Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: ΚΕΤΕΚΝΥ: ξόδεψε 10.346,32 € για ταξιδάκι στελεχών στην Γερμανία

Παρασκήνιο: ΚΕΤΕΚΝΥ: ξόδεψε 10.346,32 € για ταξιδάκι στελεχών στην Γερμανία

της Νικολέτας Ντάμπου

Διαβάστε στο παρασκήνιο του www.healthweb.gr, ότι το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ) , ξόδεψε 10.346,32€,  προκειμένου να στείλει 9 στελέχη του,ταξιδάκι στην Γερμανία για 5 ημέρες .

Στην απόφαση  αναφέρεται , ότι όλο σχεδόν το Διοικητικό Συμβούλιο , Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος αλλά και εκτελεστικά μέλη καθώς και διάφοροι διευθυντές όπως Πληροφορικής, Κλινικής Τεκμηρίωσης αλλά και ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Διοίκησης στο Seigburg της Γερμανίας κ.α , μετακινήθηκαν στο Seigburg της Γερμανίας με σκοπό συναντήσεις εργασίας και workshop στο Γερμανικό Ινστιτούτο DRG (InEK). Να σημειώσουμε, ότι η εν λόγω δαπάνη επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του ΚΕΤΕΚΝΥ για το 2019.

Εμείς αναρωτιόμαστε, σύσσωμα όλα τα στελέχη του ΚΕΤΕΚΝΥ πήγαν τώρα ταξιδάκι στην Γερμανία για να ενημερωθούν πως θα υπολογίσουν τα ΚΕΝ ; Εδώ και δύο χρόνια τι κάνουν ; Δεν είχαν ενδιαφέρον να μάθουν;

Επίσης , αναρωτιόμαστε και θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση , πόσα άτομα απασχολεί το ΚΕΤΕΚΝΥ ; Ρωτάμε, για να γνωρίζουμε στο μέλλον όταν στελεχωθεί πλήρως, πόσα άτομα θα πηγαίνουν διακοπές στο εξωτερικό με τα χρήματα του ελληνικού λαού .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μήπως έρχεται και δεύτερη μείωση στις αποζημιώσεις παρόχων υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ ;

Πάνω από 150 διοικητές διορίστηκαν παράνομα στα νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα