ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Χιονοδρομικά Ευρώπη: Έκκληση για να μην ανοίξουν κάνει η Γερμανία

Χιονοδρομικά Ευρώπη: Έκκληση για να μην ανοίξουν κάνει η Γερμανία

Χιονοδρομικά Ευρώπη: Έκκληση για να μην ανοίξουν κάνει η Γερμανία. Στο πρώτο κύμα του κορωνοϊού στις αρχές του έτους, πολλοί Γερμανοί μολύνθηκαν στο Αυστριακό θέρετρο σκι Ischgl.

Η Γερμανία επιθυμεί από τις Αλπικές χώρες να διατηρήσουν κλειστά τα θέρετρα σκι για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας, ωστόσο η επίτευξη συμφωνίας με τη γειτονική Αυστρία αποδεικνύεται δύσκολη, δήλωσε η Καγκελάριος Angela Merkel. “Η σεζόν σκι πλησιάζει. Θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε την Ευρώπη εάν μπορούμε να κλείσουμε όλα τα θέρετρα σκι”, ανέφερε η Merkel στο Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι αυτό ενδέχεται να μην είναι εφικτό δεδομένης της αντίστασης της Αυστρίας, ωστόσο η Γερμανία θα προσπαθήσει ξανά.

Η Γαλλία, η Ιταλία, η Αυστρία και η Γερμανία έχουν παραγγείλει ακόμα και τους ανελκυστήρες υψηλού υψομέτρου που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στις αρχές του χειμώνα να παραμείνουν κλειστοί προς το παρόν με την ελπίδα ότι όλα τα θέρετρα θα μπορέσουν να επωφεληθούν κατά την περίοδο αιχμής. εάν και όταν επιβραδύνεται ο ρυθμός λοίμωξης.  Το εθνικό κλείδωμα της Αυστρίας αναμένεται να αρθεί στις 7 Δεκεμβρίου δεν είναι όμως σαφές τι θα σημαίνει αυτό για τον τομέα του σκι. Η Αυστρία ήταν χλιαρή για τους κοινούς ευρωπαϊκούς κανόνες. Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγκάσει τις χιονοδρομικές περιοχές να παραμείνουν κλειστές, αυτό θα σημαίνει απώλειες έως 2 δισ. ευρώ (πάνω από 2,38 δισ. δολάρια), τα οποία η Ε.Ε. Θα πρέπει να καλυφθεί, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Gernot Bluemel (Γκερνό Μπλούμελ) νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Ελβετία, η οποία δεν είναι μέρος της Ε.Ε., επιτρέπει σχεδόν φυσιολογικές επιχειρήσεις στα θέρετρα σκι της. Η Μέρκελ συμφώνησε με τους αρχηγούς των 16 ομοσπονδιακών κρατών της Γερμανίας να παρατείνουν και να εντείνουν το lockdown μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ωστόσο άμβλυνε τους κανόνες κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών για να αφήσουν οικογένειες και φίλους να γιορτάσουν μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Η Γαλλία αμβλύνει σταδιακά τους περιορισμούς της

Μερικό lockdown σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα

Πάνω από 40 εκατομμύρια τα κρούσματα κορωνοϊού

Ένα ενιαίο σύστημα για την επικινδυνότητα κάθε περιοχής εισάγει η Ευρωπαϊκή Ένωση

Πως θα λειάνετε τις "γωνίες" της προσωπικότητάς σας

Δεν είμαστε ανώτεροι ή κατώτεροι από όσους συναντάμε στον δρόμο μας, πιο μορφωμένοι ή πιο έξυπνοι, πιο επιτυχημένοι ή πιο πλούσιοι. Είμαστε ψυχές που περιπλανώνται, πνεύματα που εξελίσσονται και καρδιές που γυρεύουν αγάπη, αποδοχή και συγχώρεση.

Blue Monday 2021: Σήμερα η πιο μελαγχολική μέρα του χρόνου

Blue Monday 2021: Η Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θεωρείται παγκοσμίως η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου, η γνωστή Blue Monday, ωστόσο μην ξεχνάμε, ότι για τη χώρα μας η Blue Monday συμπίπτει με μια σημαντική νίκη απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, καθώς άνοιξε σήμερα 18 Ιανουαρίου το λιανεμπόριο.   

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει μόνο για σεξ και πώς να το αντιμετωπίσεις

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση. Είναι τόσο υπέροχο να γνωρίζεις κάποιον, όπου υπάρχει η χημεία. Νιώθεις τον ενθουσιασμό μιας "σύνδεσης αγάπης". Η ενδιαφέρουσα συζήτηση και παρόμοιες αξίες που μοιράζεστε μαζί τους - σας δίνουν λόγους να πιστεύετε: αυτό είναι ένα άτομο που θα σας άρεσε να γνωρίσετε για μια πιθανή σχέση.

Η ψύχωση ως συνέπεια της πανδημίας

Μπορεί ο κορωνοϊός να προκαλέσει ψύχωση: Ό,τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Ο ξηρός βήχας, ο πυρετός, η κόπωση και η δύσπνοια δεν είναι τα μόνα συμπτώματα του κορωνοϊού που πρέπει να αναζητήσετε. Υπάρχουν τώρα αυξανόμενες ανησυχίες για το πώς η ασθένεια μπορεί να επηρεάσει την ψυχική υγεία μετά από γιατρούς από όλο τον κόσμο που ανέφεραν επεισόδια ψύχωσης σε άτομα με COVID- 19.

2εκ. θάνατοι αποδίδονται στην πανδημία του νέου κορωνοϊού

Θάνατοι από τον κορωνοϊό: 2 εκ. άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως. σύμφωνα με το Κέντρο Πόρων του Johns Hopkins. Ο νέος κορωνοϊός έχει προκαλέσει την πιο θανατηφόρα επιδημία από την εμφάνιση του HIV/AIDS πριν από 40 χρόνια, και την πιο θανατηφόρα αναπνευστική πανδημία ενός αιώνα.

Πώς μια αγκαλιά πριν το γεύμα βοηθάει στην απώλεια βάρους

Για την παραγωγή ωκυτοκίνης βοηθούν ιδιαίτερα οι σεξουαλικές επαφές ή ο αυνανισμός. Τα χάδια είναι εξίσου αποτελεσματικά. Είναι εντυπωσιακό το πώς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η ωκυτοκίνη απελευθερώνεται με τρομερή ταχύτητα – σαν να πατιέται κάποιο κουμπί! - φέρνοντας άμεσα τα ευεργετικά της αποτελέσματα.