Παρασκήνιο

Υπουργείο Υγείας:  22.500,00€ το έτος δαπανά για ταχυδρομικές υπηρεσίες

Υπουργείο Υγείας:  22.500,00€ το έτος δαπανά για ταχυδρομικές υπηρεσίες

Είκοσι δύο χιλιάδες  πεντακόσια  ευρώ (22.500,00€) το έτος  δαπανά η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγεία  για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Εκκρίθηκε σήμερα από τον υπηρεσιακό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας  και τον Αναπληρωτή προϊστάμενο της γενικής διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης κ. Ηλία Σαμαρά ,  δαπάνη και δεσμεύτηκε το  ποσό  των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (4.500,00€), σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Υγείας οικ. έτους 2021, προκειμένου να υλοποιηθεί η “παράταση” για έξι (6) μήνες της από 15-9-2021 έως 15-3-2022 για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα προεγκρίθηκε η ανάληψη υποχρέωσης από το Υπουργείο Υγείας του ποσού των είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (22.500,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% για το οικονομικό έτος 2022 για τον ίδιο σκοπό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σκάνδαλο στον ΕΟΠΥΥ : Αποζημιώνει σκευάσματα που έχει απορρίψει ο ΕΟΦ

Παρασκήνιο: Τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ κυκλοφορούν σε newsletters

Παρασκήνιο:Ο πρόεδρος της ΕΚΑΠΥ θα υιοθετήσει το Αγγλικό Σύστημα Προμήθειων Υγείας . Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα !

Ιδού η νέα σύνθεση της επιτροπής HTA 

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μίνα Γκάγκα: Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας

Έκπληξή αποτέλεσε η  κ. Μίνα Γκάγκα η οποία ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας καθώς δεν ήταν στις προβλέψεις των ‘’ στοιχημάτων ‘’ πριν ανακοινωθεί το νέο σχήμα της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας.

Ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζει να κινείται χωρίς πυξίδα

Ο ΕΟΠΠΥ είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός του δημοσίου και της Υγείας με προϋπολογισμό που ξεπερνάει τα 6,7 δις ευρώ ετησίως. Πολύ πιο μικρότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουνισολογισμό και τους επιβάλλεται πρόστιμο εάν δεν το κάνουν. Ο ΕΟΠΠΥ όμως δεν δημοσιεύει ισολογισμό τα τελευταία χρόνια παρόλο που μεγαλώνει συνεχώς το ποσό που διαχειρίζεται και επιβάλλει clawback και rebate στους παρόχους.

Βαλτάς : Θα ζητήσει αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Αλλαγή του τρόπου αποζημίωσης και χορήγησης των Ιατροτεχνολογικών προϊόντων από τον ΕΟΠΥΥ , πρόκειται να ζητήσει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού  Συλλόγου που είναι και μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ κ.  Απόστολος Βαλτάς, σύμφωνα με πληροφορίες του healthweb.gr . Με αφορμή  την τεράστια  απάτη  εις βάρος του ΕΟΠΥΥ που  αποκάλυψε η Ελληνική Οικονομική Αστυνομία ο πρόεδρος […]