει πιο επίπεδη.

Επέλεξε τα σωστά εσώρουχα: Μην αγοράζεις πολύ στενά αλλά αυτά που αγκαλιάζουν το σώμα σου και δε δίνουν την αίσθηση του σωσίβιου. Δημιούργησε τη γκαρνταρόμπα που ταιριάζει στο σωματότυπό σου: Προτίμησε φορέματα ελαφρώς ριχτά, με πτυχώσεις, ζώνες ή πιέτες. Το ίδιο να κάνεις και στις μπλούζες σου. Απέφυγε τα λεπτά πλεκτά, τα ελαστικά και άλλα εφαρμοστά υφάσματα που υπογραμμίζουν και προβάλλουν ατέλειες και φουσκώματα γιατί «γλύφουν το σώμα».

Τρως πάντα αργά: Μασάς πολύ καλά όσα γεύματα καταναλώνεις. Δεν τρως μαζί και αέρα αλλά μειώνεις παράλληλα και την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνεις.
Όσον αφορά στο φαγητό οι διαιτολόγοι έχουν ως όρο την απαγόρευση ορισμένων τροφών από το διαιτολόγιο μας. Τροφές που παχαίνουν αλλά και φουσκώνουν. Ας δούμε σε ποιες αναφερόμαστε:

Τηγανιτές πατάτες: Οι άνθρωποι που τρώνε συστηματικά τηγανιτές πατάτες παίρνουν πάνω από 1,5 κιλό ανά τετραετία. Τα άτομα αυτά πήραν τουλάχιστον 7 κιλά μόνο στην κοιλιά κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Πίτσα, τυρόπιτες, όλα τα σφολιατοειδή και τα χάμπουργκερ: Τη ζημιά την κάνουν τα κορεσμένα λιπαρά! Αυτά συσσωρεύουν όλο το λίπος στην κοιλιακή χώρα.
Αναψυκτικά

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, τα αναψυκτικά διαίτης συνδέονται με την αυξημένη περίμετρο της μέσης και την αύξηση των αερίων. Χώρια που δημιουργούν αντιαισθητική κυτταρίτιδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποια είναι τα οφέλη των squats

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να χτίσετε μύες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μυστικά για να βελτιώσετε εύκολα τη φυσική σας κατάσταση - Τρέξιμο με διαλείμματα

Αν αποφασίσατε να ξεκινήσετε τρέξιμο για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα δείτε άμεσα αποτελέσματα, αρκεί να ακολουθήσετε τις πολύτιμες συμβουλές που δίνουν οι ειδικοί και θα σας βοηθήσουν να τα καταφέρετε

Ο ιδανικός τρόπος προθέρμανσης για να μην τραυματίζονται οι μυς

Η προθέρμανση (warm up) είναι μια ευρέως αποδεκτή πρακτική η οποία προηγείται οποιασδήποτε μορφής άσκησης - γυμναστικής και θεωρείται απαραίτητη για την επίτευξη βέλτιστης απόδοσης και μείωσης του κίνδυνου τραυματισμού.

Ποιά τα οφέλη στην υγεια της γρήγορης δίαιτας του μοναχού

Οι γιατροί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να στοχεύουν σε ένα μέτριο βάρος, επειδή η παχυσαρκία αποτελεί παράγοντα κινδύνου για μεταβολικές ασθένειες, όπως ο διαβήτης και οι καρδιαγγειακές παθήσεις, οι οποίες είναι καταστάσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων

Πώς η γυμναστική θα αποδώσει περισσότερους καρπούς

Αν είστε από εκείνους που ξεκινούν γυμναστήριο και σε λιγότερο από ένα μήνα έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια επειδή βλέπουν ότι δε μπορούν να πετύχουν τους στόχους της προπόνησης, μην απογοητεύεστε - Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρετε και, μάλιστα, εξαρτάται απόλυτα από εσάς!

Ο ρόλος των επιπέδων γλυκόζης στην σκελετική αποκατάσταση

Ερευνητές από το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο έδειξαν ότι τα δορυφορικά κύτταρα των σκελετικών μυών, που είναι βασικοί παράγοντες στην επιδιόρθωση των μυών, πολλαπλασιάζονται καλύτερα σε περιβάλλον χαμηλής γλυκόζης.