Παρασκήνιο

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Το νέο Πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Το νέο Πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Συγκροτήθηκε νέο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συγκροτήθηκε  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας με πρόεδρο την  κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Το  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και τους αντίστοιχους Φορείς που υπάγονται σε αυτήν (2021-2022) .Πρόεδρος του συγκεκριμένου πειθαρχικού  συμβουλίου είναι η κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Πρωτοδίκη Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Τα μέλη του νέου πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού  Συμβουλίου  για τη Διοίκηση της 6 ΥΠΕ , είναι τα εξής :

  • Ο κ. Επαμεινώνδας Αποστολόπουλος – Δικαστικός Πληρεξούσιος Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Παπαθανασίου Δικαστική Πληρεξουσία Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι οποίοι αμφότεροι υπηρετούν στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών.
  • Χριστόφορος Παπανικολάου Προϊστάμενος Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, της Περιφέρειας Αχαΐας, με αναπληρωτή τον ΖΗΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άννα Μαστοράκου στο healthweb.gr : Προσφύγαμε στον εισαγγελέα για τις ψευδείς ειδήσεις των αντιεμβολιαστών

Δικαστική απόφαση αφαίρεσης άδειας 84χρονης ιατρού στις ΗΠΑ

ΠΙΣ: Ζητά την απομάκρυνση βουλευτού από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών

Υπ.Υγείας:για καρδιοχειρουργό ‘Φακελάκια’ τουΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Διευθύντρια παιδιατρικής κλινικής απολύθηκε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νοσοκομεία: Η χρηματοδότηση ,οι δαπάνες και το clawback το 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.healthweb.gr  από το υπουργείο Υγείας οι  δαπάνες των  νοσοκομείων  του 2020 ξεπέρασαν τα 2,4 δις ευρώ σ’ αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται  υπερωρίες και εφημερίες. Οι δαπάνες προέρχονται από το BI του υπουργείου το οποίο τα προηγούμενα χρόνια δεν το θεωρούσε κάνεις αξιόπιστο αφού οι υπάλληλοι των νοσοκομείων και των ΥΠΕ καταχωρούσαν ότι […]