Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: ΚΕΤΕΚΝΥ: ξόδεψε 10.346,32 € για ταξιδάκι στελεχών στην Γερμανία

Παρασκήνιο: ΚΕΤΕΚΝΥ: ξόδεψε 10.346,32 € για ταξιδάκι στελεχών στην Γερμανία

της Νικολέτας Ντάμπου

Διαβάστε στο παρασκήνιο του www.healthweb.gr, ότι το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών (ΚΕΤΕΚΝΥ) , ξόδεψε 10.346,32€,  προκειμένου να στείλει 9 στελέχη του,ταξιδάκι στην Γερμανία για 5 ημέρες .

Στην απόφαση  αναφέρεται , ότι όλο σχεδόν το Διοικητικό Συμβούλιο , Διευθύνων Σύμβουλος, Πρόεδρος αλλά και εκτελεστικά μέλη καθώς και διάφοροι διευθυντές όπως Πληροφορικής, Κλινικής Τεκμηρίωσης αλλά και ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Διοίκησης στο Seigburg της Γερμανίας κ.α , μετακινήθηκαν στο Seigburg της Γερμανίας με σκοπό συναντήσεις εργασίας και workshop στο Γερμανικό Ινστιτούτο DRG (InEK). Να σημειώσουμε, ότι η εν λόγω δαπάνη επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του ΚΕΤΕΚΝΥ για το 2019.

Εμείς αναρωτιόμαστε, σύσσωμα όλα τα στελέχη του ΚΕΤΕΚΝΥ πήγαν τώρα ταξιδάκι στην Γερμανία για να ενημερωθούν πως θα υπολογίσουν τα ΚΕΝ ; Εδώ και δύο χρόνια τι κάνουν ; Δεν είχαν ενδιαφέρον να μάθουν;

Επίσης , αναρωτιόμαστε και θα θέλαμε μια επίσημη απάντηση , πόσα άτομα απασχολεί το ΚΕΤΕΚΝΥ ; Ρωτάμε, για να γνωρίζουμε στο μέλλον όταν στελεχωθεί πλήρως, πόσα άτομα θα πηγαίνουν διακοπές στο εξωτερικό με τα χρήματα του ελληνικού λαού .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άλυτος γρίφος ή fake news το κέντρο καινοτομίας στο Ν. Φάληρο;

Έρχονται αυξήσεις στις τιμές γενοσήμων. Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Το ΚΕΤΕΚΝΥ θα παρουσιάσει επίσημο απολογισμό έργου και των ΚΕΝ ;

Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες για τον κορωνοϊό συμφωνούν ότι τα κρούσματα του COVID θα αυξηθούν δραματικά τους αμέσως επόμενους μήνες, κάτι το οποίο θα επιβαρύνει το σύστημα υγείας σε όλα τα επίπεδα( Προσωπικού, υποδομών, οικονομικά.)  Το ΚΕΤΕΚΝΥ δεν μας έχει ενημερώσει μετά από εννιά μήνες πόσο είναι το ΚΕΝ για τον COVID. 

Αυτή είναι η νέα επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών των φαρμάκων. Εκδόθηκε το ΦΕΚ

Η νέα επιτροπή Διαπραγμάτευσης Τιμών των Φαρμάκων είναι πλέον γεγονός και πρόεδρος είναι η κ.  Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου , σύμφωνα με την απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της  Κυβερνήσεως

Η παραίτηση Μπίνη , η κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ και η διαφάνεια που έκανε φτερά

Ο διοικητής της Αρχής Διαφάνειας  Άγγελος Μπίνης  και κουμπάρος του πρωθυπουργού εγκατέλειψε το τιμόνι της ΕΑΔ και τώρα ‘’πηδάνε’’ από το ‘’καράβι’’ και άλλοι συνεργάτες .

ΕΟΠΥΥ: Διορίστηκε η μη εκτελεστική Προέδρος K. Γκογκοζώτου. Τι αναφέρει η απόφαση

Διορίστηκε  επίσημα η μη εκτελεστική Προέδρος του ΕΟΠΥΥ κ.  Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου μετά από την έκδοση της απόφασης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της  Κυβερνήσεως.

Μήπως έρχεται και δεύτερη μείωση στις αποζημιώσεις παρόχων υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ ;

Μήπως έρχεται νέο «Κούρεμα» στις αποζημιώσεις των υπηρεσιών υγείας, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών (πάροχοι υγείας) , λόγω των διαπραγματεύσεων  που θα κάνει ο ΕΟΠΥΥ μαζί τους όπως και στα φάρμακα ;