Παρασκήνιο

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Το νέο Πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Το νέο Πειθαρχικό συμβούλιο της 6ης ΥΠΕ

Πειθαρχικό Συμβούλιο: Συγκροτήθηκε νέο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συγκροτήθηκε  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας με πρόεδρο την  κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Το  πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τη Διοίκηση της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και τους αντίστοιχους Φορείς που υπάγονται σε αυτήν (2021-2022) .Πρόεδρος του συγκεκριμένου πειθαρχικού  συμβουλίου είναι η κ. Βαρβάρα Σπηλιοπούλου -Πρόεδρος Πρωτοδικών Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, Πρωτοδίκη Δ.Δ. του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

Τα μέλη του νέου πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού  Συμβουλίου  για τη Διοίκηση της 6 ΥΠΕ , είναι τα εξής :

  • Ο κ. Επαμεινώνδας Αποστολόπουλος – Δικαστικός Πληρεξούσιος Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με αναπληρώτρια την κ. Αναστασία Παπαθανασίου Δικαστική Πληρεξουσία Α΄ του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι οποίοι αμφότεροι υπηρετούν στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών.
  • Χριστόφορος Παπανικολάου Προϊστάμενος Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, της Περιφέρειας Αχαΐας, με αναπληρωτή τον ΖΗΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ, Προϊστάμενο Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άννα Μαστοράκου στο healthweb.gr : Προσφύγαμε στον εισαγγελέα για τις ψευδείς ειδήσεις των αντιεμβολιαστών

Δικαστική απόφαση αφαίρεσης άδειας 84χρονης ιατρού στις ΗΠΑ

ΠΙΣ: Ζητά την απομάκρυνση βουλευτού από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών

Υπ.Υγείας:για καρδιοχειρουργό ‘Φακελάκια’ τουΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Διευθύντρια παιδιατρικής κλινικής απολύθηκε

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σκάνδαλο για υπέρογκες αποζημιώσεις σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Κρήτη;

Για υπέρογκες αποζημιώσεις σε Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Ειδικής Αγωγής στο Ηράκλειο Κρήτης οι οποίες αφορούν σε  παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, μέσω κατευθυνόμενης συνταγογράφησης , κάνει λόγο η  εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς. Η αξιολόγηση των διοικητών δεν έρχεται ποτέ και την ίδια ώρα … διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών γίνονται πλουσιότεροι …. χωρίς ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !