Παρασκήνιο

Παρασκήνιο: Η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου του ΕΟΦ με τον Εθνικό Προμηθευτή

Παρασκήνιο: Η πρώτη συνάντηση του νέου Προέδρου του ΕΟΦ με τον Εθνικό Προμηθευτή

Της Νικολέτας Ντάμπου

Διαβάστε στο Παρασκήνιο του healthweb ότι η πρώτη συνάντηση του νέου προέδρου του ΕΟΦ κ. Δημήτρη Φιλίππου αμέσως μετά την εγκατάσταση του στον οργανισμό ήταν με τον Εθνικό προμηθευτή του ΕΟΦ .

Ο κ. Δημήτρης Φιλίππου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του healthweb , φώναξε στο γραφείο του τον Εθνικό προμηθευτή του ΕΟΦ και συζήτησαν για την ψηφιοποίηση όλων των παλιών και νέων  αρχείων . Ωστόσο , αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να υλοποιηθεί καθώς το κόστος της υλοποίησης  είναι τεράστιο και αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει ο ΕΟΦ . Πρόκειται για ένα έργο το οποίο και οι παλαιότεροι πρόεδροι επιχείρησαν να υλοποιήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν .

Εμείς συστήνουμε στον πρόεδρο του ΕΟΦ κ. Φιλίππου να ελέγξει και τους διαγωνισμούς που διεξάγονται στον οργανισμό καθώς σ΄ όλους ’νικητής’’ είναι ο Εθνικός προμηθευτής του ΕΟΦ , όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο Healthweb πραγματοποιεί φωτογραφικούς διαγωνισμούς στον εαυτό του. Διαβάστε εδώ : Iδού ο διαγωνισμός του ΕΟΦ στον οποίο ο ”νικητής” μονομάχησε με τον εαυτό του και εδώ : Συνεχίζεται το σκάνδαλο στον ΕΟΦ: Νέος φωτογραφικός διαγωνισμός στον Εθνικό προμηθευτή ΤΟΥ!

 Philipou Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Φιλίππου

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σκάνδαλο για υπέρογκες αποζημιώσεις σε Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Κρήτη;

Rapid test που έχουν πιστοποιητικό στην Ελλάδα έχουν βρεθεί ψευδεπίγραφα στην ΕΕ & Αμερική

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων και το Πόθεν Έσχες Διοικητών & Προέδρων   

Τα ληξιπρόθεσμα των νοσοκομείων αυξάνονται συνεχώς. Η αξιολόγηση των διοικητών δεν έρχεται ποτέ και την ίδια ώρα … διοικητές και Πρόεδροι Οργανισμών γίνονται πλουσιότεροι …. χωρίς ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !

Η ‘μυστική΄ απάντηση της Καρποδίνη για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ,επιβεβαίωσε το  healthweb

Καρποδίνη ΕΟΠΥΥ : Η προσωρινή Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, επιβεβαίωσε  το δημοσίευμα του  healthweb για κατάργηση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ, με «μυστική» άτυπη ενημέρωση.

700.000 ευρώ στους εργαζόμενους του ΕΟΦ ως κίνητρο απόδοσης

Με απόφαση, που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δίνουν κίνητρο απόδοσης για το έτος 2021 στους εργαζομένους του ΕΟΦ της τάξης των 700.000 ευρώ.