Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: Η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου του ΕΟΦ με τον Εθνικό Προμηθευτή

Παρασκήνιο: Η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου του ΕΟΦ με τον Εθνικό Προμηθευτή

Της Νικολέτας Ντάμπου

Διαβάστε στο Παρασκήνιο του healthweb ότι η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου του ΕΟΦ κ. Δημήτρη Φιλίππου αμέσως μετά την εγκατάσταση του στον οργανισμό ήταν με τον Εθνικό προμηθευτή του ΕΟΦ .

Ο κ. Δημήτρης Φιλίππου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του healthweb , φώναξε στο γραφείο του τον Εθνικό προμηθευτή του ΕΟΦ και συζήτησαν για την ψηφιοποίηση όλων των παλιών και νέων  αρχείων . Ωστόσο , αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να υλοποιηθεί καθώς το κόστος της υλοποίησης  είναι τεράστιο και αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει ο ΕΟΦ . Πρόκειται για ένα έργο το οποίο και οι παλαιότεροι πρόεδροι επιχείρησαν να υλοποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν .

Εμείς συστήνουμε στον πρόεδρο του ΕΟΦ κ. Φιλίππου να ελέγξει και τους διαγωνισμούς που διεξάγονται στον οργανισμό καθώς σ΄ όλους ’νικητής’’ είναι ο Εθνικός προμηθευτής του ΕΟΦ , όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο Healthweb πραγματοποιεί φωτογραφικούς διαγωνισμούς στον εαυτό του. Διαβάστε εδώ : Iδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ”νικητής” μονομάχησε με τον εαυτό του και εδώ : Συνεχίζεται το σκάνδαλο στον ΕΟΦ: Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός στον Εθνικό προμηθευτή ΤΟΥ!

 Philipou Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι μηδενικοί διαγωνισμοί της ΕΚΑΠΥ και οι απευθείας αναθέσεις των νοσοκομείων

Αυτή είναι η νέα επιτροπή διαπραγμάτευσης τιμών των φαρμάκων. Εκδόθηκε το ΦΕΚ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η παραίτηση Μπίνη , η κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ και η διαφάνεια που έκανε φτερά

Ο διοικητής της Αρχής Διαφάνειας  Άγγελος Μπίνης  και κουμπάρος του πρωθυπουργού εγκατέλειψε το τιμόνι της ΕΑΔ και τώρα ‘’πηδάνε’’ από το ‘’καράβι’’ και άλλοι συνεργάτες .

ΕΟΠΥΥ: Διορίστηκε η μη εκτελεστική Προέδρος K. Γκογκοζώτου. Τι αναφέρει η απόφαση

Διορίστηκε  επίσημα η μη εκτελεστική Προέδρος του ΕΟΠΥΥ κ.  Βασιλική-Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου μετά από την έκδοση της απόφασης που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της  Κυβερνήσεως.

Μήπως έρχεται και δεύτερη μείωση στις αποζημιώσεις παρόχων υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ ;

Μήπως έρχεται νέο «Κούρεμα» στις αποζημιώσεις των υπηρεσιών υγείας, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και υλικών (πάροχοι υγείας) , λόγω των διαπραγματεύσεων  που θα κάνει ο ΕΟΠΥΥ μαζί τους όπως και στα φάρμακα ;